Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

hayırlısı olsun pamukcum sağlıklı sıhhatli olsunda cinsiyet önemli deil cnmbenim hamileliğim rahat geçio çok şükür cnm bi iştahsızlığım var ona üzülüorum o kadar bide ceviz ve badem den falan tiksiniyorum sanırım zorla yiyorum sen yiyomusun cnm ceviz badem fındık falan bide maden suyu içiomusun her gün aaa çok yazdım dimi yaa

opuyorumnanaktan dirim nereye gitcen öğleden sonra kızz

kursa şekerim zemuszemus
çalıştığım yer gönderiyorda,geçen hafta yasmine pek bir hava attım,benim mesaim bugün 12 de bitiyor diye
havamı aldım tabi,kurs iptal olmuş,tıpış tıpış işyerine mafoldumben

hmm hatırladım dirirmcim..
bizde bugün anneme gitcez orda kalcaz inş koçiş nöbete gitti yarın gelcek

biz çıkıoruz teyzelerii görüşürüz yarın bugün daha giremem ben öpüyorum hepinizi

hmm hatırladım dirirmcim..
bizde bugün anneme gitcez orda kalcaz inş koçiş nöbete gitti yarın gelcek
ne güzel demek annenlerde kalıcaksın :asigim:
ay ya şu okul tatil olsada bende rahat rahat dışarı gitsem,gezsem :Saruboceq:
sıkıldım artık ya,haftasonu dışarı çıkamadık ben ders çalışıyorum kocişte uyuklar vaziyette :çok üzgünüm:,gezmek istiyorum alkisalkisalkis

öyle elbette tatlımcım önemli olan sağlıkları. inşallah hep böyle güzle geçer hamileliğin. ben herşeyden tiksindim canım yiyemedim beslenmeme hiç dikkat edemedim. yeni yeni yemeye başladım. badem bulandırıyo zaten, cevizi yiyebiliyordum azar azar amabıraktım yine başlayım inşallah, maden suyu içemiyorum. hatta adını duyuncada midem bulandı şimdi benimki pek bi değişik oldu reklamlar bile tiksindiriyo ebni. lokantaların önünden bile geçemiyorum. gözümü burnumu kapıyorum . neys einşallah attlatırız. bugün yemek pişirmeye başlamayı düşünüyodum ama bu yazdıklarımdan sonra sanırım cesaret edemiycem :bbo:

günaydın kızlarrr,

nasılsınız birazdan geçmişi okuyup gelicem.
canım hoşgeldin hihoyyyt

canım ikiz olduğu için mi acaba tiksiniyorsun?yemek yapmakta zor geliyor tabi değil :sm_confused:,canım bende bir ara gastridim varken yemekteyiz programını bile seyredemiyordum,o kadar kötü yani,yemek kokusu midemi bulandırıyordu,tabi senin işinde zor,mecbur bebekler için yiyorsun :sm_confused:

bilmem belkide ondandır canım belkide zamanında çok yediğim içindir kaydirigubbakcemile2 hayırlısı artık .. aman sende midenin tedavisini iyi ol dirimim sonra hamilelikte daha zor oluyor ilaç kullanımıda sınırlı oluyo çok çektiriyor. tüh kursun yinemi iptal olmuş kıyamam :1hug:

ay bende sana kıyamam opuyorumnanaktan
canım yürüyüş yapıyormusun,bebişler için kaydirigubbakcemile2

pamuk hoşgeldin canım, nasılsın ? bebekler hakkında .doktor anne tarafını araştırdı demişsin, peki anne tarafında varsa herhengi bir yöntemle ikiz gebelik elde edilebiliyo mu acaba, biliyomusun sen.benim kardeşlerim biri kız bir erkek olmak üzere ikiz.dayımın çocukları, torunları,yteyzem ikizdi.bendede olcak galiba hesaplara göre de :)))

dirimim eşimin 6 ayı doldu enaz 7 sonra asalet tastiklencek,seneye mayıs diyoruz am b süpriz olurda şubata gelir inş :)) senin eşinle ilgili netleşen bişeylr yok daha dimi

canım asalet tasdik olduktan sonra bir dilekçe veriyor,kurum uygun görürse(yani boş kadro olayı)naklini yapıyor sanırım,böyle oluyordu kaydirigubbakcemile2,hayırlısı canım ya senin işinde zor ama az kaldı sayılır yarılamışsınız alkisalkisalkis

canım benim eşim ağustosta gidiyor.dua ediyorum inşallah kısa dönem kalkmaz,yada bize vurmaz diye

ay bende sana kıyamam opuyorumnanaktan
canım yürüyüş yapıyormusun,bebişler için kaydirigubbakcemile2
tatlım bizim durumlar biraz kritik o yüzden yürüyüş yapmıyorum henüz istirahat diyor doktorlar hep erken doğum ve düşük riskimiz söz konusu hala..

hoşbulduk canım saoalsın. iyi olmaya çalışıyoruz. hep bana anne tarafında ikiz varmı dediler araştırmalarıma görede ikiz olma olasılığının annenin geninden kaynaklandığını öğrendim. herhangi bir yöntem derken öyle bir yöntem bilmiyorum normal yolalrdan. aşılama ve tüp bebk tedavisiyle elde edilebiliyor eğer isteniliyorsa. ama doğal yoldan kısmet ve kaderden öte bi yol yok. görünüşe göre sendede ikiz yolu görünüyor hayırlıysa olur inşallah tatlımcım.. benim annem ikiz düşüğü yapmış 2 tane ablamda ikiz çıkmadı sonuncu bende oldu. ama anneminki çift yumurta ikiziymiş biri kız biri erkek benimki tek yumurta inşallah. hayırlısı olur inşallah hepimiz için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…