canım faturaya itirazda bulunabilirsin,bende kestiremem çünki eve gidip temizlik felan yapmam gerekecek.az değil 6 ay,kısa dönem kalkarsa 12 ay :çok üzgünüm:canım aslında en iyisi tarihleri bildirip kestirmek ama arkadaşlarım falan gelince kalırız yada yazın kayınvalidem gelince kalıcaz diye kestirmedim ben
zaten şimdi istesemde bişiy yapamam hepsi eşimin üstüne :1no2:
canım kuran kursuna gideceğini söylemişti,Bilmiyordum çakırın kursa gittiğini
canım faturaya itirazda bulunabilirsin,bende kestiremem çünki eve gidip temizlik felan yapmam gerekecek.az değil 6 ay,kısa dönem kalkarsa 12 ay :çok üzgünüm:
sen yinede itiraz et,su faturan varsa onuda götür en azından suyu kullanmadığın felanda anlaşılır.belkide sayaçta problem vardır.bilemiyorum yani:sm_confused:
canım kuran kursuna gideceğini söylemişti,
günaydın tubis nbr
dün dzcel burdaydı iyiymiş yane işe başlamış
haktandan daha ses yok cumaya gelirim diyodu:asigim:
canm ayaklarında waris warmı warsa waristen yapıyormuş bnm diz bölgemde warmış doktor tedawiye başlıcak tubişcm
doğru ya orası şimdi sıcacıktır :çok üzgünüm:
canım yoğunmusun giremiyorsun ne zamandır :sm_confused:
bu arada mısırdan,pınar,yaralım(tatilde)... 2-3 haftadır yok neredeyse :sm_confused:
inş kalkmaz canım eşin aralıkta gidecekti dimi ağustosa yetişemedi mi yoksa siz mi istemediniz gitmesini
faturayı bi göreyimde gidicem tabi canım
canım ağustosta gidiyor ama aralıkta çıkarsa eşimide vuruyor bir ayla,çok moralim bozuldu şimdi,mynette haber yapmış bugün,keyfim kaçtı,eşimi aradım hemen çıkmaz zaman alır diyor,çok üzgünüm ya :çok üzgünüm:
canım ya haberi görünce boğazım düğümlendi sanki,yasa taslağı hazırlamak biraz zaman alıyor denmiş haberde ama ne kadar zaman alıyor bilmiyorum tabi,canım haklısın eşim yanımda ama neredeyse hergün düşünüyorum şu askerliği,3 aydan az kaldı felan diyorum işte,biran önce yeri belli olsada rahatlasak,belirsizliklere dayanamıyorumbenim aklımda aralık diye kalmış nedense
bende haberi ilk anneler gününde çıkacak annelere müjde olarak diye duymuştum
şu gün bugün diye söylentiler hep çıkar merak etme takma kafana eşin şimdi yanında ya o anın keyfini çıkarın sadece
bence hemen çıkacak bi tasarı değil bu, çok fazla kişi bedelli bekliyodu ve sürekli erteliyodu askerliği onları askere gitmeye ikna için bence işede yaradı
sen içini ferah tut hep iyi olanı düşünki iyi şeyler olsun
canım ya haberi görünce boğazım düğümlendi sanki,yasa taslağı hazırlamak biraz zaman alıyor denmiş haberde ama ne kadar zaman alıyor bilmiyorum tabi,canım haklısın eşim yanımda ama neredeyse hergün düşünüyorum şu askerliği,3 aydan az kaldı felan diyorum işte,biran önce yeri belli olsada rahatlasak,belirsizliklere dayanamıyorum
Canım dediğin gibi kaçış yok,12 ayda olsa yapacak artık,abime sordurdum tanıdığı var.oda yedek subaylık tamamen kalkacak demiş.yasa aralıkta çıkarsa etkilemeyebilirmiş.çünki,yedek subaylık 12 aydan 16 aya çıktı yada kısa dönem 6 aydan 12 aya çıktı denmediği için tamamen kaldırıldığı için etkilemiyebilirmiş.mantıklı geldi ama yinede sevinmek istemiyorum.canım çok iyi anlıyorum seni ilk duyduğumda bende beynimden vurulmuşa dönmüştüm nasıl yani 12 ay mı kalıcak orda diye
etrafımdaki herkes yasa çıkarsa bile askerde olan kısa dönemleri etkilemez diyo çünkü onlar acemiliği pek bi özet halinde yapıyolar gerekli eğitimi almıyolar bile
gerçi ne desemde içini rahatlatmaz biliyorum ama yapacak bişiy yok ben şimdi diyorumki keşke eşim gitmeden önce her anı onunla geçirseydim başka hiç bişiyle ilgilenmeseydim olacak olandan kaçış yok sonuçta ama geçen gün de bi daha geri gelmiyo
hoşgeldiniz canımbiz geldiikkk
canım hoşgeldin aramıza?kısa dönem mi yoksa uzun dönem mi canım,benimkide gidecek meraklandım,nerde yapıyorkaydirigubbakcemile2
yaa kızlar... :uhm: siz evlenmiş olanlar fisfisfis
ben evlenicem diye çok stresliyim... sevdiceğimle bir yatakta uyanacak olmak, birlikte yemek yiyecek olmak, birlikte sarılıp film izlemek, kokusunu hissetmek bunlar çokk güzel şeyler... ama benim kafamı kurcalayan başka şeyler var :bbo:
mesela ilk gece...
mesela korunmak, ki sonrasında hamile kalmamak...
mesela evliliğin erkekteki olumsuz etkileri...
bilmiyorum ki anlatabildim mi derdimi? ama anlayan varsa bir şeyler yazarsa sevinirim. 20 gün kaldı ve ben kendimi bi garip yapıyorum. hiç ummazdım böyle hissedeceğimi... onu böyle severken hele. pfff :sm_confused:
biz geldiikkk
iiz canımm sabah biraz bulantım oldu ama kraker sağolsun kurtarıcı yanımdan ayırmıorum hiç yedim geçti
sen nasılsın güsel anne adayııı:)
canım gerçek mi ya,ah eşek kafam diyorum bazen niye evlenmeden göndermedin diye,eşin ne zaman düşünüyor ki canım gitmeyi,hoşbulduk dirimcim benim koçişte gitmedi askere
hoşbulduk kızlarrr...
şekerim eşimin görevi asker... bizim askerlik bitmez yani :roflol:
alnizkatip anladım canım seninki daha zormuş
ZkYsN canım beni rahatlattığın için teşekkür ederim,stresten habire yiyorum bu aralar,dışarı çıkıp biraz hava alayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?