Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ooo çok gzele bnziyo dirim abla hani köstebek pastalar wardıya onlar gibi
evet canım bakalım tadı nasıl olacak çok merak ediyorum kaydirigubbakcemile2
heycanlandım şimdi kaydirigubbakcemile3

günaydın be n geldim nasılsınız bir ders saati boşluğum vardı sizleri ziyaret edeyim dedim
canım hayırlı olsun ataman çıkmış afyona değil mi?

evet canım afyona tayinim cıktı nişanlım da yanıma gelecek artık sen nasılsın aşkımm cım adsl yi afyona naklettirdim ondan dolayı giremiyorum sizler nasılsınız

Canlarım günaydın.
Kırmızılar geldi bebiş yok çok üzgünüm,eşim uyuyor kaldıramadım nasıl söyleyeceğim diye (((

Dirimcim ellerine sağlık cnm,nasıl kolay mı yapılıyor?
Bende denemek istiyorumda,birde küçük mü bu pasta?

evet canım afyona tayinim cıktı nişanlım da yanıma gelecek artık sen nasılsın aşkımm cım adsl yi afyona naklettirdim ondan dolayı giremiyorum sizler nasılsınız

iyiyim teolog abla saol ailende afyondaydı dmi bayağı rahat edeceksn walla hihoyyyt

canım hayırlısı olsun,inşallah eşin afyonda iş bulur.istanbula göre daha ucuz bir şehir,yaşamak daha rahat

mısracığım inşallah bir dahakinde olur,hemen olmuyormuş zaten,karamsarlık,yada üzüntü yok,kaydirigubbakcemile2,Allah tüm isteyenlere verir inşallah.:Saruboceq:
canım ben açıkçası oktay ustanın tarifinden yaptım,Kadınlar kulubundeki tarifte,kekin hamuruna yağ,süt konmuyor,birde içine 1 su bardağı un konuyor,önce bu tariften gittim baktım hamuru çok az oldu birde cesaret edemedim,oktay ustanın tarifine döndüm,hemen hemen aynı
SÜRPRİZLİ KREMALI KEK:
3 yumurta
1 su b. şeker(bir su bardağından bir parmak az koydum)
1 su b. sıvıyağ(bir su bardağından bir parmak az koydum)
1 su b. süt
2 çorba k. kakao
1 p. kabartma tozu
2,5 su b. un

Kreması için:
3 su b. süt
1 su b. tozşeker
3 çorba k. un
1 p. labne peynir(KK'daki tarifte labne peyniri yerine mısır nişastası koyuyor)
1 p. vanilya
üzeri için
50 gr.bitter çikolata
hindistan cevizi

mısraa cım nişanlım eğitimci değil gıda mühendisi cnm daha önce sormuştun cvp vermedim kusura bakma

kızlar birde damla çikolatasını nasıl eritebilirim,sıcak suyun içine damla çikolatasını koyduğum cezvey yerleştirsem olurmu?yoksa margarinde mi koymam gerekiyor??

canım burdayız,ay burdayım yani,anam bende mi bebek bekliyorum yoksa
kızlar benmari usulu çikolata eriten yok mu aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…