yeni evliler-evliler bakabilirlermi :)

valla ben evde şort t shirt dolaşıyorum kocamda aynen öyle .. ama benim eşim doğal seviyor ..sevgiliykende öyleydi makyaj yapma derdi .. kilo alıp verme oluyor tabiki ama malum insanız robot değiliz .. önemli olan temiz olmak kötü kokmamak kıllı kıllı dolaşmamak..

Ben evli degilim ama Sabah kalkınca illaki sürmemi sürer ve hemen kıyafet giyerim, bu yüzden evlenince salaş olmam diye düşünüyorum, sözlüyüm şimdi, ama benim sorunum bacaklarıma güvenmemem çarpık bacaklıyım resmen ama ona göre kıyafet giyiyorum belli etmemek için, ama evlenince öyle şort tayt giymeye cesaret edemem çok kötü gözüküyor, ben napcam simdi akıl verin kızlar 1,5 yıl sonra evlenecegim

Canım seni seven erkek bunu sorun etmeyecektir meraklanma :) burada kocam selülitlerimi sayıyor diye konuşuluyor ama seni korkutmasın bir samimiyetin, mahremiyetin sonucudur eşlerden bacaklar popo göğüs gizlenmez sonuçta :) evlendiğinde anlayacaksın anneden utanıp eşten utanmıyor insan.

dışarda kapalı ama evde namaz dışında açık dar elbiselerle takılıyorum.renkli taytlar askılı ve şifon bluzlarla çok şık oluyor..dar giyindikçe fazla kiloların gözüne batacak ve kilo vermek isteyeceksin.tetikleyici oluyor...şiddetle tavsiye edilir.bu arada 4 aylık evliyim:):):)

Tesettürluyum tabi disarda evde tayt üstününe istersem elbise yerine gore eeşofman da Makyaj olarak sürme cekiyorum tmm dar tişört te olur

Yine haklisin onemli olan temiz olmak

valla genelde hafta içi işe gittiğim için evde öyle dolaşacak ortam akşam oluyor. onda da kısa şortlarım var ya da böyle penye geceliklerim var saten olmayan ama kısa. onlar çok güzel çok rahat. valla yorgun argın seksiliği düşünemiyorum pek.

ama hafta sonu, öhm, genelde sabahları onun tişörtlerinden birini geçiriyorum üstüme, bi de külot, bu durum kendisini deli ediyor. akşama kadar o şekilde kalıyorum valla ikimiz de evdeysek. ama genelde böyle tişörtümsü geceliklerle yatıyorum. bacaklarım güzel olduğu için kendisini bu durum da deli edebiliyor. çok çok sıcak bir geceyse valla sütyen külot yatıyorum yapacak bir şey yok.

he bi de tüyo, işim dolayısıyla kalem etek çok giyen biriyim. eve de aynı saatlerde geliyoruz. üstümdeki gömleği çıkarıp kalem etek ve sütyenle kalıp mutfakta bi şeyler hazırladığımda da genelde yemek yemekle sonuçlanmıyor bu eylemin sonucu. ehe ehe.

7 yıl oldu evleneli.ilk başkarda akşam eşim gelmeden nakyaj yaparsım giyinirsşm.bırkac ay sınra pijama askılı elbise mevsime göre makyaj yok tabu öyle takılıyoz hala.şimdi çocugumu var hala aynı moddayz.birde benim eşşm doğal olmamdan yana.makyaj sevmiyor cildine zarar hiç hıs değil der

sokakta yaşıyormuş gibi de olmaz ama sürekli süslü ve makyajlı olmak da garip geliyor bana..
arada süslü makyajlı olup bi farklılık olması daha güzel sanki..
eşiniz için değilse de kendiniz için çok salmayın.. toplaması zor oluyor.. kendimden biliyorum..
eşim 13 yıl evlenmeyi bekledi o yüzden hep der "ev hali ile gördükçe evlendiğimizi hatırlayıp seviniyorum" diye.. :)
çok kişisel bir durum bu eşinizle olan ilişkinize beklentinize bağlı..

hergun evde makyajli elbiseli gorunmekde slklci bence dogal olucan ya pasakli degil dogal ikisi arasindaki dengeyi iyi kurmak lazim

yani kızlar ben tombişim ama temizlige bakıma dikkat edince eşi insana pervane oluyo zaten 6 yılda anca evlendik eşim gelmeden bi duş sac başı topla biraz giyimede dikkat ettikmi tamamdır. bazen insan pjamayla bile cok güzel gözüküyo renkli pjama üstüne rambo badi saclar at kuyrugu bence hoş bi görüntü oluşturuyo

16 aylık evliyim bende.ilk zamanlar dikkat ediyordum giyim olarak ama sonra saldım.evlendikten sonra 4 kilo almıştım herkes kilo almışsın diye yüzüme cins cins vurunca diyet yaptım 4 kiloyu verdim.evde rahat edemeyeceğim şeyler giyemiyorum maalesef.kapri ve tişört en rahatı.aman sanki eşim ne giyiyorda

Esim isteyken free takiliyorum
O gelmeden dus sac bas yapiyorum cici cici oturuyorum

Bende ceki duzen vermeye calisiyorumda hamilelikte mubarek hic bisey olmuyor bazen pacoz karsiliyorum adami oram agriyor buram tutuluyor 80lik nineler gibiyim :) gunduz ev haliyle takil yemek yaptiktan sonra daha duzgun giyin zaten erkeklerin kalbine giden yoldan mide gectigi icin ustune temiz bir hatun tatli gibi olur :)

Evde de süslü püslü gezerim yatana kadar
Yatarken sadece pijama gecelik giyerim
Eşim şort kapri o şekilde oturur evde ben kızıyorum ona ben özen gösteriyosam sende göstereceksin diye

bir an önce kendini toparlamalısın arkadaşım...erkekler bu tip konuları önemser bence. mesela benim eşim bu konuda kadının, erkeğine verdiği önemi gösterir der.her zamanda şık olma çünkü şık halinle rüküş halini ayırt edebilmeli.onun için hazırlandığında farklılğını anlayıp hoş bulmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…