• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler ve fikri olanlar bi bakabilir mi, bir ömür bunu saklayabilir miyim ki???

fındık kurdu gibi hatunsun demekki..rahat ol bence .. biz kadınlar vücudumuzda hep bir kusur buluruz.ama erkekler bunları aramaz bizde.:34: ben de 160 boyundayım, 190 da eşim! ama topuklu giymememe rağmen sorun olmadı hiçbir zaman.ben o boy farkını hep unutuyorum zaten :1:

Son düzenleme:
bENİM BOYUM 160 EŞİMİN 185...Önce bunu söyleyiyimde :) hiç bir zaman kendimi kısa boylu hissetmedim eşimin yanında.Aksine onun beni kolunun altına alması daha hoşuma gidiyor...

Siz şuan çok samimi olmadığınız için kendini, garip hissediyorsun.Ama evlenince o bütün düğümler birden çözülüyor.Eminim evlendikten bir süre sonra konunu okuyunca bu sana da komik gelecek...Evlilik çok başka bir şey ya...TEK VÜCUT oluyor insan,kusurlarıyla,artılarıyla herşeyiyle...İnşallah çok güzel bir evlilik yaşarsınız.Allah mutlu etsin...

o herseyın farkındadır yahu zaten oyle tunıkletopuklu ayakkabıyka kamufle edılcek bıseydegıldır kı

bu 75 beden gogusu 2 bedeb buyuk ıcı pamuk dolu sutyenle aldatmaya benzıyor

hem bacak boyu fılan neyın hesbaını yapıyosun anlamadım bılmedıgım bısımı var :26:

Ne gerek var ki böyle düşünmene. sevdiğin insandan bir ömür boyu saklanmaktan bahsediyorsun. Evlilik dediğin öyle birşey ki yeri geliyor senin en görmemesini istediğin durumlarına bile şahit olabiliyor eşin. Bence yanlış düşünüyorsun. Bu arada benim boyum 161, eşimin boyu 193 :ssz: Ama gayet de menunum bu durumdan minicik güzel bi hatun var yanında daha ne istesin adam :1::1:

nasıl saklayacaksın ki? insan sürekli terlikle nasıl gezer bir kere, hiç mi koşarak lavaboya gitmeyeceksin mesela :27: zaten bir süre sonra kanıtsanıyor aynı evin içinde kimse kimsenin boyunu- kilosunu farketmiyor :27:takılmayın bu kadar fiziksel özelliklere, allah akıl kısalığı vermesin nasıl olsa yaşlanınca herkes kısalıyor :27:

Canım çok açık konuşacağım. O senin eşin olacak.
Ve siz birbirinizi çırılçıplak göreceksiniz yani bu kaçınılmaz :)
Ya da hiç olmadı denize gitceksiniz yani. Bacak boyunu nereye kadar saklayabileceksin? :1:
Bunlar önemsiz şeyler. Takma kafana. Önemli olan sevgidir.

Değiştiremeyeceğin bir şeyi bir ömür kamufle etmek yerine kabullendirmek çok daha mantıklı olur
yani bir işe başvuru yapıyorsunda ona olmayan bir sertifikanı yazıyor değilsinki bu kendi hayatın birde evlilikte kendini böyle streslerden uzak tutman lazım .

bir ömür boyu bunu saklayabilir miyim diye başlığı görünce
herhalde evleneceği kişiden önceki hayatına dair çok büyük bir sır saklayacak diye düşündüm :1:
evet genelde erkekler uzun boylu bayanlardan hoşlanır ama araya aşk girince bütün genellemeler birden puff oluyor :31:
o sizi böyle sevmiş beğenmiş evlenmek için can atıyormuş sizde bunu sorun yapmayın.
ayrıca evliler birbirlerinin ne hallerine sahit oluyorlardır kimbilir sonuçta bir hayat paylaşılıyor
boy kısalığı devede kulak kalır.

daha beteri var:)
benim baba tarafım maşallah,sulak yerde yetişmiş
hele halalarım...
bak bak bitmiyolar.Eşleri yanında ister istemez kısa kalıyo :)
bu durum bile zamanla göze çarpmazken kadının daha kısa olmasında hiiiçbi sorun göremedim ben ^^

Konuyu okuyunca cok sasirdim.
Bir kadinin tek hayat gayesi esine guzel gorunmek ,
onu her daim memnun etmek degil ki siz neden bu kadar taktiniz kafaniza?
Sizi oldugunuz gibi kabul etmeyen erkek de sizi hic sevmemis demektir.
Bir de evleneceginiz insani tanimak yerine bunu dert etmeniz de ilginc ,
4 ay gorusup evlilik karari almaniz da ilginc ...

Evlilik yemini nedir ?
Hastalikta saglikta iyi gunde kotu gunde bir hayati paylasmak degil midir?
Bunlarin yaninda sizin boyunuzu nasil saklayacaginizi dusunmeniz cok garip...
Bir omur de saklayamazsiniz...

Son düzenleme:
konu basligini okuyunca aklimdan gecenlerle konunun alakasi yok, sasirdim baya..
hem de omur boyu saklamak fikri cok cocuksu :1::1:
tabii ki boyunuzu da bacak boyunuzu da saklayamayacaksiniz..
yalniz bu konudaki "ozguven eksikliginizi" bir sure saklayabilirsiniz,
en guzeli kendinizle barismak, kendinizi sevmek ve de sukretmek. en azindan bacaginiz var, yuruyorsunuz, her isinizi kendiniz yapabiliyorsunuz, caniniz sikldigi vakit disari cikip hava alip geri gelebilme gibi bi luksunuz var, evet bu luks bazi insanlar icin,
kiymetini bilin :ssz::ssz:

Evliligi ne kadar basit goruyorsunuz.. evlilikte gizli sakli olmaz, hele boyle bir konuda hic olmaz... evlilik esini oldugu gibi kabul etmektir... iki bedende bir can olmaktir... sen kendini bu kadar kasarsan olur mu sence?

Bence coook gereksiz bir kuruntu icerisindesin... benim boyum 1,50 esim 1.78... aramizda bariz bir boy farki var.. ilk nisanlandigimiz zamanlar bende topuklu giyiyordum... sonra baktim hic gerek yok.. hele evlendikten sonra genelde babetle geziyorum, o suslu topuklu terlikleri asla giymedim...

Saklamaya calistigin durumu arkadasin coktaan farketmistir.. yani saklamaya filan gerek yok...

Ayrica simdi saklasan bile evlenince saklayamazsin.. surekli tunikle topuklular la mi gezeceksin? Bunun hastaligi var, hamileligi var...

Bence once sen kendini oldugun gibi kabul et.. eminim karsindaki kisi seni daha cok.begenecek.. sirf bacak boyun kisa diye begenmezse zaten yanlis kisiymis...

Sen ondan ayaklari buyuk veya kollari kisa diye vazgecermisin?

şuan sitres yaptığınız seylerin evlenince aslında sitresin sesi dahi olamıycanı anlıyacaksınız.inanın okadar çok sorumluluklar olacakki bu dediğiniz devede kulak kalacak.

benim boyum 1.57 eşimin boyu 1.75 topuklularım sağolsun dışarıda

evdede zati kocam beni öle sevdi kendime sorun yaratmadım. herzaman benden kısalarını düşündüm ondandır galiba

birde insan kendi için güzel görünmeli eşi veya cevresi için değil.önce benim ne hissettiğim önemli cevremin değil

ideal çift boyu; kızın alnı = erkeğin dudakları derler (alından öpmek anlamlıdır :)
bence sizin boy farkınız tam ideal çift kavramına çıkıyor takmayın kafanıza

Son düzenleme:
kalabalık yerlerde çay içiyoruz kalkıyoruz

demişsiniz..
Burası kilit nokta bence..
Eğer evlenmeyi düşündüğünüz kişi normal bir zeka seviyesine sahipse boy farkınızın olduğunu anlamıştır...

erkek arkadaşın 1.95 değil ki takasın. :37: aranızda olması gereken bir fark var bence. ayrıca herkesin hoşlanmadığı bir yerleri vardır. kimse mükemmel değildir. eşinden de hiçbir şeyini saklayamazsın ve saklamamalısın da. kendine güven. sokağa çık bak 3 kadından birinin bacak boyu kısa. zaten sen ne giyersen giy tunik vs, hiçbir şeyi tamamen saklayamazsın. kafaya takmamaya çalış, hem seni bacak boyun için sevmesin de zaten. seni sen olduğun için sevsin. sen onun bir yeri kısa çıksa sevmekten vaz mı geçeceksin? belki o da senden bir şeyler saklıyor? :37:

çoğu arkadaşın yaptığı makul yorumların yanısıra, bazı arkadaşlarımız da konu sahibesinin ilişkisindeki samimiyet ölçüsü gibi kişisel tercihlerini sorgulamaya kalkmış.
sizli bizli evlilik mi olurmuş, o kadar çabuk evlenmeye karar mı verilirmiş vs. vs.
insanların hayat tarzı kişisel tercihleridir.
samimiyet derecesi de öyle.
çiftler şimdilik sizli bizlidirler, canım cicimli dönemi nikahdan sonraya bırakmışlardır, olabilir.
çünkü nikahlanıncaya kadar işin olmaması ihtimali de vardır ne de olsa.
bu ihtimale karşı tedbirli davranmak istemişler demek ki. saygı duymak lazım.

bir çok arkadaşımız bacak boyu gibi bir özelliğin saklanamayacağını belirtmiş ve haklılar da.
ama bunun bir kusur olduğunu kim söyledi ki?
öyle uzun bacaklı kadınlar görüyorum ki, bacakları biçimsiz, adeta sündürüp de uzatmışsın gibi hatları dümdüz.
erkeklerin hoşuna gittiğini hiç de sanmıyorum öyle uzun ama biçimsiz bacakların.
erkekler bence kıvrımlı, kavisli hatları olan kızları daha çekici buluyorlardır.

bence eş adayınıza bu konuyu sanki bir kusurmuş gibi hiç bir zaman açmayın.
önce kendi kafanızdan silin bunu.
güzel taraflarınızı düşünün ve öne çıkartın.
kendinizle barışık olun, kendinizi sevin.
erkekler kendine güvenen kızları daha çekici bulur.

Back
X