- 30 Haziran 2014
- 3.915
- 4.815
- 248
ahahhahaaaa iyi tehdit..breezears'daki kel adam gibi olamıyosun dedın mı?adam artık kendını hergece bonzaıye vurur,kıyamam :)
Canım seni seven erkek bunu sorun etmeyecektir meraklanma :) burada kocam selülitlerimi sayıyor diye konuşuluyor ama seni korkutmasın bir samimiyetin, mahremiyetin sonucudur eşlerden bacaklar popo göğüs gizlenmez sonuçta :) evlendiğinde anlayacaksın anneden utanıp eşten utanmıyor insan.Ben evli degilim ama Sabah kalkınca illaki sürmemi sürer ve hemen kıyafet giyerim, bu yüzden evlenince salaş olmam diye düşünüyorum, sözlüyüm şimdi, ama benim sorunum bacaklarıma güvenmemem çarpık bacaklıyım resmenama ona göre kıyafet giyiyorum belli etmemek için, ama evlenince öyle şort tayt giymeye cesaret edemem çok kötü gözüküyor, ben napcam simdi akıl verin kızlar 1,5 yıl sonra evlenecegim
dışarda kapalı ama evde namaz dışında açık dar elbiselerle takılıyorum.renkli taytlar askılı ve şifon bluzlarla çok şık oluyor..dar giyindikçe fazla kiloların gözüne batacak ve kilo vermek isteyeceksin.tetikleyici oluyor...şiddetle tavsiye edilir.bu arada 4 aylık evliyim:):):)Selam kızlar bende aranızda bir çoğunuzun oldugu gibi evliyim sorum şu ki evde nasılsınız nasıl giyiniyorsunuz ben eşimi çok severek evlendim tabi halende seviyorum ama evlendiğinmden beri kendimi saldim sanki ne makyaj ne bakım ne giyim evde tabiri caizse donla falan geziyorumyuzumde makyaj yok yemek yiyorumda yiyorum kilo almaya basladim aldigim gecelikler darlasmaya basladi selulitler artti beni kendime getirin lütfenn kendimde degilim çok kızdıgım kadinlardan oldum evlenince saldım kendimi esimde seviyor isten gelince bastan asagi bir suzer beni sizler nasilsinizdir evde nasil giyinirsinz makyaj yaparmisinz esiniz icin ben usenmeye basladim ya kilolar aldi basini gidior beni kendime getirin kızlar ya kendimden gecmek uzereyim
Yine haklisin onemli olan temiz olmakAhahah canımsın..bende senı sevdım hayatım...valla cok cıddıyım sen kendını kasmayınca adamlar "bu ozguvenın kaynagı nerden gelıyor"dıye sorguluyor..
kesınlıkle cok rahat ol,temız koktuktan sonra bi de pijama giymeyın yeter..hakıkaten o dizleri açılmış grı pıjamalara erkekler ayar oluyor..ben bı gun hastayken oyle dandık bı pıjamam vardı gıymıstım...ayyy kendımden tıksındım...en ıyısı çıplak gezelım kızlari,kısa yoldan finitooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?