pamukçum canım naber ya epeydir yoksun buralarda, bebişler nasıl
anam anam bu ne sohbet
okuyamadim da hepsini masallah kizlar vallaha :-D
Misraam...enisteye çok kizdim, bu sene enisteyle benim herifi evde birakip ikimiz basbasa tatile çikalim him ne dersin ? opuyorumnanaktan
Uzulme demicem.cunku sende benim gibisin, takarda takarsin artik...canim benim...geçecek bu gunler
CANIM DOSTUM TATİL FİKRİ SÜPER,DÜŞÜNMEK BİLE MUTLU ETTİ BENİ.Bu kocalara
klava: klava:
Pamuğum hoşgeldin,demek bizim minişler iyice hareketlendiler,anneciklerininde nefesini paylaşamıyorlar,sizi gidiler siziklava: tasarruflu olan anneciği üzmeyin bakiyim
hayır olmaz :umursamaz:Dirim ve alınyazımsın bende sizin kurumda çalışcam banane banane:sinifsinif:
oy oyyy evet şekercim yaaaa bide millet diyoki bir bebekle iki bebek arasında ne fark varmışki aynıymış yaşayında görün dimiiii :dilcikar: ay yaa paylaşırım ben onalrla herşeyimi yaa hatta feda olsun bebişlerime .. hadi bekliyom gel peşimden mısram paylaşalım sornacımına güzel güzel deneyimlerimizi :)
bu arada bende o kurumda çalışmak istiyorum ama bebişlerimle beraber banane banane delikafadulden
dirimim sizi gördük daha iyi olduk bebişler azcık daralıyolar heralde karnışımda patır kütür kavgaya bilenem başladılar şakkıdı
bizde gelcez sizin kuruma bebişlerimle ortalığı dağıtmaya :sm_cool:
canım sıcak ve nemde hiç çekilmez,burasıda sıcak Ama içerilerde Allahtan klima var hihoyyytBugün burası çokkk sıcak dirimcim,şimdi Antalya'nın yazı geldi işte
ay biizm burası sıcak değil sanki canım ya gerçi güneşliği açmıyorum hiç camla kapıyıda açık bırakıyorum serin oluyor aman maşallah hep böyle serin olur inşallah ..ay ya hele bir doğsunlarda hayırlısıyla,gelirler kaydirigubbakcemile2
yer kavgası yapıyorlardır canım opuyorumnanaktan
çok sıcak burası ya
Pamukcum sıra bende değil jnaz da kanımca,çok yakındada ondan bir bebiş haberi alacağız,çakırda olabilir :)
Bizim çalışmalar yok denecek kadar az ,çalışanlar kazansın:kedi:
canım sıcak ve nemde hiç çekilmez,burasıda sıcak Ama içerilerde Allahtan klima var hihoyyyt
kızlar artık akşamları eve yürüyerek gitmeye karar verdim,hareketsiz kalmamış olurum böylelikle
canım kilo alman normal aslında ama sanırım hamilelikle ne yesen yarıyor,o yüzden spor yapmak lazım sanırım,ama ikiz olduğu için oda zor heralde :sm_confused:mısracım sıcaklar için Allah kolaylık versin size
dirimim ve alınyazım buluşunca detayları istiyorum ona göre haaa :)
baş baş kızlar biz gidiyoruz komşu gelince bişeyler yaparız artık şimdiden bişey yapacak halim kalmadı bi kısır yapsak yanınada bisküvi çeşitleri yeterdir heralde .. bu arada acıktım ama az yemeye karar vermiştim aşırı kilo almaya başladım ama ekmeğe öyle alışmışımki meyve filan kesmiyorbebişlerimde sustular acıktılar gariplerim
canım kociş gitti ya,ben annemlerde kalıyorum,yemek hazır oluyor yaniklima bende baş ağrısı yapardı çalışırken bide kuruturdu boğazımı cildimi dikakt etmek lazım çarpmasın mazallah şekercim. gerçi klima olmasada dayanılmaz olur..
kendini fazla yorma canım ya bide eve gidince yemekti ev toplamaydı filan.. gerçi etrafa baka baka yürüyünce gözü gönlü açılır insanın. yaz gününde kapalı taşıma araçları daha sıkar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?