Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ya arkadaşlar bişey öğrenmek istiyorum evlenmeden kaç ay önce jinekoloğa gitmem gerek,bazıları 2 bazıları 1 ay yazmışta..bide bana o konuda bilgi verin nasıl derim :) ??

canım çok önemli birşey değil aslında
benim kistim vardı haliyle doktor bana doğum kontrol hapı verdi
kist çıkmadan önce eşim korunuyordu ,hem hap hem o işte

anladım canım tamamdır opuyorumnanaktan

Kızlar selam...Benim diğer üyeliğimi maalesef eşim buldu ve iptal etti kızlar.Takip ediyorum sizi :) Ama eskisi gibi olmayacağım mafoldumben Çok kötü günler geçirdim kızlar...

canım öncelikle geçmiş olsun, hayırdır sorun nedir, eski üye adın neydi ordan hatırlayalım olmazmı

ya arkadaşlar bişey öğrenmek istiyorum evlenmeden kaç ay önce jinekoloğa gitmem gerek,bazıları 2 bazıları 1 ay yazmışta..bide bana o konuda bilgi verin nasıl derim :) ??

canım ben gitmedim ama gitseydim 1 hafta önce giderdim, bunda utnacak işey yok sadece bilgilenmek istiyorum dersin zaten doktorlarda bunu bekliyor, yani doğru olan şeyi yapacaksın hiç çekinme.biz bi telaşla evlendik o arada kaynadı gitti gitmek isterdim bende

alinyazimsln canımcım cevabın için sağol ama peki bu korunma haplarını kullanmak için geç kalmış olmam mı 1 hafta önce gidersem ??

tamam yasmin cim söylerim tabiki, umarım herşey yoluna girer.anlat diycem ama sanırım yazmaktan çekiniyosun.inş biran evvel herşey iyi olur.seni tekrar arkadaş olarak ekleyelimmi eşin falan anlarmı yine

alinyazimsln canımcım cevabın için sağol ama peki bu korunma haplarını kullanmak için geç kalmış olmam mı 1 hafta önce gidersem ??

aa canım pardon ben sdece konuşacaksın sanmıştım ama sanırım 1 ay önce başlaman şart, ben hap kullanmıyorumda birazdan arkadaşlar girer onlara soralım ne dersin

jazmin ne oldu ya çokk üzüldüm kötü şeyler yaşamana bide evlilik yıldönümünde tüh yaa neyse inş atlatırsın cnmm

canım hapa 2 ay önceden başlamanı tavsiye ediyorlar,daha çok koruyormuş.ama 1 ay önceden de başlayabilirsin,garanti olsun diyorsan 2 ay,düğünden iki ay önce gidiyorsun doktor kan,hormon tahlili yapıyor,ona göre hap veriyor,

Kızlar selam...Benim diğer üyeliğimi maalesef eşim buldu ve iptal etti kızlar.Takip ediyorum sizi :) Ama eskisi gibi olmayacağım mafoldumben Çok kötü günler geçirdim kızlar...
canım ya kaçgündür giremiyordun okadar merak ettim ki?inşallah çözersininz,sonuçta kötü birşey yapmıyoruz ama :sm_confused:

evet dirimcim kötü bişi yapmıoruz ki burda sadece muhabbet ve paylaşımda bulunuoruz ama olayı tam bilemediğimiz için fazla konuşmak istemiorum bu konuda inş düzelir araları inş

canım ya kaçgündür giremiyordun okadar merak ettim ki?inşallah çözersininz,sonuçta kötü birşey yapmıyoruz ama :sm_confused:

inş çözerler ya, ben valla eşime demiyorum üyeyim falan diye.bikaç kere dedim ne işin var senin öyle sitelerde boşver dedi.bazen burda öğrendiğim şeyleri eşimle paylaşıorum nerden biliyosun diyo, demiyorum.çünkü bi kaç defa dedim taktı.arkadaş bu erkeklere böyle şeyde fırsat vermiceksin saçmalıyolar sonra...

sağol dirimcim net aydınlanmış oldum,artık utana sıkıla gidicem yapçak bişey yok sanırım...

evet dirimcim kötü bişi yapmıoruz ki burda sadece muhabbet ve paylaşımda bulunuoruz ama olayı tam bilemediğimiz için fazla konuşmak istemiorum bu konuda inş düzelir araları inş

bencede canım umarım düzelir biran evvel.tabi evveliyatın bilemediğimiz konularda konuşmak doğru olmaz.sonuçta halletsinlerde sorunlarını kaldıkları yerden devam etsinler,hemde 1. yıllarını yeni kutlarken :Saruboceq:

canım bende söylemedim eşime,geçen bir pasta tarifi aldım kadınlar kulubu diye bir site var bayanlar orda tarif felan veriyor dedim,
boşver eksik tarif veriyorlardır,ben sana yemek kitabı alırım dedi kaydirigubbakcemile3

balcım neden utanıosunki doktora giderken cnmm
alınyazımsın benim koçişim bilio hatta onunla üye olmuştuk haberi var yani üye olduğumdan ve buradaki konulara katıldığımdan bişi demio çok şükür
hatta bazen bişiler konuşuoruz bilmediğimiz bişi hakkında araştırma yapmamız gerekiosa hemen dioki kadınlar kulübune bak orada vardır dio:)

cssa cım ne bilim ben tutucuyum sanırım biraz bu konularda çekinirim yani sormaya artık anlattığı kadarını öğrensem burdada sizler sağolun yardımcı oluyosunuz yeter heralde :)
eşinde çok anlayışlı tebrik ederim seni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…