slm camdankalp çookk sevindim sgarayı eminim bırakmışsındır dimi cicim diğer türlüsünü düünemiorum bile
çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin sağlıcakla kendine çokk dikkat et cnmm
camdankalp38 süpersin tebrik ediyorum seni cici anne,allah nazarlardan saklasın yeğenimizle beraber seni alkisalkisalkis
ay ayy şımarıcaz şimdii :) iyi olmaya çalışıyoruz canım ya ben ve iki meleğimmm .. sadece geceleri çok korkuyoruz korkarak uyanıyoruz o bizi endişelendiriyorsen napıyosun şekercim hadi bakalım inşallah hayırlısıyla bekliyoruz sizdende güzel haberlerii
hoşbulduk dirim,, ne güzel ya hemen cevap aldım yazdıklarıma,,hoşgeldin canım,yok ya zaten bende kartlaşmaya başladım sayılır
merhaba aLiNyAziMsIn iyi gidiyor evlilik süpeeeer bişimiş, bide bebeğimiz olsa tam olacak ama askere gitmedi esim daha askere gitmeden olmaz diyooo,, benimde yas geciyoocanım bizlerde öyle,bizde 7 ayı bitirdik.daha yeniyiz tabi hepimiz 3 yıla kadar bence yeni sayılır her evlilik :)) nasıl gidiyo bakalım herşey evlilikteopuyorumnanaktan
tesekkur ederim PamuKSekeR iyi dileklerin icin, cocuklar olsa daha ne isterimmmkaydirigubbakcemile3oy oyy maşallah canım ya . bizimde 6 ay oluyor şükür bizde öyleyiz gün güne daha sevgi doluyor insan alışıyor herşeyi oluyor inşalalh hepimizinki bir ömür böyle gider. asslında bazen düşünüyorum bebişler doğunca bu durumu nasıl etkileyecekler diye :Saruboceq:
Daha yeni mi evlisin canım?Ya ben hamıle kalmaktan korkuyorum ya Çıldırıcam
camdankalp38 sanırım hamilesin canım cookk tebrik ederim,,, opuyorumnanaktantşk ederim hayatım çok iyisiniz hepiniz darısı isteyen herkesesositososito
daha yeni mi evlisin canım?
Slm arkadaŞlar
Hoşgeldin yaralım artık eskisi kadar gelmiyorsun cnm neden?
Herşeyin yolunda olmasınada sevindim
İstemiyorsan gerekli önlemleri alacaksın cnm.
Dirim gibi çift koruma bile yapabilirsiniz:roflol:
yaralım çok özledik seni ya,artık biran önce sorun düzelsinde sende sohbetlere katılkaydirigubbakcemile2Gunaydin arkadaslar
Nasilsiniz ?
Ben iyiyim, guzel bir haftasonuydu
Bu aksam anneme davetliyiz
Hersey yolunda...
Candostum anneliğe hazırladım kendimi bu nedenlede regl olmama ilk kez çok üzüldüm.Komik bir durum aslında,yıllardır her ay erkek olmak istiyorum diye bağırırken:roflol:
İkinci tatil demek şanslısınız vallahi bu kez koordinatlar ne tarafta cnm?
Dirimcim ayrıntıları arkadaşa aktarırsın artıkımopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?