Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

pamukçum canım naber ya epeydir yoksun buralarda, bebişler nasıl

canım merhabalar arada bakınıyorum şöyle böyle :) istanbuldan misafirlerim vardı yatılı onlarla uğraştım yoruldum şimdide komşu gelecem dedi gelmeden bi bakınıyım dedimdi.. bebeişler iyi canım kıpır kıpır oldular çok şükür nefes alma sorunu yaşıyorum bol bol daralıyorum işte temislik yaptım çamaşır suyunun kokusu mahfetti üfssss

dirimimle aynı yerdemi çalışıyomuşsunuz oh ne güzel canım ya tesadüfün böylesi hadi görüşün bizede iletin haberlerinizi :)

canımcım allah kolaylık versin, kendine dikkat et aman temizlik yapcam derken kötü bişey olmasın, bizimkide süper bi tesadüf oldu hakkaten

Pamuğum hoşgeldin,demek bizim minişler iyice hareketlendiler,anneciklerininde nefesini paylaşamıyorlar,sizi gidiler siziklava: tasarruflu olan anneciği üzmeyin bakiyim

pamuğum nasılsın canım,misafirlerinde gelmiş,yorulmuşsun
canım çok yorma kendini ya,bebişlerin nasıl??
mısracığım sende hoşgeldin canım nasılsın,antalya nasıl sıcak değilmi?bizde kısmetse hataya gideceğiz,kocişle 2 hafta sonra,bir aksilik olmassa tabi:)))oralarda yanıyordur şimdi

Pamuğum hoşgeldin,demek bizim minişler iyice hareketlendiler,anneciklerininde nefesini paylaşamıyorlar,sizi gidiler siziklava: tasarruflu olan anneciği üzmeyin bakiyim

oy oyyy evet şekercim yaaaa bide millet diyoki bir bebekle iki bebek arasında ne fark varmışki aynıymış yaşayında görün dimiiii :dilcikar: ay yaa paylaşırım ben onalrla herşeyimi yaa hatta feda olsun bebişlerime .. hadi bekliyom gel peşimden mısram paylaşalım sornacımına güzel güzel deneyimlerimizi :)

bu arada bende o kurumda çalışmak istiyorum ama bebişlerimle beraber banane banane delikafadulden

gel canım ya,ne güzel olurdu ikizleride getirirdin iş yerine opuyorumnanaktan

dirimim sizi gördük daha iyi olduk bebişler azcık daralıyolar heralde karnışımda patır kütür kavgaya bilenem başladılar şakkıdı

bizde gelcez sizin kuruma bebişlerimle ortalığı dağıtmaya :sm_cool:

ay ya hele bir doğsunlarda hayırlısıyla,gelirler kaydirigubbakcemile2
yer kavgası yapıyorlardır canım opuyorumnanaktan
çok sıcak burası ya

Pamukcum sıra bende değil jnaz da kanımca,çok yakındada ondan bir bebiş haberi alacağız,çakırda olabilir :)
Bizim çalışmalar yok denecek kadar az ,çalışanlar kazansın:kedi:

mısracım sıcaklar için Allah kolaylık versin size

dirimim ve alınyazım buluşunca detayları istiyorum ona göre haaa :)

baş baş kızlar biz gidiyoruz komşu gelince bişeyler yaparız artık şimdiden bişey yapacak halim kalmadı bi kısır yapsak yanınada bisküvi çeşitleri yeterdir heralde .. bu arada acıktım ama az yemeye karar vermiştim aşırı kilo almaya başladım ama ekmeğe öyle alışmışımki meyve filan kesmiyor bebişlerimde sustular acıktılar gariplerim

Bugün burası çokkk sıcak dirimcim,şimdi Antalya'nın yazı geldi işte
canım sıcak ve nemde hiç çekilmez,burasıda sıcak Ama içerilerde Allahtan klima var hihoyyyt
kızlar artık akşamları eve yürüyerek gitmeye karar verdim,hareketsiz kalmamış olurum böylelikle

ay ya hele bir doğsunlarda hayırlısıyla,gelirler kaydirigubbakcemile2
yer kavgası yapıyorlardır canım opuyorumnanaktan
çok sıcak burası ya
ay biizm burası sıcak değil sanki canım ya gerçi güneşliği açmıyorum hiç camla kapıyıda açık bırakıyorum serin oluyor aman maşallah hep böyle serin olur inşallah ..
Pamukcum sıra bende değil jnaz da kanımca,çok yakındada ondan bir bebiş haberi alacağız,çakırda olabilir :)
Bizim çalışmalar yok denecek kadar az ,çalışanlar kazansın:kedi:

bu işler sıraya gelmiyor be canımcım kısmet meselesi .. hayırlısıyla hepinizden bekliyorum güzel haberleri a.s.

canım sıcak ve nemde hiç çekilmez,burasıda sıcak Ama içerilerde Allahtan klima var hihoyyyt
kızlar artık akşamları eve yürüyerek gitmeye karar verdim,hareketsiz kalmamış olurum böylelikle

klima bende baş ağrısı yapardı çalışırken bide kuruturdu boğazımı cildimi dikakt etmek lazım çarpmasın mazallah şekercim. gerçi klima olmasada dayanılmaz olur..

kendini fazla yorma canım ya bide eve gidince yemekti ev toplamaydı filan.. gerçi etrafa baka baka yürüyünce gözü gönlü açılır insanın. yaz gününde kapalı taşıma araçları daha sıkar..

canım kilo alman normal aslında ama sanırım hamilelikle ne yesen yarıyor,o yüzden spor yapmak lazım sanırım,ama ikiz olduğu için oda zor heralde :sm_confused:
canım inşallah
haber veririz,artık bahçede felan yürürken sağıma soluma dikkatli bakarım heraldekaydirigubbakcemile3,

canım kociş gitti ya,ben annemlerde kalıyorum,yemek hazır oluyor yani
evi toparla derdi de yok,ekmek elden su gölden yani alkisalkisalkis sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…