haktan ya benimde takılıyo acayip sinir oldum ha, dirim bizde çok site yasak, mesela evlilik takvimini açmıyo burda.
birsam cım bide beni düşünün, böyle demeyin ağlıycam sonra, bende koçişten 6 aydır ayrıyım, 6 ayda topladım tam olarak 31 gün görüşmüşüz, yeni evlendiğimizdede 45 gün beraer olabildik, ondada saolsunlar el öpmeleri akraba ziyaretleri derken 1 hafa sonu yalnız kalamadık bile,yani ben ortama 240 günlük evliysem 76 gün görüştüm,
ben ağlıyorum ya herkes koçişiyle, gel diim beraber ağlayalım yaaaa
ah kıyamam yaaa.ALLAH kavuştursun cnm ya.
amin canım :Saruboceq:
canım ya ağlama kız gelir,bu kadar sabretmişsin,hoş birazdan bende ağlayabilirim kız,şimdi görevde,zaten askere de gidecek,
ağlayalım hadi :gitme:mafoldumbenmafoldumben
ya kıyamam sana yaa ağlama
birsam, sen niveanın cdsi vardı sende dimi
canım işim vardı,geldim şimdiherkes gittimi yoksa ben mi göremiyorum
:gitme:mafoldumbenbiz dirimle ağlıyoruz kızlar ya, mendil yokmu ,mafoldumbenmafoldumben
canım tanıyormusun?çalışanlardan mı?şaştım kaldım yakızlar ya kurumdan biri intihar etmiş, 17. kattan mı ne atlamış, baktım bi tv.ciler, polisler orda, savcıyı bekliyolar şimdi,offf yaa herkes çok perişan oldu yaaa, nedir bu intiharlar, ALLAHIm şaşırtma hiçbirimizi
selam jnazcığım nasılsın,canım bugünde benim canım börek çekti:)))
haftasonu istanbula mı gidiyorsunuz?
bizde izmite gidiyoruz kısmetse
kızlar ya kurumdan biri intihar etmiş, 17. kattan mı ne atlamış, baktım bi tv.ciler, polisler orda, savcıyı bekliyolar şimdi,offf yaa herkes çok perişan oldu yaaa, nedir bu intiharlar, ALLAHIm şaşırtma hiçbirimizi
bende ama aklıma bir fikir geldi yürüyerek mi gitsem acaba eve,maksat spor olsun,mağazaları geze geze eve giderim
jnaz canım kekin neliydi hatırlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?