yeni evliler-evliler bakabilirlermi :)

Serenad_

Guru
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
1.278
1.231
333
Selam kızlar bende aranızda bir çoğunuzun oldugu gibi evliyim sorum şu ki evde nasılsınız nasıl giyiniyorsunuz ben eşimi çok severek evlendim tabi halende seviyorum ama evlendiğinmden beri kendimi saldim sanki ne makyaj ne bakım ne giyim evde tabiri caizse donla falan geziyorum yuzumde makyaj yok yemek yiyorumda yiyorum kilo almaya basladim aldigim gecelikler darlasmaya basladi selulitler artti beni kendime getirin lütfenn kendimde degilim çok kızdıgım kadinlardan oldum evlenince saldım kendimi esimde seviyor isten gelince bastan asagi bir suzer beni sizler nasilsinizdir evde nasil giyinirsinz makyaj yaparmisinz esiniz icin ben usenmeye basladim ya kilolar aldi basini gidior beni kendime getirin kızlar ya kendimden gecmek uzereyim

Hemen silkelen ve bugünden değişime başla derim .
Dizilerdeki gibi topuklu ayakkabıyla elbiseyle evde oturamazsın ama kendine çeki düzen verebilirsin.
Evde giymek için rahat ama göze hoş gelen giysiler alabilirsin.Nasıl rahat ediyorsan ister tayt,ister şort veya penye elbise gibi.
Evde eski püskü,solmuş giysilerle dolaşma.Birbirine uyumsuz şeyler de giyme yeter.Ayrıca terliklerin şık olmasa da en azından güzel olsun.

Ben de bir ara bu ne ya saldım diye kısa elbiseler falan giyiyordum.
Etrafta da inşaat var eşim kızdı görecekler çıkar şunları diye...
Ev elbiseleri falan satılıyor, seksi olmasalar da hoş şeyler. Yani günlük elbisemsi...Onlar uygundur bence.
Saça da topuz tokalarıyla topuz yapılabilir 2 dakikada şekle girmiş oluyor.
Evde makyaj yapmaya da gerek görmüyorum

Ben neden böyle oldumkine arkadaslarıma kızardım kendinizi saldınız asıl onemli olan evlendikten sonrasi diye bir baktim kendim o moddayim saçımı boyatayim diyorum firsatim olmuyor kasim dudak ustulerim bile cıktı işten gelince kendime dahi hayrım olmuyor pijama don ne bulduysam geçiriyorum ustume duzlestirici masa oylece duruyor

Yaz aylarındayız cicim, şort tşört bilemedin askılı elbise ile takılıyoruz işte biz de. Ben makyaj yapmam eşim çok hoşlanmıyor. Ama saçımı başımı düzeltirim eve gelmeden. Duşumu alırım temiz kız olurum. Önemli olan da bu bence. Süslü püslü bi hatundansa mis kokulu bir hatun daha cezbedici olabiliyor.

Ablamın eşi makyaj sever mesela. Bi yandan çocuk sallayıp bi yandan makyaj yaptığını bilirim. İş güç bahane değil pek bu konularda.

Adamin aklini basindan aliyosundur zaten vayyy canina

amacım aslında tahrık etmek değildi işten yorgun gelince koridorda soyununca baktım ki ben rahat o fenalarda.saçlarım safinaz da olsa aşağısı yetıyor olayı bitirmeye..o yuzden kasmaa yani..

string ile gezen biri olarakkk sana verebılecegım tek akıl :

free takıl
Waow supermis sewdim bu fikri string icinde fizik lazim ya :/ birde kizlar benim goguslerim guzel degil ya sarkık gibiler kilo alip vermekten birde sert degiller yumisaciklar esim balon gibi dior buyuk olduklari için sanirim

Hayırlı olsun canım ben de yeni evliyim :) benim eşim bir süre işsizdi(ben halen işsizim) o sürede ikimiz de evde salaş olmaya alıştık o yüzden şimdi iş dönüşünde falan yadırgamıyor :) ama mesela gündüz dışarı gittiysem o gelene kadar makyajı saçı bozmam kociş de görsün diye :-D yani özel şeyler yapmıyorum bence ara sıra yapılırsa daha kıymetli olur :) yeme konusuna gelince abur cuburu evde bulundurma ya da az al. Koca bir paket çekirdek almışım iki gündür elimde :) sivilce çıkacak yüzümde artık

Waow supermis sewdim bu fikri string icinde fizik lazim ya :/ birde kizlar benim goguslerim guzel degil ya sarkık gibiler kilo alip vermekten birde sert degiller yumisaciklar esim balon gibi dior buyuk olduklari için sanirim

ben çok taşım sanki...yavrum 1,75 boy 65 kilo...selülitler var varis bile var.e hamıleyım göbekte çıktı,zaten ayva göbeklıydım...öyle aman aman özguven yok sadece fazla umursamazım..ayrıca kocanın gobegı varsa bu sende ozguven yaratsın bı zahmet.cıddıyım kasma..hatta ben dıyorum ohaaaa kalcamda selulıtten koca gamze olmuş dıye,adam hani nerde dıyo!!!

anla yanı akılları ne kadar calışıyor..

Bİ benimki antin kuntin galiba, özellikle selülit arıyor.
Geçen bulmuş sıktıkça sıkıyor, spora gitmen lazım senin dedi.
Kendisi de 183 boya 69 kilo çödü bir şey yani!

Evde genelde şort tişört giyerim . Gözlerime her daim siyah kalem çekerim . Şimdi sürme aldım evde sürekli sürmeli , göze faydalı olduğundan gece yatarkende sürmelerim .
Onun dışında kuaför , kişisel bakım bırakacak kimse olmayınca çocuklarla çok zor maalesef . Yine de olduğu kadar yapmaya çalışıyorum .

Calistigim icin zaten o sac bas olayina giriorum eve gelince yatana kadar goz makyajimi cikarmiom yetio ama kilo isine care bul

bende 7 aylık evliyim sen gibiyim bende bide calısınca süslenmek zor olyyo cok yorgunoluyorum ama bugün bende bişeler yapayım ruj sürebilirsin mesela.yanaklara allık biraz.bide cicli bicili seyler giy her zaman zaten öyle olamayız arada yapmak gerek

loya magzaları var orda mini renkli sort takımları al.bitane pembe,bi tane leopar desenli....saçlarını topuz yap bazen ör yandan..şeker kız candy gibi.madam coco dan vucut spreyı al 10 tl amaa boyle koku yoook...hergun dus alamayabılırsın bı sık..mısss..sonra yapış kocisin dudaklarına.en guzel zamanların.yataktan çıkarsan aklın yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…