- 2 Kasım 2011
- 17.360
- 158
- 88
- 35
detaylı konuşmadık, dün geç yetiştim eve, trafik vardı
ama o hiç kötü düşünmezki
o zaman sızde hıccc mı hıccc tınlamayın...onlar sızı evlerıne mı cagırıyo sız gıtmeyın bu sefer yaptıklarının farkına varsınlar ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
detaylı konuşmadık, dün geç yetiştim eve, trafik vardı
ama o hiç kötü düşünmezki
o zaman sızde hıccc mı hıccc tınlamayın...onlar sızı evlerıne mı cagırıyo sız gıtmeyın bu sefer yaptıklarının farkına varsınlar ...
heheheheheh![]()
bu arada yatılı misafir de kabul etmiş, daha 3 günlük evliyken
demek ki adamına göre seçiyor bence... :26:
yok yok, bizi sevmiyor ve istemiyor
özelliklede beni sanırım![]()
Ohooooo yatıya misafir kabul etmiş hemde 3 günlük evliyken o zaman şekerim sevmediğine bende kanaat getirdim üzgünümEşin ne dedi bu duruma?
Birde bir arkadaş demiş ya yatıya da gidilir falan diyeaman yarabbim bence düşüncesizlikten başka hiç birşey değil. Kendi çağırsa bile gidilmez çok saçma 7/24 sevişmiyorlar ama yeni evli çift başbaşa kalmak ister sonuçta ne bilim ters bizim görüşlere
![]()
eşime söyledim, X yatıya gitmiş çocuğuyla beraber, 4-5 gün kalmışlar
hemde düğünden 2-3 gün sonra
bu arada X memleketten gelmişti düğüne
eşimde diyorki kalacak yeri olmamıştır o yüzden gitmiştir, nasıl olmasın dedim, biz varız, gelip bizde kalabilirdi, hadi bizde kalmak istemiyor diyelim, karşıda dede var, amca var, orda kalabilirdi, ne bilim dedi oda
![]()
dedeye gitmedik bu haftasonu
damat eşimi aramış müsait değiliz başka zaman gideriz demiş![]()
a a yoksa görüsmeyi demi istemiyorlar artik
bunlar kesin size darilmis söylemiyorlar
dügünde filan biseyler oldumu, bi düsün:44:
ay benimde aklima takildi bu konu annem bir$ey demiyor ama ben her yeni evliler böyle yapiyor saniyordum :))
bzizim uzaktan akraba var evleneli 6-7 ay oldu ama gelin haftanin en az 2 günü bizde ve hafta sonlari kocasiyla bize yemege geliyor biz hiç davet etmeden üstelik!! mesela saat 3-4 gibi bir bakiyoruzki zil çaliyor ve onlar gelmi$, hemen yemek hazirlamaya ba$liyoruz ama biz hiç yemege kalin veya gelin demiyoruz
gelin bizi hiç davet etmedi hatta "hep ben geliyorum bir günde siz gelin" demedi bazi haftalar bize 5 kere geldigi oluyor! ama yok bizi hiç çagirmiyor, ben onlara 5 kere gittim ama 3 keresine misafirleri gelecekti hem yardim için hemde oturmak için çagirdi, onlara gitmeyeli 3 ay oldu o daha cuma günü bizdeydi ve yarin garanti yine bizde!
Eşiniz kardeşi olduğu için kabul etmek istemiyordur, kötü düşünmüyordur, ama yorumlarınızdan anladığım kadarı ile abisine pek düşkün değil, sanırım sizden de pek hazetmiyor. Bu konuyla ilgili eşinize pek bir şey demeyin bence, üzülmesin...
öyle büyük bir problem yok ortada
demekki mesafe koymak istiyor, kendi bilir![]()
önce yeni evli cifti yemege davet edersiniz...
sonrada evini görmeye gidersiniz hediye alip...
bizde böyle :)
sanırım beni az çok tanıyan türkiyede doğup büyümediğimi bilir o yüzden bazı gelenekleri ben bilmiyorum
ona göre sizden bazı şeyler öğrenmek istiyorum
yeni evlilerin evine ne zaman misafirliğe gidilir?
onların mı bizi davet etmeleri lazım yoksa bizmi onları arıyalım geliyoruz diye?