• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler ve fikri olanlar bi bakabilir mi, bir ömür bunu saklayabilir miyim ki???

Evelnince gözünün çapağına kadar görecek seni
Sende onu tabi

Bacak boyu dirsek kıvrımı gibi şeylere takılacaksanız evlenmeyin derim

Neden bu tur konularda hep ayni yorumlar ?
Yok elin ayagin var diye sukür et falan
Ozaman diger butun dertlerimizede sukür edmemiz lazim (ki cok sukür) hep daha kotuler var cunki.. Burayada hic konu acmamamiz lazim..

Neden bu tur konularda hep ayni yorumlar ?
Yok elin ayagin var diye sukür et falan
Ozaman diger butun dertlerimizede sukür edmemiz lazim (ki cok sukür) hep daha kotuler var cunki.. Burayada hic konu acmamamiz lazim..

Motive edip moral vermek için olmasın.
Lütfen yorumlara değil, konu içeriğine yorum yapınız...

Siz de yoruma yorum yapiyorsunuz Mune hanim?Pardon siz yapabilirsiniz bize yasak degil mi ? Ne de olsa uyari amacli degil mi ? Her noktamiz da uyarilmamiz gerek cunki.
Herneyse buyrun banlayin :)

O değil de ben '' siz li biz li konusuyoruz '' demenıze takıldım nasıl yanı ya ?

Sizinle evlenebilir miyim ?
Tabiki benimle evlenebilirsiniz mı dıyorsunuz yanı olur mu boyle bır konusma tarzı artık evlılık yoluna gırmıssınız insan bıraz yakınlaşmalıdır bence , ki bunun dinde de sakıncası yoktur ( ileri gitmemek şartıyla tanımak gerektıgı hadıslerde mevcuttur )

Bence boydan önce aranızda çok ciddi iletişim sorunu var önce bunları düşünün,evlilik oyle resmi bısey değil ki sankı iş kuruyormussunuz gb bahsetmıssınız :) komığime gitti,

Boy konusuda kılo almadıgınız muddetce sorun olmaz,erkekler mınyon tıplı kadınları sever genelde.

sizli bizli konuştuğun biriyle evlenmeyi mi düşünüyosun evlenince aynı yatağa giriliyo nasıl olacak bu resmiyetle bilemedim

26 yaşındayım, biz herşeyi dine uygun yapmaya çalışıyoruz öyle söyleyim o zaman

dine uygunluk konusuna hassasyetle dikkat eden iki bireyseniz , Allahu tealanın farklı farklı yarattığı boy ölçülerini dikkate alarak mutluluk aramayacağınızı düşünüyorum.

Merak etme onun da cekinecegi bir kusuru vardır kimse dört dörtlük degil yeterki dusunceleri davranislari kusurlu olmasın insanın

Merhabalar,

Biriyle görüşüyorum 4 aydır, ikimizde ailemiz uzakta aynı şehirde çalışıyoruz, çok resmi bi ilişkimiz var, hala sizli bizli konuşuyoruz, kalabalık yerlerde çay içiyoruz kalkıyoruz, bayramda ailesine söyleyecek Rabbim nasip ederse sözlenip kısa sürede evlenmeyi düşünüyoruz, ben 26 o 28 yaşında, ama hiç kız arkadaşı olmamış bu inanlımaz gelebilir ama olmamış, gönülden inanıyorum da zaten olmadığına her halinden belli bu.

Benim boyum 154, onun ki 178, aslında boyum kısa bulduğunu söylemişti ama şimdi evlenmek için can atıyor ve benim bacak boyum üst kısmıma göre bariz kısa, tuniklerle, belime yukarıdan kemer takıyorum topuklularla sorun yok,

Ama evlenince sorun olur mu, böyle bişeyden dolayı benden uzaklaşır mı, boydan şeyler giysem hep, yatağın yanında az topuklu terliklerim olsa,

illa birbirimizin her halini görmek zorundamıyız ???
bi ömür kamufule edebilirmiyim, tunikli gecelik gibi şeyler var mı, ya da nasıl çözüm bulunabilir, aklım çok karışık...

Tabi ki her halime sonsuz hamd olsun, ellerime ayaklarıma o apayrı bi konu amacım isyan değil, belki bu benim imtihanım, her derdin bi devasını vermiştir Mevlam, bende sizlere sorayım dedim,

şimdiden teşekkürler...

valla baya baya görmek zorundasınız herşeyi dine uygun yapıyosunuz tamamda sevişeceksiniz yani dimi kıyafetlerin üstünde mi olacak ben anlamadım

Hayır elbise olsa anlarım, madde olsa anlarım da insan evliliği boyunca tek vücut olacağı insandan boyunu nasıl saklar ki :27: Tahayyül ediyorum olmuyor :D

Benim boyum da 1,60 ama bacak boyum cok kısa, biraz daha sıksam kafadan cıkacakmış vücudum :) ama bu halimle cok mutluyum. İnsan önce kendini sevmeli.

Son düzenleme:
sanki şu anki resmiyet hep devam edecek.

evlenince birbirlerine alışacaklar, resmiyette kendiliğinden kalkmış olucak.

..
Tüm KK'ya öngörü ve hoşgörü davetiyesi dağıtıcam bi gün :ssz:

Pireyi deve yapıp boşa düşünüyorsun bunları,bu tür şeylere takılmayın daha ciddi ve önemli meselelere yoğunlaşın.

Son düzenleme:
bodur tavuk her daim piliçtir :ssz::ssz:
ayrıca hiçde gizleyemezsiniz,öyle şey mi olur ya.Düşüncesi bile komik.
He ancak nasıl olur,beraber duş keyfi yapmazsınız,gündüz gözüyle soyunmazsınız,sevişirken de yorganın altına girer ışıkları zorla kapattırırsınız.
Böylece eşiniz fiziksel kusurlarınızı ve boyunuzu görmemiş olur,ama gün gün de birbirinizden soğursunuz...
İstediğiniz bu değilse kendinizle biraz barışık olmayı seçin,zaten sizle bi ömür geçirmek istemese böyle tekliflerle gelemzdi.Kendince muhasebesini yapmış ve bi sorun görmemiş demekki ailesine açacakmış ilişkinizi.Eee daha ne ??
siz kendinizi sevin ki o da sizi sevsin,devamlı bi kusur kapatma arayışında olursanız onun dikkatini ister istemez kusurlarınıza çekmiş olursunuz.
bol şanslar :kkk:

ya biraz açık bi mesaj olacak ama sen sürekli yatağın yanında topuklu terlik bulundursan da, boydan elbiseler gecelikler giysen de yani birleşmeye yakın anlarda yine az çok anlar bu durumu eşin olacak kişi. ben bir de sanmıyorum ki ne kadar kamufle etsen de hiç farketmesin. yani kısa bacak boyu ne kadar kamufle edilebilir ki ? az çok bir fikri vardır bu konuda ama sen yine de söylemelisin

Benim 153, nişanlımınki 183...:33: Başkaları söylüyordur mutlaka ama bizim aramızda bir problem yok, kamufle etme ihtiyacı hissetmedim. Tam tersi hep düz taban giyerim..

Basta belli resmiyetle baslamali, hemen samimi oluvermelerde bana yapmacik geliyor.Yeni tanidigim kimseye hemencik senli benle olmalarda iyi degil.Daha tanisma asamasinda 2-3 gun tanidigi kimseye hemen askim-canim-birtanem tarzinda methiyeler duzmek de bana sacma geliyor.Bu tanisma safhasinda cok samimilik, evlilik gerceklesmezse, eger ayni ortamda calisiliyorsa daha bir zorlasir .O kisiyi gormek de insana aci verir, resmiyetten zarar cikmaz bence.Mantik cercevesinde tanimaya calismali, duygularla karar vermemeli.iliski basinda mantik konusmazsa karsinizdaki kisinin size uygun olup olmadigini goremeyebilirsiniz.Duygusal kararlar genelde aci verir ilerde.

Fizik konusunu karsinizdakiyle konusmaniz lagzim.Sizi bu konuda elestirmeyecegine dair en azindan bir soz almalisiniz.Sizde bu denli takinti yapmissa bu sizi ruhsal olarak cok uzuyor demek ki.Herkesin aklinda cizdigi bir ideal es modeli vardir.Sizin o modele uymadigini dusunuyorsa, bu is olmaz.Surekli halihazirda bir topuklu bulunduramazsiniz.Fiziksel olarak es adayinizin sizi begenmesi gerekir, ilerde kilo alinca dogumlarda olsun bakimsiz halinizede hazirlikli olmasi, yani sizi herhalinizle tam begenmesi lagzim.Kafasinda soru isareti varsa bunu ilerde isitip isitip onunuze koyar.Evlenince bu insani daha da uzer.Once onun ne dusundugunu ilerde sorun olmamasi icin simdiden konusun anlasin kafanizdaki sorulara cevap almadan bu ise kalkismayin.Hem es adayinizin ve sizin boylariniz oyle abartilcak bir fark yok.Boyu boyuna ciftler yok denecek kadar azidir.Serdar Ortaca bak bir evlenmeyi dusundugu kiz manken ve ondan 10 cm filan uzun gorunuyor, cunku serdar kisadir.Erkek oldugu halde bu sorun olmamis.Kimse standart degil ki dikkar edersen etrafinda genelde erkekler uzun esleri daha kisa.Bunu digerleri sorun etmezken sizinkide etmez.Hem ailesine sizden bahsetmesi isi ciddiyete tasidigina, kafasindaki sorunlari cozdugune isarettir.O ailesiyle konusmadan sizin aklinizdaki sorularada ictenlikle cevap aldiginiza emin olun ki ileride sizi uzmesin.Allah hakkinizda hayirli olan karari aldirsin.sevgiler...

Benim etrafimda kisa senin gibi, hatta sendende kisa boylu arkadaslarim tanidiklarim var.
Coguda cok güzeller, yada cok sirinler kücük olduklari icin ve hemen hemen hepsininde sevgilileri dev gibiydiler masallah.
Sevgilileri gözünün icine bakardi valla, coguda coktan evlendi, yillardir mutlu mesut yasiyolar :nazar:

Yani Boy pos, Kilo, güzellik, cirkinlik bos.
Sevgi, saygi, ask olunca zaten sen onun icin en güzeli olursun:16:

benim boyum 173
kocamınki 193 aramızda 20 cm var
ne o ne ben birgün olsun problem bile etmedik aklımıza bile gelmedi
canını böyle şeylere neden sıkarsın ki acaba
insan sevdiğinin artısını eksisini de bağrına basmasını bilmeli

Back
X