Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım hayırlısı,inşallah girersin biryerlere kaydirigubbakcemile5DİRİMCİM ilgin için sağol ben aöf işletme okudum o yüzden kaç senedir kpss ile girmeye çalıştım ama ya diplomadan başvuramadım yada diğer tercihler uysa bile mülakatta filan elendim ..yaşta bu arada geldi geçti zaten son kozum bu işte meb onaylı sertifika onuda alayım bakalım bu sefer ne istiycekler...
canım ozaman resim büyük geldi,resmi küçültmen gerekiyor.canım benım nasıl eklendıgını bılıyorum ama tam resım yuklencekken sayfa da hata dıyo yuklemıyo albume resımlerı
hatta bakarsanız düğün başlıklı album açtım ama içine resım yukleyemıyorum
canım ben gitmedim ama gitseydim 1 hafta önce giderdim, bunda utnacak işey yok sadece bilgilenmek istiyorum dersin zaten doktorlarda bunu bekliyor, yani doğru olan şeyi yapacaksın hiç çekinme.biz bi telaşla evlendik o arada kaynadı gitti gitmek isterdim bende
yasmink canım...Neyse ben çıkıyorum kızlar kendinize ii bakın. angelcim girerse nete onada selamlarımı söyleyin..
bilgisayarından painte gir.Dosya menüsünden aç deyip,yükleyeceğin resmi seç,tamam de.resim geldikten sonra resim menüsündeki uzat/eğ seç,ordan yatay dikey %40 yap,öyle yükle resmi
canım annemın arkadasları benımde en sevdıgım teyzelerim yani onlar gelıyo herkes bişeyler yapcak bana hiçbişey yapma dediler annem pilav kızartma falan getırcekmiş
onlarda bişeyler getırcekmıs bana sen bişeye dokunma dıyolar
ama ben en azından bi tatlı yapim dedim dolabımda su böregımde varkaydirigubbakcemile2
dirim sen sanırım memurdun çok şanslısın canım ya ben 10 yıldır uğraşıyorum ama hep olumsuz..vardır belki bu işte bir hayır kısmet artık..
anladım canım benimkide öyle çok kıskanç,delimi ne ya, ama ölürüm ben ona.allah hiçbirimizin mutlululuğunu bozmasın şekerim :))evet canım çareler tükenmez yane kaydirigubbakcemile
canım eşim msn,internet vs.olayını pek sevmiyor,melek gibidir ama azcık kıskanç,söylesem burdaki bayanlardan bile kıskanırklava:
alinyazımsln gözün aydın canım bende bu hafta sonu bilgisayar kursuna başlıyorum,memurluk için bazen sertifika istiyolar diğer koşullar uysada sertifikadan başvuramıyorum ilanlara,düğüne kadar bari ardan çıkmış olur bu işte..
Ya ben daha gitmedim,, 1 sene oldu evleneleli, sadece bi problem var mı diye gidiliyo dimi?
canım sayfanın bana göre sağ köşesinde kullanıcı isminin olduğu yerde özel mesajlar var,gir oraya sol tarafta avatar değiştir var.bu arada ben nasıl avatar koyabilirim arkadaşlar ??
anladım canım benimkide öyle çok kıskanç,delimi ne ya, ama ölürüm ben ona.allah hiçbirimizin mutlululuğunu bozmasın şekerim :))
saol canım benim, seninkide hayırlı olsun, memurlukla son bulsun inş, bu arada meslek neydi merak ettim :))
Ohhhhhhh böyle misafire can kurban ne güzelmiş hep gelsinler valla.
Bir kısmınıda bana gönderiver sana zahmet
canlarım resım ekleyebıldım albumumde duruyolar isteyen bakabılırhihoyyyt
Haktan resimler nerde cnm?
canım ben gördüm,çok güzelmişsin :1rolleyes:
ve gelinlik çok yakışmış canım a.s
saçlarını açık mı bıraktırdın canım