• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni evliler ile ilgili bilgi :)

pardon...ben bu mesajı gormemıstım :) gıtmeyın bence artık sankı evını yıceksınız onların tovbe tovbe...

zaten bir iki saat oturacaktık en fazla
ve ben onları 1 ay içinde 2-3 defa aradım ve hiç bir aramada görümcem bişi demedi. ne gelin dedi, ne görüşelim dedi, ne biz size gelelim dedi
ve ben aramasaydım eminim o hiç aramazdı hal hatır sormak için bile

Son düzenleme:
bana kalırsa gıtmeyın sızın dusuncenızı bılemem sanırım hıc gormedınız evlerını...bnce onların bıraz zaman gectkten sonra sızı cagırması gerekırdı oturmaya cay kahve ıcmeye ne bılıyım ıste hadı cagırmadılar dıyelım sız gtmek ısteyınce neden kabul etmıyorlar boyle sacmalıkmı olur abısı yanı bu hadı baskası olsa neyse dıyecegım...

Çağırmamaları fırsatları olmadığından, ya da denk getiremediklerinden olabilir; bizimde hala çağırmadığımız o kadar çok kişi var ki.

Ama biz geliyoruz diye tlf. eden herkesi ağırladık, sanırım aranmak daha kolay geliyor, hemen bir program ayarlayabiliyorsun kendine.

Hediyeyi alıp, bir alo demek en iyisi gibi geliyor bana.

ama biz herkes değilizki, biz abisiyle yengesiyiz ve bizden başka hiç kimsesi yok istanbulda. dedesi ve amcası hariç, onlarda anadolu yakasında, çok uzak.
bende o yüzden 2-3 defa aradım onu, kendini yalnız hissetmesin, yabancılık çeker belki, ikinci defa geliyor istanbula çünkü.
bekarken tek bi defa gelmişti.
üstelik kayınpederim vefat etti,babaları yok, bari abisiyle yakın olsunlar dedim, hiçkimsesizim demesin diye, manevi borcumu yerine getirdim
benden bu kadar..

Son düzenleme:
zaten bir iki saat oturacaktık en fazla
ve ben onları 1 ay içinde 2-3 defa aradım ve hiç bir aramada görümcem bişi demedi. ne gelin dedi, ne görüşelim dedi, ne biz size gelelim dedi
ve ben aramasaydım eminim o hiç aramazdı hal hatır sormak için bile

amannn bosverın sızde onları napıyolarsa yapsınlar,
gorgusuz oldukları bellı

ama biz herkes değilizki, biz abisiyle yengesiyiz ve bizden başka hiç kimsesi yok istanbulda. dedesi ve amcası hariç, onlarda anadolu yakasında, çok uzak.
bende o yüzden 2-3 defa aradım onu, kendini yalnız hissetmesin, yabancılık çeker belki, ikinci defa geliyor istanbula çünkü.
bekarken tek bi defa gelmişti.
üstelik kayınpederim vefat etti,babaları yok, bari abisiyle yakın olsunlar dedim, hiçkimsesizim demesin diye, manevi borcumu yerine getirdim
benden bu kadar..

Siz ince düşünmüşüsünüz ve dediğiniz gibi üzerinize düşeni yapmışsınız.. Artık gerisi onların bileceği bir iş.

eşimin amcasının kızıyla konuştum oda bana dediki babam onları yemeğe çağırdı, geliyorken kamille carrieyide getirin demişler ama onlar bize bişi söylemedi, aramıyolarki zaten bizi...

Yorumları okuyamadım neler yazılmış bilmiyorum ama.. Benim düğünüm 29 temmuzda oldu ertesi günde ramazan başlıyordu. Ben İftar yemeğine çağırmıştım arkadaşlarımı yani 1 ay bile olmamıştı :) Bildiğim şeyde şu evlendikten sonra gelin ve damadı GELİN YEMEĞine çağırırlarMIŞ :) Sonra sen davet edermişsin vs.

Yorumları okuyamadım neler yazılmış bilmiyorum ama.. Benim düğünüm 29 temmuzda oldu ertesi günde ramazan başlıyordu. Ben İftar yemeğine çağırmıştım arkadaşlarımı yani 1 ay bile olmamıştı :) Bildiğim şeyde şu evlendikten sonra gelin ve damadı GELİN YEMEĞine çağırırlarMIŞ :) Sonra sen davet edermişsin vs.

daha çok şeyler konuşuldu ilk yazımdan sonra :40:

carrıe ,
esın bu durumu nasıl karsıladı ?

Ben bayağı bir kaçırdım mı yani :) Nerden anladın gitmenizi istemediklerini söyledin de kabul etmedilermi yoksa :|

diğer sayfalarda yazdım
''eşime sordum şimdi, haftasonu size gelecez, gelin bizi alın biz nasıl geleceğimizi bilmiyoruz demiş
onlarda tamam geliriz sizi almaya sonra dedeme geçeriz, bize gitmemize gerek yok, boşuna istanbulu dolanmış oluruz, orda takılırız zaten dedemde özlemiş seni çoktandır görmemiş seni soruyormuş demiş''
yazmıştım :6:

Son düzenleme:
diğer sayfalarda yazdım
''eşime sordum şimdi, haftasonu size gelecez, gelin bizi alın biz nasıl geleceğimizi bilmiyoruz demiş
onlarda tamam geliriz sizi almaya sonra dedeme geçeriz, bize gitmemize gerek yok, boşuna istanbulu dolanmış oluruz, orda takılırız zaten dedemde özlemiş seni çoktandır görmemiş seni soruyormuş demiş''
yazmıştım

Hııı bu kibarca Sizi istememek oluyor :) Onlar davet edene kadar bekleme kararı almışsınız çok mantıklı. Dedenize gittiğinizde de bir iki laf çarpıverin :)

Hııı bu kibarca Sizi istememek oluyor :) Onlar davet edene kadar bekleme kararı almışsınız çok mantıklı. Dedenize gittiğinizde de bir iki laf çarpıverin :)

ama ben artık çağırdıkları zaman da gitmek istemiyorum ki, hoş çağıracaklarınıda düşünmüyorum artık, zaten büyük ihtimal biz 2-3 ay içinde istanbuldan taşınıyoruz ve onlarda bunu biliyor :27:

arada bir görümcemin benden hoşlanmadığını seziyordum
şimdi emin oldum

Back
X