Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

gnaydın kısçeler doktordan geldm şimdi orta parmağımdan kan aldılar ama sonuç gzel şekerim 81 miş yani yok kan grubumuda öğrendmmmm :jeyyar: 0 rh (+) mişşş sositososito sizler napıyosunuz kızlar

geçmiş olsun canım değerlerinin iyi çıkmasına sevindim kaydirigubbakcemile5

hmm o da enteresan bi durum üzerinize almamış mıydınız suyu aboneliğinizden önceki borcun sizi bağlamaması lazım diye biliyorum

canım bizde akçakocaya gittik ağustosta,7 günlüğüne,5 gün yağmur yağdı denize çok giremedik,ama güzeldi yinede,serin,bunaltmayan bir havası var,tek sıkıntı kurumayan çamaşırlar :jeyyar:

gnaydın kısçeler doktordan geldm şimdi orta parmağımdan kan aldılar ama sonuç gzel şekerim 81 miş yani yok kan grubumuda öğrendmmmm :jeyyar: 0 rh (+) mişşş sositososito sizler napıyosunuz kızlar
iyi hadi iyisin yane kaydirigubbakcemile2
canım zaten çamaşır yada buzdolabı çalışsa ne gelecek az bişey gelirdi.az kullandığın için şüpheleniyorlar.kaçak yaktığındada az geliyor ya zaten.bilmiyorum haberi bulmaya çalışıyorum ama bulamadım.(tatile gidenler için kötü haber başlıklı bir haberdi sanki:sm_confused:)2 katı geliyormuş.benim eşimde askere gidecek bilmiyorum bizim su,doğalgaz kartlı hep götürecek faturamda yok. :sm_confused:

anaaaaaa bu nick gamzeyk :roflol: kendminkne geçeym
kaydirigubbakcemile3

hmm o da enteresan bi durum üzerinize almamış mıydınız suyu aboneliğinizden önceki borcun sizi bağlamaması lazım diye biliyorum

evsahibim yeni evsahiplerine tapuyu verirken o evin üzerinde borc görünmemesi gerekiyormuş benden habetrsiz sayac içerde oldugu için belediye rastgele yazmış bunlarda ödemiş dolayısyla onlara borçlu çıktım eski evsahibimi aradım tabi neden haber vermediniz diye tlf nu suratıma kapattı mecbur ödedim babamın haberi olmasın diye bu arda yeni evsahipleriyle sorunyaşamamın temel nedeni de eski evsahibimmiş benim için onlara serpil sinirli agresif kimsye kapıyı acmaz eve zarar vermiş ondan acmıyor filan bana da onlar için nerden bulaştım onlara görgüsüz insanlar deyip işin içinden sıyrıldı inanın kaç gündür moralim bozuk takmamaya calışıyorm 2 3 kuruş için

tünaydın tünaydın kızlar,

geçmişi okumadım, dünde bakamadığımiçin çok fazla sayfa var.

keyifler nasıl?, napıyorsunuz. evlenen kızlardan haber alan oldumu.

askmm, bizim ailedeki hatunlarda da aynı sorun var sonuçlarda temiz anneanem limon suyu yada kolanya döküyor yanmayı alıyormuş. ben kışta olsa gece ayaklarım yorganın dışında uyurum.

ben geldim kızlar nasılsınız bakalım

hoşgeldin cnm nbr

evet en gıcık olduğum akşamdan astığım mayonun sabaha hala nemli olmasıydı
aman şimdi gidicem izmire
vurucam kendimi güneşeee
ohhh kemiklerim ısıncak
baksan aburda hala serin hava

günaydın tubis nbr
dün dzcel burdaydı iyiymiş yane işe başlamış
haktandan daha ses yok cumaya gelirim diyodu:asigim:

canm ayaklarında waris warmı warsa waristen yapıyormuş bnm diz bölgemde warmış doktor tedawiye başlıcak tubişcm

canım ne biçim insanlar bunlar anlamadım ya,inşallah biran önce kurtulursun ordan ayıptır ya :sm_confused:

doğru ya orası şimdi sıcacıktır :çok üzgünüm:

canım yoğunmusun giremiyorsun ne zamandır :sm_confused:
bu arada mısırdan,pınar,yaralım(tatilde)... 2-3 haftadır yok neredeyse :sm_confused:

böyle bir şeyi de ilk defa duyuyorum ya ne büyük terbiyesizlik
Allah tez zamanda kurtarsın sizi onlardan bir dahada karşılaştırmasın inş

iki yüzlü insanlardan nefret ediyorum :enbuyukkk:

canım aslında en iyisi tarihleri bildirip kestirmek ama arkadaşlarım falan gelince kalırız yada yazın kayınvalidem gelince kalıcaz diye kestirmedim ben
zaten şimdi istesemde bişiy yapamam hepsi eşimin üstüne :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…