birsancığım senin buraya geldiğin tarihlerde kısmetse bende tatile didiyorum opuyorumnanaktan
teocuğum annengilde afyonda değilmi?yani annenlerle kalmaya başladın artık
bizde 7 günlüğüne gidiyoruz canım,malesef yokum,ama kısmetse kocişin yanında olucambiz 8 gün felan kalcaz ank.orda olsan görüşürdük belki de:) eşimin 2 hafta izni daha var.ağustos gibi bizde beraber yine bir yerlere gideriz gibi düşünüyoruz ama bakalım.
Dirim ve alınyazımsın bende sizin kurumda çalışcam banane banane:sinifsinif:
oy oyyy evet şekercim yaaaa bide millet diyoki bir bebekle iki bebek arasında ne fark varmışki aynıymış yaşayında görün dimiiii :dilcikar: ay yaa paylaşırım ben onalrla herşeyimi yaa hatta feda olsun bebişlerime .. hadi bekliyom gel peşimden mısram paylaşalım sornacımına güzel güzel deneyimlerimizi :)
bu arada bende o kurumda çalışmak istiyorum ama bebişlerimle beraber banane banane delikafadulden
alemsşn mısraa :))Pamukcum sıra bende değil jnaz da kanımca,çok yakındada ondan bir bebiş haberi alacağız,çakırda olabilir :)
Bizim çalışmalar yok denecek kadar az ,çalışanlar kazansın:kedi:
vermezmiyiz pamuğum, kız sende ankaradasın olmadı senide alırız bizim bahçede yer çok :))) bebişler, dirim, sen, ben takılırız :)mısracım sıcaklar için Allah kolaylık versin size
dirimim ve alınyazım buluşunca detayları istiyorum ona göre haaa :)
baş baş kızlar biz gidiyoruz komşu gelince bişeyler yaparız artık şimdiden bişey yapacak halim kalmadı bi kısır yapsak yanınada bisküvi çeşitleri yeterdir heralde .. bu arada acıktım ama az yemeye karar vermiştim aşırı kilo almaya başladım ama ekmeğe öyle alışmışımki meyve filan kesmiyorbebişlerimde sustular acıktılar gariplerim
canım kilo alman normal aslında ama sanırım hamilelikle ne yesen yarıyor,o yüzden spor yapmak lazım sanırım,ama ikiz olduğu için oda zor heralde :sm_confused:
canım inşallah
haber veririz,artık bahçede felan yürürken sağıma soluma dikkatli bakarım heraldekaydirigubbakcemile3,
herkese mrb.geçmişi okudum.dirimle alınyazımsın aynı kurumdaymış.ne güzel.mısra sen enişteyle aranda ki sorunu hallettin mi.?
jnaz 1 hafta ypkmuş annesine gidiyomuş güle güle gidip gelsin inş
bende temmuzun 4 ünde gidiyorum ankaraya ailemin yanına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?