• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni evliler ile ilgili bilgi :)

detaylı konuşmadık, dün geç yetiştim eve, trafik vardı
ama o hiç kötü düşünmezki

o zaman sızde hıccc mı hıccc tınlamayın...onlar sızı evlerıne mı cagırıyo sız gıtmeyın bu sefer yaptıklarının farkına varsınlar ...

o zaman sızde hıccc mı hıccc tınlamayın...onlar sızı evlerıne mı cagırıyo sız gıtmeyın bu sefer yaptıklarının farkına varsınlar ...

öyle yapacam..
zaten çok çalışıyorum, yoruluyorum haftasonları evde oturmak istiyorum
sırf yabancılık çekmeisn diye gitmek istiyordum ama artık keyfime bakacam

heheheheheh :9:

bu arada yatılı misafir de kabul etmiş, daha 3 günlük evliyken
demek ki adamına göre seçiyor bence... :26:

yok yok, bizi sevmiyor ve istemiyor
özelliklede beni sanırım :1:

Ohooooo yatıya misafir kabul etmiş hemde 3 günlük evliyken o zaman şekerim sevmediğine bende kanaat getirdim üzgünüm :27: Eşin ne dedi bu duruma?
Birde bir arkadaş demiş ya yatıya da gidilir falan diye :27: aman yarabbim bence düşüncesizlikten başka hiç birşey değil. Kendi çağırsa bile gidilmez çok saçma 7/24 sevişmiyorlar ama yeni evli çift başbaşa kalmak ister sonuçta ne bilim ters bizim görüşlere :34:

Ohooooo yatıya misafir kabul etmiş hemde 3 günlük evliyken o zaman şekerim sevmediğine bende kanaat getirdim üzgünüm :27: Eşin ne dedi bu duruma?
Birde bir arkadaş demiş ya yatıya da gidilir falan diye :27: aman yarabbim bence düşüncesizlikten başka hiç birşey değil. Kendi çağırsa bile gidilmez çok saçma 7/24 sevişmiyorlar ama yeni evli çift başbaşa kalmak ister sonuçta ne bilim ters bizim görüşlere :34:

eşime söyledim, X yatıya gitmiş çocuğuyla beraber, 4-5 gün kalmışlar :emir_bebek:
hemde düğünden 2-3 gün sonra
bu arada X memleketten gelmişti düğüne
eşimde diyorki kalacak yeri olmamıştır o yüzden gitmiştir, nasıl olmasın dedim, biz varız, gelip bizde kalabilirdi, hadi bizde kalmak istemiyor diyelim, karşıda dede var, amca var, orda kalabilirdi, ne bilim dedi oda

:24:

eşime söyledim, X yatıya gitmiş çocuğuyla beraber, 4-5 gün kalmışlar :emir_bebek:
hemde düğünden 2-3 gün sonra
bu arada X memleketten gelmişti düğüne
eşimde diyorki kalacak yeri olmamıştır o yüzden gitmiştir, nasıl olmasın dedim, biz varız, gelip bizde kalabilirdi, hadi bizde kalmak istemiyor diyelim, karşıda dede var, amca var, orda kalabilirdi, ne bilim dedi oda

:24:

:44::44::44:

Kardeşi ya şekerim istememesini konduramıyordur büyük ihtimalle. Artık duruma göre ayar vereceksin..

bence de kardesıne konduramıyor :)

dedeye gitmedik bu haftasonu
damat eşimi aramış müsait değiliz başka zaman gideriz demiş :27:

a a yoksa görüsmeyi demi istemiyorlar artik:53:

bunlar kesin size darilmis söylemiyorlar:31:

dügünde filan biseyler oldumu, bi düsün:44:

yok, düğünde hiç birşey olmadı
ama şimdi herşeyi gözden geçiriyorum, daha doğrusu aramızdan geçen herşeyi taratıyorum
ve baya birşey birikti
bence ne beni nede eşimi istiyorlar, ikimizide yani.

beni ilk kez uzaktan görmüş zaten (camdan), eşim tanıştırmak istemiş, aşaüıya çağırmış tanışmak bile istememişti. ben sonradan öğrendim.
damat eşimin çok samimi arkadaşıydı, kankasıydı, o yüzden devamlı görüşüyorduk doğal olarak, eşimin işyerinde vs.
damat kuyumcuda çalışıyordu, bi ara oturuyorduk, benim elimdeki bilezik dikkatini çekti, bakabilirmiyim dedi, tabi dedim, elimi tuttu model çok güzel ve farklı dedi. görümcemde ordaydı, o aralar sadece sevgililerdi. eve bi geldi, surat 5 karış, sevgilisine kızmış, yengemin elini nasıl tutar falan diye.
ondan sonra bi keresinde ben eşime kızmştım, çok bencilce bişi yapmıştı, şimdi tam hatırlamıyorum ama ne yaptığını, görümceme söyledim, o da bana dediki X'e ( sevgilisine) dedim abim çok çıkarcı ve bencildir, uzak dur ondan, uzaklaşmaya çalış, kendini kullandırtma.

bi keresinde gezmeye çıktık görümcemle, bazı insanlar bana bakıyordu, eve geldiğimizde bana diyorki senle ne zaman çıksam kimse bana bakmıyor sana bakıyolar, sen evlisin, ben bekarım, niye bana değilde sana bakıyolar? kaynanamda demiştiki, anlındamı yazıyor evli diye, bakıyolar işte.

bi keresindede ben kaynanam ve görümcem çarşıya çıkmıştık, kaynanam salça alıyo mısır çarşısından, salçacı bana diyorki annen mi bu senin, sonra kaynanam atladı, yok dedi ben kaynanasıyım, salçacıda dediki teyze gelinin değilde kızın olsaydı elini öpmeye gelirdim. kaynanam güldü geçti, geç kaldın dedi. kaynanamda görümcemin sevgilisinin annesiyle arkadaştı. eve geldik, sevgilisinin anneside geldi çay içmeye, mutfakta görümcem kaynanama diyork, anne söylesene Y teyzeye, bugün salçacı beni çok beğendi, falan desene dedi, kaynanamda dediki sana demediki onu Carrie için söledi sen yanlış anladın sanırım diyor.

görümcem, ben ve kuzenleri gezmeye gidiyoruz, kaynanam diyorki onlara, carrie çok güzel olmuş yine dikkat edin gelinime kaçırmasınlar, görümcemde diyorki biz varken ona kim bakar :27: daha doğrusu biz varken onu kim görür :27: sonra şaka şaka diyor.

yani bu tür şeyler oldu geçmişte
ben hiç bi zaman ama bir cevap bile vermedim, kötü laf sahibinindir.

bence beni kıskanıyor, ama bu kadar tahmin etmiyordum
abisiyle görüşmeyecek kadar
bide abisini sevgilisine kötülüyor, ben hayatta yapamam bunu..

Son düzenleme:
ay benimde aklima takildi bu konu annem bir$ey demiyor ama ben her yeni evliler böyle yapiyor saniyordum :))
bzizim uzaktan akraba var evleneli 6-7 ay oldu ama gelin haftanin en az 2 günü bizde ve hafta sonlari kocasiyla bize yemege geliyor biz hiç davet etmeden üstelik!! mesela saat 3-4 gibi bir bakiyoruzki zil çaliyor ve onlar gelmi$, hemen yemek hazirlamaya ba$liyoruz ama biz hiç yemege kalin veya gelin demiyoruz
gelin bizi hiç davet etmedi hatta "hep ben geliyorum bir günde siz gelin" demedi bazi haftalar bize 5 kere geldigi oluyor! ama yok bizi hiç çagirmiyor, ben onlara 5 kere gittim ama 3 keresine misafirleri gelecekti hem yardim için hemde oturmak için çagirdi, onlara gitmeyeli 3 ay oldu o daha cuma günü bizdeydi ve yarin garanti yine bizde!

Eşiniz kardeşi olduğu için kabul etmek istemiyordur, kötü düşünmüyordur, ama yorumlarınızdan anladığım kadarı ile abisine pek düşkün değil, sanırım sizden de pek hazetmiyor. Bu konuyla ilgili eşinize pek bir şey demeyin bence, üzülmesin...

ay benimde aklima takildi bu konu annem bir$ey demiyor ama ben her yeni evliler böyle yapiyor saniyordum :))
bzizim uzaktan akraba var evleneli 6-7 ay oldu ama gelin haftanin en az 2 günü bizde ve hafta sonlari kocasiyla bize yemege geliyor biz hiç davet etmeden üstelik!! mesela saat 3-4 gibi bir bakiyoruzki zil çaliyor ve onlar gelmi$, hemen yemek hazirlamaya ba$liyoruz ama biz hiç yemege kalin veya gelin demiyoruz
gelin bizi hiç davet etmedi hatta "hep ben geliyorum bir günde siz gelin" demedi bazi haftalar bize 5 kere geldigi oluyor! ama yok bizi hiç çagirmiyor, ben onlara 5 kere gittim ama 3 keresine misafirleri gelecekti hem yardim için hemde oturmak için çagirdi, onlara gitmeyeli 3 ay oldu o daha cuma günü bizdeydi ve yarin garanti yine bizde!

sizinkilerde farkı modelmiş :1:

Eşiniz kardeşi olduğu için kabul etmek istemiyordur, kötü düşünmüyordur, ama yorumlarınızdan anladığım kadarı ile abisine pek düşkün değil, sanırım sizden de pek hazetmiyor. Bu konuyla ilgili eşinize pek bir şey demeyin bence, üzülmesin...

yok, eşime hiçbirşey söylemedim, konuyuda kapattım zaten, üstüne gitmedim çünkü iyi yada kötü onlar kardeşler, bugün belki küs olurlar yarın barışırlar, et tırnaktan ayrılmaz

evet, en sonunda görümcemle ve damatla bir araya geldik.
eşimin babaannesinin evinde.
bu arada dedesinin yanınada gittik, hastaneye, durumu baya kötü

eşimin amcasının kızı sordu görümceme, ee napıyosunuz, abinle görüşüyomusunuz, bize uzak kalıyosunuz onlarla daha yakınsınız
oda yoo daha hiç gelmedi dedi.
nasıl olur dedi, niye gelmedi? diye sordu
o anda eşim atladı : ben gidecektimde adamın biri beni engelledi demezmi
görümcemde diyorki : kim o, yoksa senmi carrie?
yoo ben engellemedim dedim ama ben hiç bir yere pat diye gitmem, üstelik nerde oturduğunuzu bile bilmiyoruz. belki müsait değilsiniz, hem ben davet edilmediğim yere gitmem dedim

sonra damat dediki ama ben bu kamili aramıştım söylemiştim gelin diye, neden gelmediniz
evet aramasına aramıştı kamili ama tam gideceğimiz gün işim çıktı diye aramıştı bizi

ha bu arada eşimin kuzeninin eşiylede görüştük
baa çok sıcak davrandı, kesin ben onun günahını aldım
hep bu kamilim yüzünden ya.. :ssz:

Son düzenleme:
Valla davet gelmeli bence .. Ben evlendim diyelim birini davet etmeden kendisi söylerse gelelim diye tuhafıma gider ..
Daha yeni evliyim sonuçta bi uzak durun .. 7 yıllık hasretten sonra :9::27:
Zaten uzaga gelin gideceğim için gelenim gidenim olmaz ..
Sözlümde yok yok arkadaşlarımızı çağıralım falan o kafadan değil..
Başbaşa kalmayı seviyor ..
Misafir canlısı değiliz ikimizde :27:

sanırım beni az çok tanıyan türkiyede doğup büyümediğimi bilir o yüzden bazı gelenekleri ben bilmiyorum
ona göre sizden bazı şeyler öğrenmek istiyorum

yeni evlilerin evine ne zaman misafirliğe gidilir? :55:
onların mı bizi davet etmeleri lazım yoksa bizmi onları arıyalım geliyoruz diye?

banada mantıksız gelıyo bu konu ne zaman istersen gidebilirsin bende yenı evlendıgım zamanlarda mısafır cagırdıgımda yenı evlısınz falan dıyolardı ya yenı evlıyız dıye 7/24 sevişmiyoruz heralde dedım ama şöyle birşey var ben 1 ay sonra mısafır kabul edebıldım cunku evımı tam anlamıyla yerleştirene kadar 1 ay zaman gectı

Back
X