İyiyim tatlım bugün işe sabah 11 de geldim 7 ye kadar buradayım :)
angelcım ben seni h.sonu gittin sanıyorum.
bugünde olmayınca oradasın sandım aslında geçmişte bugün dr gideceğini okumuştum.
neyse dr iyi haberleri almışsın ne güzel yani İzmir dönüşü bir bebiş olabilir.
sana iy yolculuklar ve iyi tatiller canım
bende toparlanayım çıkıcam artık.
iyi akşamalr hepinize
Angel,Tatlım msn ye gelsene burası yorucu oluyor
merhaba arkadaşlar
kaç gündür giremedim cumartesi günü halam vefat etti bende istanbuldaydım. bugün öğleden sonra döndüm .
sizler nasılsınız?
merhaba jnazcım
başın sağolsun canım
yaşlımıydı halan neden vefat etti
çok üzüldüm canımcım
başınsağolsun jnaz,Allah kalanlara sabır versin...
çok sağol angelcım. aslında yaşlı değildi 54 yaşındaydı ve belden aşağısı tutmuyordu malesef ama ölümü ani oldu kahvaltı ettikten sonra aniden vefat etmiş
mısraaa angelll
hadi bırakın msn i gelin buraya
angelcım bu arada geçmişi okudum az önce bir sorun olmamasına çok sevindim canım
Allah razı olsun bitanemçok üzüldüm canım
Allah rahmet etsin kalanlarada sabırversin
sağol cnm Allah razı olsun
tatil dönüşü inş size bebiş haberini verebilirim ama sabır dedi
doktor herşey güzel ama heyecan ve acele yok dedi
bakalımmm
merhaba arkadaşlar
kaç gündür giremedim cumartesi günü halam vefat etti bende istanbuldaydım. bugün öğleden sonra döndüm .
sizler nasılsınız?
canım şimdi yoldasın ozaman,sana iyi yolculuklar diliyorum,inşallah tatilin güzel geçer canımaslında size çok yakın sosyete pazarı bizim orası biliyosun sizin evle bizim ev arası 15 dk.vereliniortak
bende seni öpüyorum seni cnm
yarın sabah 9 da çıkıyorum yola inş.
canım ne güzel haberler bunlar böyle,tatil dönüşü bekliyoruz güzel haberlerinicanım daha ankaradayım yarın sabah yolculuk inş.
sende ne var ne yok
canım bugün abimlerin pansiyondayım dayımla doktora gittik herşey süper ve noırmalmiş
acele etme yavaş yavaş olucak normal şartlarda evlenen hastalığı olmayan çiftlerde bile hamilelik oranı %80 dedi hamile kalmaman için hiç bir neden yok dedibuyrunnnnnnnnn
merhaba arkadaşlar
sizler nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?