• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Ay anlamadım hayatım bende sana rep yolladım şekerim.Ama her mesajında aynı olay.Anlatabildim mi:) Erkek olsa ne yazar ben cevabımı veririm seviyemi düşürmeden:)

Canım :) Okudum çok teşekkür ederim hayatım.Umarım senin de çok ama çok güzel en önemlisi de eşinle çok mutlu ve sımsıcacık bir evin olur hayatım.

evt katılıyorm ben sadece yemek odası takımı yatak odası takımı birde oturmna grubu alıcam canım tayinci oldugumuz için valla azıcık aşım kaygısız başım evim döşensin hayırlısyla ben de ekleyeceğim diğerlerinin yanında sönük kalacak gibi ama olsun inşallah koymayı düşünüyorum

Canım kociş olmasa ben daha kalırdım ama kociş geldi canım..Öpüyorum seni hayatım sinirlenme bakayım herşeye..

amaan sonradan görmelere sinir oluyorm ya acıkcası ugrasmak da iyi geliyor önce bizim topice de geldi hoş olmayan şeyler de yazmıştı üst düzey yaşantım var ama neyse insanız işte herkesşle konuşabilirim tarzında

iyi akşamlar kızlarr
dünden beri uğrayamadım malesef. ankaradaki görümcem geldi dün kayınvaldemlerdeydik bu akşamda ben yemeğe çağırdım gelmelerini bekliyorum
4 gibi kurstan geldim temizlikti yemekti masaydı zaman nasıl geçti anlamadım şimdide de gözüm yolda bekliyorum
sizler nasılsınız keyifler yerindedir inşallah

Valla bende bu aralar o kadar çok stres varki hangisine bakıcamı şaşırdım ..... Yuva kurmak çok zormuş

iyi akşamlar kızlarr
dünden beri uğrayamadım malesef. ankaradaki görümcem geldi dün kayınvaldemlerdeydik bu akşamda ben yemeğe çağırdım gelmelerini bekliyorum
4 gibi kurstan geldim temizlikti yemekti masaydı zaman nasıl geçti anlamadım şimdide de gözüm yolda bekliyorum
sizler nasılsınız keyifler yerindedir inşallah

Ellerine sağlık jnaz.tek başına hazırlanmak yorucu olmuştur.inşallah güzel geçer

Back
X