gnaydın kısçelerdoktordan geldm şimdi orta parmağımdan kan aldılar ama sonuç gzel şekerim 81 miş yani yok kan grubumuda öğrendmmmm :jeyyar: 0 rh (+) mişşş sositososito sizler napıyosunuz kızlar
hoşbulduk kızlar gamzeyk hayırdır canım neden kan verdin
sinirli olan arkadaşlar var sanrım gecen ay evsahibim yüzünden 20 lira su faturası ödeme gerekirken 125 lira ödedim ve evsahibi ben karşmıyorm deyip tlf nu suratıma kapattı zaten evi satmış benlede alakası kesilmişti ben napiyim
Ne değeri bu?
canım bizde akçakocaya gittik ağustosta,7 günlüğüne,5 gün yağmur yağdı denize çok giremedik,ama güzeldi yinede,serin,bunaltmayan bir havası var,tek sıkıntı kurumayan çamaşırlar :jeyyar:günaydın cnm
belki saatte bi arıza vardır bi bildirin bakalım
evet canım 2 gün az
yazın gidersiniz artık tatile
oo siz üşümüzsünüz baya biz de geçen sene karadeniz tarafına gittik kayınvalidem kayınbabam kociş ben 5 gün falan kaldık amanın bi serindiki anlatamam hemde ağustosta yani sonra ben bi yandım ki anlatamam tabi sahil kenarında güneşte oturuyoruz ama rüzgarda var anlamıyorum ben yandığımı meğer kavrulmuşumda haberim yokmuşkaydirigubbakcemile3
iyi hadi iyisin yane kaydirigubbakcemile2gnaydın kısçelerdoktordan geldm şimdi orta parmağımdan kan aldılar ama sonuç gzel şekerim 81 miş yani yok kan grubumuda öğrendmmmm :jeyyar: 0 rh (+) mişşş sositososito sizler napıyosunuz kızlar
canım zaten çamaşır yada buzdolabı çalışsa ne gelecek az bişey gelirdi.az kullandığın için şüpheleniyorlar.kaçak yaktığındada az geliyor ya zaten.bilmiyorum haberi bulmaya çalışıyorum ama bulamadım.(tatile gidenler için kötü haber başlıklı bir haberdi sanki:sm_confused:)2 katı geliyormuş.benim eşimde askere gidecek bilmiyorum bizim su,doğalgaz kartlı hep götürecek faturamda yok. :sm_confused:hmm bilmiyorum canım gidip akşam faturayı bi alayım da yarın giderim artık CADIARZU
hiç yakmıyo değilki ama buzdolabı çalışıyo evde hatta geçen gidişimde bi kere çamaşır makinesini bile çalıştırmıştım
kaydirigubbakcemile3anaaaaaa bu nick gamzeyk :roflol: kendminkne geçeym
hmm o da enteresan bi durum üzerinize almamış mıydınız suyu aboneliğinizden önceki borcun sizi bağlamaması lazım diye biliyorum
geçmiş olsun canım değerlerinin iyi çıkmasına sevindim kaydirigubbakcemile5
ben geldim kızlar nasılsınız bakalım
canım bizde akçakocaya gittik ağustosta,7 günlüğüne,5 gün yağmur yağdı denize çok giremedik,ama güzeldi yinede,serin,bunaltmayan bir havası var,tek sıkıntı kurumayan çamaşırlar :jeyyar:
iyi hadi iyisin yane kaydirigubbakcemile2
canım zaten çamaşır yada buzdolabı çalışsa ne gelecek az bişey gelirdi.az kullandığın için şüpheleniyorlar.kaçak yaktığındada az geliyor ya zaten.bilmiyorum haberi bulmaya çalışıyorum ama bulamadım.(tatile gidenler için kötü haber başlıklı bir haberdi sanki:sm_confused:)2 katı geliyormuş.benim eşimde askere gidecek bilmiyorum bizim su,doğalgaz kartlı hep götürecek faturamda yok. :sm_confused:
kaydirigubbakcemile3
tünaydın tünaydın kızlar,
geçmişi okumadım, dünde bakamadığımiçin çok fazla sayfa var.
keyifler nasıl?, napıyorsunuz. evlenen kızlardan haber alan oldumu.
askmm, bizim ailedeki hatunlarda da aynı sorun var sonuçlarda temiz anneanem limon suyu yada kolanya döküyor yanmayı alıyormuş. ben kışta olsa gece ayaklarım yorganın dışında uyurum.
askmm, bizim ailedeki hatunlarda da aynı sorun var sonuçlarda temiz anneanem limon suyu yada kolanya döküyor yanmayı alıyormuş. ben kışta olsa gece ayaklarım yorganın dışında uyurum.
evsahibim yeni evsahiplerine tapuyu verirken o evin üzerinde borc görünmemesi gerekiyormuş benden habetrsiz sayac içerde oldugu için belediye rastgele yazmış bunlarda ödemiş dolayısyla onlara borçlu çıktım eski evsahibimi aradım tabi neden haber vermediniz diye tlf nu suratıma kapattı mecbur ödedim babamın haberi olmasın diye bu arda yeni evsahipleriyle sorunyaşamamın temel nedeni de eski evsahibimmiş benim için onlara serpil sinirli agresif kimsye kapıyı acmaz eve zarar vermiş ondan acmıyor filan bana da onlar için nerden bulaştım onlara görgüsüz insanlar deyip işin içinden sıyrıldı inanın kaç gündür moralim bozuk takmamaya calışıyorm 2 3 kuruş için
doğru ya orası şimdi sıcacıktır :çok üzgünüm:hoşgeldin cnm nbr
evet en gıcık olduğum akşamdan astığım mayonun sabaha hala nemli olmasıydı
aman şimdi gidicem izmire
vurucam kendimi güneşeee
ohhh kemiklerim ısıncak
baksan aburda hala serin hava
evsahibim yeni evsahiplerine tapuyu verirken o evin üzerinde borc görünmemesi gerekiyormuş benden habetrsiz sayac içerde oldugu için belediye rastgele yazmış bunlarda ödemiş dolayısyla onlara borçlu çıktım eski evsahibimi aradım tabi neden haber vermediniz diye tlf nu suratıma kapattı mecbur ödedim babamın haberi olmasın diye bu arda yeni evsahipleriyle sorunyaşamamın temel nedeni de eski evsahibimmiş benim için onlara serpil sinirli agresif kimsye kapıyı acmaz eve zarar vermiş ondan acmıyor filan bana da onlar için nerden bulaştım onlara görgüsüz insanlar deyip işin içinden sıyrıldı inanın kaç gündür moralim bozuk takmamaya calışıyorm 2 3 kuruş için
Çakır ve Senside neredeyse hiç gelmiyorlar artık.Sıkıldılar sanırım
canım zaten çamaşır yada buzdolabı çalışsa ne gelecek az bişey gelirdi.az kullandığın için şüpheleniyorlar.kaçak yaktığındada az geliyor ya zaten.bilmiyorum haberi bulmaya çalışıyorum ama bulamadım.(tatile gidenler için kötü haber başlıklı bir haberdi sanki:sm_confused:)2 katı geliyormuş.benim eşimde askere gidecek bilmiyorum bizim su,doğalgaz kartlı hep götürecek faturamda yok. :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?