Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

bakamadım hediye dün pazar vardı ben unutmuşum semete inince fakettim :)
pazara girdim bu akşam bakarım artık.

günaydın sensi,
daha var nasıl olsa,benim kociş göreve gitmeden hediyeleri aldık.yoksa bizde bir gün önceden felan alıyoruz
babalar günü indirimi çok oluyor canım :kedi:

Siz yine iyi harekete gecmisiz biz pazar gunu alacagiz ta,
gecen hafta unuttuk mecbur bu hafta esim sadece pazar bos oldugu icin baska gun gidip bakamiyoruz. :bbo:

heheh ne güzel işte aynı gün alıp vericeksiniz,hediye olunca insan beğenemiyorda valla

dirimmm, demin seni başka topikte gördüm. bir derdim varda.
kızın durumu ne kötü Alalh bize öyle şeyler yaşatmadı çok şükür.

evet onu dedim dirim, tanımıyorum kızı da dolanırken gördüm bir derdim vr topiğinede pek takılmam canım sıkılıyor yazıları okudukça.
en son yazdıklarını okudunmu dün akşam konuşmuşlar. sanırım kızın ailesie fazla korumacı davranıyor.
Allah yardımcısı olsun ama işi zor görünüyor inşallah yanılırız ve düzelir.

günaydın alinyazım, ben iyim ortalık sakinken kk turu yapıyorum. sen nasılsın ?

son kısmını bilmiyorum,canım,bir sinirle düğün tarihini erteliyorsa eyvah yani
ne günlere kaldık,bu aralar topik çok sessiz ya sıkılıyorum

günaydın kızlar ben iyimde dünkü olaydan beri yüreğim pırpor ediyo remen içimde bi hüzün var sanki, sizler nasıksınız

son kısmını bilmiyorum,canım,bir sinirle düğün tarihini erteliyorsa eyvah yani
ne günlere kaldık,bu aralar topik çok sessiz ya sıkılıyorum

sabah yazmış sons ayfada vardı. akşam konuşmuşlar kayınvalidesi çağırmış. ona erteleyelim demiş ama davetiye abstırmaya falan gitmiş.

aynı yerdemi çalışıyorsunuz. bu zaman kadar haberiniz olmadı birbirinizden.
öğlen tatilinde buluşun :)

canım biz senle aynı yerde çalışıyoruz sanırımyerimseniben
hadi yaa, bende bi ara öyle tahmin etmiştim ama burda 3 tane kurum var, 3 ünden birindesin yani dimi

evet yaaa

mısraa hoşgeldin, bizim kurumdan bi kadın intihar etmiş, bizde bu olay üzerine anladıkki dirim cimle aynı kurumda çalışıyomuşuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…