Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

birsancığım senin buraya geldiğin tarihlerde kısmetse bende tatile didiyorum opuyorumnanaktan
teocuğum annengilde afyonda değilmi?yani annenlerle kalmaya başladın artık

biz 8 gün felan kalcaz ank.orda olsan görüşürdük belki de:) eşimin 2 hafta izni daha var.ağustos gibi bizde beraber yine bir yerlere gideriz gibi düşünüyoruz ama bakalım.

biz 8 gün felan kalcaz ank.orda olsan görüşürdük belki de:) eşimin 2 hafta izni daha var.ağustos gibi bizde beraber yine bir yerlere gideriz gibi düşünüyoruz ama bakalım.
bizde 7 günlüğüne gidiyoruz canım,malesef yokum,ama kısmetse kocişin yanında olucam
çok romantik canım opuyorumnanaktan

ben de kaçıyorum şimdilik.markete gitmem lazım.yemek yapıcam step-aerobic var onu yapmam lazım.akşama doğru gelirim sanırım.görüşürüz kızlar bye byeee

Dirim ve alınyazımsın bende sizin kurumda çalışcam banane banane:sinifsinif:

gelin kızlar sizede yerimiz var, valla süper olurdu ama neyse biz dirimle siz anarız :)))

Pamukcum sıra bende değil jnaz da kanımca,çok yakındada ondan bir bebiş haberi alacağız,çakırda olabilir :)
Bizim çalışmalar yok denecek kadar az ,çalışanlar kazansın:kedi:
alemsşn mısraa :))
vermezmiyiz pamuğum, kız sende ankaradasın olmadı senide alırız bizim bahçede yer çok :))) bebişler, dirim, sen, ben takılırız :)

valla kız bende seni iyice merak ettim, acaba daha önceden gördüğüm kızlardanmı diye :))) sen ön kapıyı arka kaıyımı kullanıyosun ben hep ön tarfatayım arada bi bahçede ama dahaa bu sene hiç çıkmadım, ama çıkarım artık :)))

evet valla süper, canım seninde gözünaydın kavuşcaksın ailene

canım bugün zaten önümde 4 kız yürüyordu,ön kapıdan çıkarken.şöyle bir baktım ama tanıyamam tabi,resmini hiç koymadın :dilcikar:

gamze nerelerdesin gülüm,erkek arkadaşın nasıl oldu,eski mi diyeyim bilmiyorum ayrıldın mı canım?

dur bi koyayım sende koy, oradan çıkarırız birbirimizi bakarsın, bende yemekte gördüğüm tüm kızları tek tek süzdüm yani, ama dışardaydık biz, sen dışardaamı yedin içerde mi :))

canım bende koyayım,bekle ya albüme koyamıyormusun?burdan seçemedim.sadece arkadaşların görür

kendi profiline gir
sağ tarafta albüm ekle var.oraya gir
başlığa bişeyler yaz
Özel - Sadece irtibatlarınıza ve yöneticilere görünür.kısmını tıkla
gönder de
Resim Yüklemek ıçin Tıklayın! 'ı seç
gözattan bilgisayarından resim seç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…