Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ya kıyamam sana yaa ağlama

ah kıyamam yaaa.ALLAH kavuştursun cnm ya.

amin canım :Saruboceq:

canım ya ağlama kız gelir,bu kadar sabretmişsin,hoş birazdan bende ağlayabilirim kız,şimdi görevde,zaten askere de gidecek,
ağlayalım hadi :gitme:mafoldumbenmafoldumben

ya kıyamam sana yaa ağlama

biz dirimle ağlıyoruz kızlar ya, mendil yokmu ,mafoldumbenmafoldumben

ağlamayın, dönülmez yere gitmediler. günelr size su gibi akıp geçsin.

çok canım sıkılıyor, uykum geldi evime gitmek istiyorumm

kızlar ya kurumdan biri intihar etmiş, 17. kattan mı ne atlamış, baktım bi tv.ciler, polisler orda, savcıyı bekliyolar şimdi,offf yaa herkes çok perişan oldu yaaa, nedir bu intiharlar, ALLAHIm şaşırtma hiçbirimizi

bende ama aklıma bir fikir geldi yürüyerek mi gitsem acaba eve,maksat spor olsun,mağazaları geze geze eve giderim

canım tanıyormusun?çalışanlardan mı?şaştım kaldım ya

kızlarrr nasılsınız bakalım
ben çok yoruldummm
sabahtan beri evle uğraşıyorum akşama çaya misafirlerim var temizlikti hazırlıktı derken bu saati buldu arada eşimin yemeğe gelmesini ve zorla işe gönderdiğimi saymıyorum tabi:)
bide kuaföre gidicem daha onlar gelmeden malum yarın yola çıkıyorum istikamet istanbul:)

selam jnazcığım nasılsın,canım bugünde benim canım börek çekti:)))
haftasonu istanbula mı gidiyorsunuz?
bizde izmite gidiyoruz kısmetse

bu arada aklıma gelmişken size bir fikir vereyim :)
hani dün yaptığım kek vardıya onu kare kare dilimledim ve üzerine çikolata sosuyla kaplama yaptım hem görüntüleri harika oldu hemde tadı
çikolata sosunun da tarifini vereyim;
100 gr margarin, 1 fincan süt, 1 fincan şeker ve 200 gr çikolata( ben bitter le yaptım) bunları bir güzel kısık ateşte eritiyorsunuz başka bir tabağa da hindistan cevizi koyuyorsunuz. bir çikolata sosuna birde hindistan cevizine batırıp diziyorsunuz ve kurumasını bekliyorsunuz. bu arada bu daldırma işleminde kürdan yada çöp şiş kullanırsanız daha rahat edersiniz :)

selam jnazcığım nasılsın,canım bugünde benim canım börek çekti:)))
haftasonu istanbula mı gidiyorsunuz?
bizde izmite gidiyoruz kısmetse

a.s tatlımm iyiyim çok şükür
beni dün akşam görmeliydin resmen ağzımın suları akıyordu börek diye:)
eşim sağolsun hemen getirdi de rahatladım :)
istanbula da annemlere gidiyorum canım bir hafta kalacağım kısmetse o arada arkadaşlarımlada görüşeceğim haftaya perşembe yiğenlerimide alıp döneceğim
istanbul da burnumda tütüyo canımya hele tv de falan görmeyeyim direk gözlerim doluyo

durum neymiş peki, ölmüşmü ?

bende ama aklıma bir fikir geldi yürüyerek mi gitsem acaba eve,maksat spor olsun,mağazaları geze geze eve giderim

bende öyle düşünüyorum he hediye bakıcam babama.

jnaz canım kekin neliydi hatırlayamadım

kakaolu ve damla çikolatalıydı canım ama sade kekle de oluyor
bu arada akşamki menümü yazayımda bi bak tatlım sence yeterli mi?
sodalı börek
susamlı simit
kaplamalı kek
çiçek kurabiye
daha sonrada kuruyemiş ve meyve servisi yaparım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…