Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

kızlar ben geldim ama bu sefer yalnız değil iki kişi geldik kaydirigubbakcemile3 çok mutluyum ve bi o kadarda duygusal ağlamaktan helak oldum testte iki tane çift çizgi gördüm aylar sonra senağlama

Ayyyyyyyy günün en güzel haberi bu işte.Tebrik ederim canım sağlıcakla gelsin bebişin inşallah.:sm_cool:

Regl tarihin geçmişmiydi tatlım?

hayır canım bebek yok,askerden sonra kısmetse,kendimi hala hazır hisstmiyorum bu konuda zaten,sen hemen düşünüyormusun peki :sm_confused:
4 sene fazlaymış canım,biz eşimle tanıştıktan 1 yıl sonra nişanlandık,malum gören çok oluyordu,rahatsız oluyordum,nişanlanınca rahat gezmeye başladık,sonrada evlendik işte,keşke diyorum bazen askerliği bekleseydim kaydirigubbakcemile

Ayyyyyyyy günün en güzel haberi bu işte.Tebrik ederim canım sağlıcakla gelsin bebişin inşallah.:sm_cool:

mısracığım birgünde sen acaba kızlar ben geldim,ama yanlız değil iki kişiyiz dicekmisin kaydirigubbakcemile3
heycanla bekliyorum zemuszemus

teşekkürler mısra hoşbolduk...memnun oldum tanıştığıma..
evet dirim 4 yıl çok ama zaten 3 yıl gizledik biz ilşkimizi herkezden ( sonra herşey yoluna girince bikaç ay sonra nişanlandık,5 ay oldu nişanlanalı..herşey pürüssüz olsun istedim o yüzdende bekledik canım ya şimdi çok mutluyuz hiç bugünleri göremiycez gibi geliyodu bide evlenirsek kat kat artar mutluluğumuz..bende hemen çocuk düşünmüyorum ama kısmet bu işler..işimi sağlama almak ve birazda evliliğimin tadını çıkarmak istiyorum ama dedimya nasip kısmet gerçi yaşımızda az sayılmaz canım ya..

canım bende aynı bebeği daha sonra düşünüyorum,ama ya bekleyipte olmassa diye düşünmedende edemiyorum.hayırlısı canım ya,canım4 yıl çok değil aslında sadece benimkine göre çok kaydirigubbakcemile2,7 yıl çıkanlar var ,ama herkesin bir sıkıntısı var,okul bitmeden,iş güç sahibi olmadan olmuyo bu işler ya :sm_confused:

MALESEF ÖYLE SIKINTILAR bitmiyor bende işte sıkıntıyı evlendiğimde değil evlendikten önce yaşıyayım dedim ve 4 yıl oldu yani herşeyi planlı programlı yaptık biraz..çocuk için dediğin doğru ama herşey nasip kısmet be canım Allah verdikten sonra 3 ay sonrada verir 3 yıl sonrada o yüzden bence çokta kendine sıkıntı yapma derim.

Benimde yengemin araştırmaları ve etrafımzıdakilere göre kadının geninde varsa ikiz oluyormuş.
Ben seviniyordum bizde yok diye, eşimin tarafında var.
Geçen gün anneanemle konuşurken sülalemde ikiz olduğunu öğrendim.
Bakalım Allah bana nasıl nasip edicek.

kızlar ben geldim ama bu sefer yalnız değil iki kişi geldik kaydirigubbakcemile3 çok mutluyum ve bi o kadarda duygusal ağlamaktan helak oldum testte iki tane çift çizgi gördüm aylar sonra senağlama

Ne kadar güzel bir haber, inşallah test sonucu doğrudur.
Allah gönlünüze göre versin.

bal, hoşgeldin.

dirim, biz aynı yaştaymışız ben seni daha büyük sanıyordum zemuszemus

borcum olmasa hemencik bebiş yapardım.
eşim çok istiyor. bekleyelimde çocuk bana dedemi desin diyor.
resimleri gördünüz sizce eşim yaşlı gösteriyormu?

canım anca yazabiliyorum iş vardı
bebek için olumsuz düşünmek istemiyorum zaten,Allah inşallah herkese nasip eder,canım ailen yakın mı oturacak sana,onlarda mı istanbulda?
Dirimcim yaşın genç,bal seninde öyleyse bebek işini erteleyebilirsiniz.
kaydirigubbakcemile2
ay ya süpersin mısra kayınvalidemde yaşınız geçiyor çocuk yapın diyip duruyodu valla,rahatladım yani opuyorumnanaktan
canım ben resimleri göremiyorum,albümleri görüyorum birtek.ama benim eşimde diyor 30 yaşında mı baba olayım diye kaydirigubbakcemile3
aman sen ne zaman kendini hazır hissediyordan,ozaman denemeye başla yani
valla bildiğim kadarıyla anne tarafında yok ama belli mi olur ya sahi teyzemin kızı ikiz doğurmuştu,ama biri öldü kaydirigubbakcemile-tatlicadiarzu-,
valla üçüz dördüz doğuranlar nasıl yapıyor.

Bana çok korkunç geliyor üçüz dördüzü bırak ikizler bile((((((

Her bakımdan çok zor herşey çift masraf bakıcı,bez,kıyafet,bir süre sonra kreş,birini emzirirken diğeri ağlayacak vs.Birde bizler gibi çalışan kadınsanız eyvahhhhhhhhhhh,imdatttttttttttttttttt!!!!!!!!!!!

Allahıma dua ediyorum olmasın diye,kafayı yememem imkansız.

canımm çok tşk ederim darısı isteyen herkese olsun inş.. :Saruboceq: det tarihim 31 mayıs yada 1 hazirandı 1-2 gün gecikmeli oolabiliyorum ben ama bulantı ve kusmalara dayanamadım emin olmak için test yaptım bugün ve çok belirgin iki çizgi gördüm

dirim, benim eşim 34 yaşında daha fazla yaşı geçmeden olsun istiyor.

mısra, bend edüşünemiyorum nasıl olur. daha kolay diyorlar.
görümcemin ikiz çocukları anlatıyor bebekliklerini çok rahat büyütmüş.
ama evde olan anne ile çalışan anne çok farklı.
dünden beri beni bir korku sardı. bakmaktan korkmuyorumda masraflarını nasıl karşılarız.
bir kutu mama en az 20 tlmiş ve 2 gün gidiyormuş.
sürekli kafamda kuruyorum ama istiyorum birde şimdi ikiz olursa korkusu geldi

albüme evimden bir iki fotoğraf ekledim.

tubiş hoşbulduk canım işllh keyifli arkadaşlıklarımız,paylaşımlarımız olur..

dirimcim aileme yakın sayılır oturacağım yer yani 25-30 km filan ama bende senin gibi düşündüğüm için ve kimseyede yük olup çocuk baktırmak istemiyorum açıkçası biraz daha sabredip artık işten ayrılır yaparım çocuğumu...hele bi evlenelimde bakalım çocuk yapabilecekmiyiz oda var :)))

mısracım ben 81 doğumluyum genç derken hem daha nişanlıyım evlilik hamilelik filan derken en az 2 sene sürer sanırım canım bu arada da yaş kemale erer (

Banada korkunç geliyor,ya bezi maması masrafta,birini tam uyuttun derken diğeri ağlamaya başlasa gecenin bir yarısı mesela,yada ikisini birden emzirmeye çalışsak ay ya bende okadar süt ne gezer mafoldumbenmafoldumbenkaydirigubbakcemile3
canım ya hadi hayırlısı çok sevindim valla kaydirigubbakcemile2

canım benim annem hasta zaten torunlara bakıyor şimdide,artı bir yük olmak istemiyorum,kayınvalidemde ben bakarım diyor,ama bilemiyorum çok kararsızım yani anlayacağın :bbo:
tubiş şimdi bakıyorum albüme kız:lepi:

dirim aynı duyguları paylaşıyoruz aynı düşünceler...

tubiş bende merak ettim albümü ama nasıl bakabilirim canım??

canım benim eşimde 27 yaşında,bizimkisi kafasında belirlemiş,baba olma yaşını maksimum 30 :asigim:
hakkımızda hayırlısı,aslında bazen diyorum çocuğumla aramda çok yaş farkı olmasa daha iyi,genç anne olurum,ama iş işten geçmiş zaten ,şimdi olmasa bile 1-2 sene içinde zaten düşünüyoruz -tatlicadiarzu-

kıs benim kociş geçti yaşı o zaman kaydirigubbakcemile3
sen bizi örnek göster işine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…