Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar,
Biriyle görüşüyorum 4 aydır, ikimizde ailemiz uzakta aynı şehirde çalışıyoruz, çok resmi bi ilişkimiz var, hala sizli bizli konuşuyoruz, kalabalık yerlerde çay içiyoruz kalkıyoruz, bayramda ailesine söyleyecek Rabbim nasip ederse sözlenip kısa sürede evlenmeyi düşünüyoruz, ben 26 o 28 yaşında, ama hiç kız arkadaşı olmamış bu inanlımaz gelebilir ama olmamış, gönülden inanıyorum da zaten olmadığına her halinden belli bu.
Benim boyum 154, onun ki 178, aslında boyum kısa bulduğunu söylemişti ama şimdi evlenmek için can atıyor ve benim bacak boyum üst kısmıma göre bariz kısa, tuniklerle, belime yukarıdan kemer takıyorum topuklularla sorun yok,
Ama evlenince sorun olur mu, böyle bişeyden dolayı benden uzaklaşır mı, boydan şeyler giysem hep, yatağın yanında az topuklu terliklerim olsa,
illa birbirimizin her halini görmek zorundamıyız ??? bi ömür kamufule edebilirmiyim, tunikli gecelik gibi şeyler var mı, ya da nasıl çözüm bulunabilir, aklım çok karışık...
Tabi ki her halime sonsuz hamd olsun, ellerime ayaklarıma o apayrı bi konu amacım isyan değil, belki bu benim imtihanım, her derdin bi devasını vermiştir Mevlam, bende sizlere sorayım dedim,
şimdiden teşekkürler...
Herseyi dine uygun yapmaya calisiyoruz demissiniz bir arkadasin yorumuna, dikkatimi cekti. Cok sasirdim, herseyi dine uygun yapmaya calisiyorsunuz, o sebepten hala sizli bizli konusuyor, birbirinize yaklasmiyor, kalabalik yerlerde bulusuyor ve resmi davraniyorsunuz.. Bunlari anlayabilirim ama madem bu kadar dindarsiniz, dinin vermis oldugu kaprissiz, dogal bir sekilde, dogal haliyle karsidakini sevme ve sayma olayini neden düsünmüyorsunuz?
Allah sizi böyle yaratmissa, esiniz de dindar bir insansa madem, sizi oldugunuz gibi kabul etmesi gerekmiyor mu?
Evlilik konusunu tekrar tekrar düsünün. Dokunmadiginiz bir adam, sizli bizli konustugunuz bir adam, evlenince ya tensel bir etkilesim olmazsa... Ya o sizin vücudunuzu begenmezse, siz onun? Evlenmek icin ask lazim sevgi lazim....Ayni yatagi paylasmak sözünün bir anlami olsa gerek, düsünün...
Sevmeden evlenirseniz ne olur biliyor musunuz? Böyle her gün kendinize bu adam beni begeniyor mu begenmiyor mu diye sorarsiniz.
Her kusurunuzu kapatmaya calisirsiniz, kendiniz olmaktan da cikarsiniz..
Herseyi dine uygun yapmaya calisiyoruz demissiniz bir arkadasin yorumuna, dikkatimi cekti. Cok sasirdim, herseyi dine uygun yapmaya calisiyorsunuz, o sebepten hala sizli bizli konusuyor, birbirinize yaklasmiyor, kalabalik yerlerde bulusuyor ve resmi davraniyorsunuz.. Bunlari anlayabilirim ama madem bu kadar dindarsiniz, dinin vermis oldugu kaprissiz, dogal bir sekilde, dogal haliyle karsidakini sevme ve sayma olayini neden düsünmüyorsunuz?
Allah sizi böyle yaratmissa, esiniz de dindar bir insansa madem, sizi oldugunuz gibi kabul etmesi gerekmiyor mu?
Evlilik konusunu tekrar tekrar düsünün. Dokunmadiginiz bir adam, sizli bizli konustugunuz bir adam, evlenince ya tensel bir etkilesim olmazsa... Ya o sizin vücudunuzu begenmezse, siz onun? Evlenmek icin ask lazim sevgi lazim....Ayni yatagi paylasmak sözünün bir anlami olsa gerek, düsünün...
Sevmeden evlenirseniz ne olur biliyor musunuz? Böyle her gün kendinize bu adam beni begeniyor mu begenmiyor mu diye sorarsiniz.
Her kusurunuzu kapatmaya calisirsiniz, kendiniz olmaktan da cikarsiniz..