- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 356
- 40
günaydınnnn....herkes varda biz olmazmıyız ayol ....bu gün ilk kez iki kişi olarak günaydın diyorum
günaydın ben varım
opuyorumnanaktan günaydın canım nolsun işte işteyizgnaydn dirim abla nasılsnnopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan günaydın canım nolsun işte işteyiz
kızlar bugün babamın doğum günü,dün eşimle süpriz kremalı kek yaptık,bugün süpriz yapıcaz.kümbet pasta olarak da geçiyor,resmi bunun gibi aynı:dance:
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=16077&d=1243317469
günaydın be n geldim nasılsınız bir ders saati boşluğum vardı sizleri ziyaret edeyim dedim
evet canım bakalım tadı nasıl olacak çok merak ediyorum kaydirigubbakcemile2ooo çok gzele bnziyo dirim abla hani köstebek pastalar wardıya onlar gibi
canım hayırlı olsun ataman çıkmış afyona değil mi?günaydın be n geldim nasılsınız bir ders saati boşluğum vardı sizleri ziyaret edeyim dedim
evet canım afyona tayinim cıktı nişanlım da yanıma gelecek artık sen nasılsın aşkımm cım adsl yi afyona naklettirdim ondan dolayı giremiyorum sizler nasılsınız
canım hayırlısı olsun,inşallah eşin afyonda iş bulur.istanbula göre daha ucuz bir şehir,yaşamak daha rahatevet canım afyona tayinim cıktı nişanlım da yanıma gelecek artık sen nasılsın aşkımm cım adsl yi afyona naklettirdim ondan dolayı giremiyorum sizler nasılsınız
mısracığım inşallah bir dahakinde olur,hemen olmuyormuş zaten,karamsarlık,yada üzüntü yok,kaydirigubbakcemile2,Allah tüm isteyenlere verir inşallah.:Saruboceq:Canlarım günaydın.
Kırmızılar geldi bebiş yok çok üzgünüm,eşim uyuyor kaldıramadım nasıl söyleyeceğim diye(((
Dirimcim ellerine sağlık cnm,nasıl kolay mı yapılıyor?
Bende denemek istiyorumda,birde küçük mü bu pasta?
merhaba arkadaşlar
kaç gündür giremedim cumartesi günü halam vefat etti bende istanbuldaydım. bugün öğleden sonra döndüm .
sizler nasılsınız?
günaydın camdalkalp
duygularını alabilirmiyiz zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?