• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni evliler ile ilgili bilgi :)

sadece ilk postu okumuşsun sanırım :1:

Valla davet gelmeli bence .. Ben evlendim diyelim birini davet etmeden kendisi söylerse gelelim diye tuhafıma gider ..
Daha yeni evliyim sonuçta bi uzak durun .. 7 yıllık hasretten sonra :9::27:
Zaten uzaga gelin gideceğim için gelenim gidenim olmaz ..
Sözlümde yok yok arkadaşlarımızı çağıralım falan o kafadan değil..
Başbaşa kalmayı seviyor ..
Misafir canlısı değiliz ikimizde :27:

bende öyleyim, özelliklede misafirliğe gittiğim zaman, davet edilmeden gitmem, çok ama çok samimi olmadıktan sonra

banada mantıksız gelıyo bu konu ne zaman istersen gidebilirsin bende yenı evlendıgım zamanlarda mısafır cagırdıgımda yenı evlısınz falan dıyolardı ya yenı evlıyız dıye 7/24 sevişmiyoruz heralde dedım ama şöyle birşey var ben 1 ay sonra mısafır kabul edebıldım cunku evımı tam anlamıyla yerleştirene kadar 1 ay zaman gectı

siz öyle düşünüyorsunuz ama herkes öyle değil... bazıları hep başbaşa kalmak ister ilk zamanlar :34:

Evlenmeden Önce Her Erkeğin İzlemesi Gereken Video - Zapkolik Video

sadece ilk postu okumuşsun sanırım :1:

bende öyleyim, özelliklede misafirliğe gittiğim zaman, davet edilmeden gitmem, çok ama çok samimi olmadıktan sonra

siz öyle düşünüyorsunuz ama herkes öyle değil... bazıları hep başbaşa kalmak ister ilk zamanlar :34:

Evlenmeden Önce Her Erkeğin İzlemesi Gereken Video - Zapkolik Video

tabiki herkes öyle düşünmez ama zaten artık basbasasın yani evlenmıssın ayrı gayrı yasamıcaklar neyse artık herkesın kendı bılecegı iş

Back