hihoyyytzemuszemus(ay çok tatlı bu ya,nasıl dans ediyo bakarmısınız kaydirigubbakcemile3)geldim dirimcimm geldimmm artık burdayım
canım ya nolsun,yine işteyiz iştenasılsınız kızlarr
hoşgeldin canım merak ettik senigünaydın kızlar nasılsınız, ben izindeydim 10 gündüğr eşimin yanına gittim geldim herşey çok güzeldi sizlrde ne var ne yok, haktan, dzcell nasıllar taze gelinler :))
hoşgeldin canım merak ettik seni
of ya herkes tatile çıkıyor :çok üzgünüm:,tatilden geliyor
çatlıyorum burda Çok üzgünüm çoook
günaydın canım nerelerdesin kaç haftadır :sm_confused:
günaydın canım cumartesi nasıl geçti,erkek arkadaşının babasının ölüm yıldönümü :sm_confused:
Pamuğum ,regl olmadım cnm,birkaç gün daha bekleyip tekrar kan testi yaptıracağım.
Cuma gün sabah bir arkadaşım aradı,rüyamda seni gördüm ikiz bebeklerin vardı karnında ,hamile misin dedi.Amanınnnn dedim,bugünde çalıştığı yere uğradım nasıl bebişler demesin mi ,kaderdaş mı olacağız ne ,çok korkuyorum
Senin yada eşinin ailesinde ikiz var mıydı cnm?Bizde yok olmaz diye düşünüyorum ama............
sosyete pazarları süper oluyor pamuğum aradığın herşey var
en pahalısı da en ucuzuda
ben bugün gittim bi sürü şey aldım yazlık
sen nasılsın canım biraz rahatsızmışsın galiba bebişler yoruyor seni dimi:))
doğru canım ya aman eşim olsunda yanımda hergün bana tatil valla zemuszemuscanım geldim artık bende burdayım, kıyamam ben sana, olsun ya eşin yanında ya hergün tatil sayılır (tabi bence) uzaktayım ya ondan böyle diyorum zemuszemus kızalardan haberler vardır dimi
canım boşver muhatap olma,kıskanıyor sanırım seni,sohbet bile etme,nasılsın,iyimisin,açık verme boşver.iyi geçti canm yalnız btn ailesi hep camdan bana baktı tanışmak istemişler ama bn dedm gribim tanışmadım yok halalarıyla halalarının kızlarıyla falan kardeşi yne bni kötülemiş herkese kawga ettler dün yani bu kız kardeşi babasının ölüm yıldnmnde dahil bnmle uğraşıyo sonumuz hayrlı olsun
doğru canım ya aman eşim olsunda yanımda hergün bana tatil valla zemuszemus
tabi askere gidene kadar artık turkbayragi,canım senin eşin ne zaman gelecek 1yılı ne zaman doluyor
canım boşver muhatap olma,kıskanıyor sanırım seni,sohbet bile etme,nasılsın,iyimisin,açık verme boşver.
günaydın pamuğum,ikizlarin nasıl,kaç ay kaldı
canım sosyete pazarı sıhhıyede,ayrancıda var,bildiklerim sana yakın varmı bilmiyorum
GüNAYDINNNNNNNNNNNNN diimcim,pamukcum,alınyazımsın ve askımmm,neşeli birgün dilerim.
Ben şu anda evdeyim,bugün mesaim 11:00/19:00 görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzemuszemus
Ahhh özür cssacım nasılsınızzzzzzzzzzzz?
yok tatlım hep dr anne tarafıyla ilgilendi onu sordu erkek tarafıyla alakası yok . istersen araştırırsın hem merakta giderilmiş olur. oy oyyy hayırlısı inşallah tatlım ya ablanda varsa o zaman sanada piyango vurabilir ama büyük ihtimal olmaz gibi . kardeşlerden birinde olunca diğerlerine sirayet etmiyor bildiğim kadarıyla.Pamuğum,şimdi hani doğumgünü yaptığım ablamın kızı var ya hani resmini eklemiştim Nehir onlar ikizdi,bir tanesini aldırmak zorunda kaldık.Neyse bizde hiç ikiz yok,eniştemin kardeşleri ikiz ben erkekle daha çok ilgili bir durum diye biliyordum bu ikiz işini
pamukkk nasılsınız cinsiyetlerini öğrendinmi nasıl gidio hamişlik cnm
alınyazımsın haklısın cnm koçişin yanında olması en güsel tatile değişmem vallahi
bu sene tatil yok bize inş seneye gidebiliriz 3 kişi inş:)
canım çoğu gitmiş azı kalmış valla,canım cinsiyetlerini bilmiyorsunuz değil mi hala?eşin süpriz olsun diyodu sanırım gamyoncuiremsugünaydın dirimim idare ediyoruz şükür ttalımcım . 4 ay var Allah izin verirse tabi normal vakitlerini bekleyebilirlerse :) uzaktır heralde bize oralar ben sincandayım şekercim. gerçi bu halde ne sosyetesi düşünüyorsam zemuszemus bi anda canım çekiverdi işte aşerdim :lepi:
sen neler yapıyosun şekercim
cssa cım siz neler yapıyosunuz bebiş nasıl sorunsuz geçiyordur inşallah hamileliğin şekercim
canım bende bayıldım ya çok tatlılar,canım hele şuna baksana bi mafoldumben ne kadarda tatlıDirimcim şu sol kasığımda ve göbeğimdekikasılmalar batmalar hariç iyiyim cnm.Amaaaaaaaaaaaaaaa Antalya'da bugün öldürücü bir sıcak va resmen kalbim sıkıştı bir ekmek alıp geldim sadece(((
Sen nasılsın tatlım?
Bende bayıldım bu smileylerezemuszemusopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?