• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler ve fikri olanlar bi bakabilir mi, bir ömür bunu saklayabilir miyim ki???

Arkadaşım bence sevgilin sorun yapmıyor bunu. sende yapma ömür boyu bu farkı kapatmaya çalışmak hayatından zaman çalmak kendine haksızlık yapmaktır bence boyunu kafana takma bir an önce barış boyunla

canım evlenince kocanla mahremiyetin kalmıcakki... evde dolaşırken ne kadar topuklu giyersen giy ne kadar uzun gecelik giyersen giy o yatakta çıplak olacaksın eşin seni çıplak olduğun gibi görecek...beraber duşa gireceksin... duşta nasıl saklayacaksın ki...dur ben peştemalımı sarınıp öyle mi yıkanayım diyeceksin... erkek arkadaşın ilk başta kısasın demiş...sonradan bu durumu kabul etmiş gözükmüş...kabullenmesinde gerçekten samimi olduğunu düşünüyorsan devam et derim... ama arada ağzından laf kaçırmaları memnuniyetsiz tavırları oluyorsa bence devam etme çünkü evlendikten sonra sana doyduktan sonra bu durumu gözünde büyütp bacak boyuna laf etmelere başlayabilir... ama gerçekten samimiyse ve sana aşıksa inan bana asla sorun etmeyecektir... çünkü seven adam kusurları görmüyor... bana tek garip gelen şey evlenmeyi düşünüyorsunuz ama hala sizli bizli konuşuyorsunuz... bence asıl bunu aşmanız gerekiyor...

boy farkınız aman aman diilmişki ben 1.60 boyum eşiminde 1.84 arada tam 24 cm var ilk zmanlar bende aman topuklu giyyim deveyle cüce gibi durmayalım diodum sonna saldım gitti hiçde kötü durduğumuzu düşünmüorum gayet güzel duruoruz:)
evde falan bi ömür nasıl terlikle topukluyla gezceksin bence imkansız zaten evlilikte bunu saklayamazsın:))) mümkün diil::)

ayrıca içini rahatltmak için sölemiorum yan komşumun boyu 1.52-1.53 falan anca ayaklarıda 34 numara ama öle bi giyinioki anlamazsın bile eşide boylu poslu adam yanyana hiçde kötü durmuolar ayrıca 2de çocukları var çok mutlular ve ben ondan hiçde boyum şöle böle die bişe duymadım:)
hatta kadın dikiş dikmeyi bilio kendi kıyafetlerinin çoğunu kendi dikio genç kız gibi giyinio:) takma:)

Herseyi dine uygun yapmaya calisiyoruz demissiniz bir arkadasin yorumuna, dikkatimi cekti. Cok sasirdim, herseyi dine uygun yapmaya calisiyorsunuz, o sebepten hala sizli bizli konusuyor, birbirinize yaklasmiyor, kalabalik yerlerde bulusuyor ve resmi davraniyorsunuz.. Bunlari anlayabilirim ama madem bu kadar dindarsiniz, dinin vermis oldugu kaprissiz, dogal bir sekilde, dogal haliyle karsidakini sevme ve sayma olayini neden düsünmüyorsunuz?
Allah sizi böyle yaratmissa, esiniz de dindar bir insansa madem, sizi oldugunuz gibi kabul etmesi gerekmiyor mu?

Evlilik konusunu tekrar tekrar düsünün. Dokunmadiginiz bir adam, sizli bizli konustugunuz bir adam, evlenince ya tensel bir etkilesim olmazsa... Ya o sizin vücudunuzu begenmezse, siz onun? Evlenmek icin ask lazim sevgi lazim....Ayni yatagi paylasmak sözünün bir anlami olsa gerek, düsünün...

Sevmeden evlenirseniz ne olur biliyor musunuz? Böyle her gün kendinize bu adam beni begeniyor mu begenmiyor mu diye sorarsiniz.
Her kusurunuzu kapatmaya calisirsiniz, kendiniz olmaktan da cikarsiniz..

Merhabalar,

Biriyle görüşüyorum 4 aydır, ikimizde ailemiz uzakta aynı şehirde çalışıyoruz, çok resmi bi ilişkimiz var, hala sizli bizli konuşuyoruz, kalabalık yerlerde çay içiyoruz kalkıyoruz, bayramda ailesine söyleyecek Rabbim nasip ederse sözlenip kısa sürede evlenmeyi düşünüyoruz, ben 26 o 28 yaşında, ama hiç kız arkadaşı olmamış bu inanlımaz gelebilir ama olmamış, gönülden inanıyorum da zaten olmadığına her halinden belli bu.

Benim boyum 154, onun ki 178, aslında boyum kısa bulduğunu söylemişti ama şimdi evlenmek için can atıyor ve benim bacak boyum üst kısmıma göre bariz kısa, tuniklerle, belime yukarıdan kemer takıyorum topuklularla sorun yok,

Ama evlenince sorun olur mu, böyle bişeyden dolayı benden uzaklaşır mı, boydan şeyler giysem hep, yatağın yanında az topuklu terliklerim olsa,

illa birbirimizin her halini görmek zorundamıyız ??? bi ömür kamufule edebilirmiyim, tunikli gecelik gibi şeyler var mı, ya da nasıl çözüm bulunabilir, aklım çok karışık...

Tabi ki her halime sonsuz hamd olsun, ellerime ayaklarıma o apayrı bi konu amacım isyan değil, belki bu benim imtihanım, her derdin bi devasını vermiştir Mevlam, bende sizlere sorayım dedim,

şimdiden teşekkürler...

Resmi bir ilişkim var demişsin evleniyorsun,seviyormusun bu adamı ? gerçekten birbirinizi seviyorsanız aşıksanız eşiniz kusurunuzu görmez,evli bir kadın ne kadar zaman aynı ev içinde kusur saklayabılırkı :) erkekler bizim gibi her ayrıntıyı incelemıyor biz çok takıyoruz,zamanla sizde bunların önemsiz olduğunu anlayacaksınız,içini rahatlatacaksa kıyafet seçimine devam ama bu topuk işi mantıklı değil

Herseyi dine uygun yapmaya calisiyoruz demissiniz bir arkadasin yorumuna, dikkatimi cekti. Cok sasirdim, herseyi dine uygun yapmaya calisiyorsunuz, o sebepten hala sizli bizli konusuyor, birbirinize yaklasmiyor, kalabalik yerlerde bulusuyor ve resmi davraniyorsunuz.. Bunlari anlayabilirim ama madem bu kadar dindarsiniz, dinin vermis oldugu kaprissiz, dogal bir sekilde, dogal haliyle karsidakini sevme ve sayma olayini neden düsünmüyorsunuz?
Allah sizi böyle yaratmissa, esiniz de dindar bir insansa madem, sizi oldugunuz gibi kabul etmesi gerekmiyor mu?

Evlilik konusunu tekrar tekrar düsünün. Dokunmadiginiz bir adam, sizli bizli konustugunuz bir adam, evlenince ya tensel bir etkilesim olmazsa... Ya o sizin vücudunuzu begenmezse, siz onun? Evlenmek icin ask lazim sevgi lazim....Ayni yatagi paylasmak sözünün bir anlami olsa gerek, düsünün...

Sevmeden evlenirseniz ne olur biliyor musunuz? Böyle her gün kendinize bu adam beni begeniyor mu begenmiyor mu diye sorarsiniz.

Katılıyorum,şimdiden kendısını cinsellik konusunda kapatmış zaten,umarım sıkıntılar yaşamazsın arkadaşım
evlilik başka bir şey artık kendi aileni kuruyorsun,Allah kısmet ederse bir ömürrr ,yani tek özelin,her halını görmesi gerekır elbette kör karanlıkta yorgan altında bir hayat doğalıkktan uzak,aşk sevgi samimiyet ve güven olmalı,ya evleneceğin adamın vucudunda kusurları varsa,hatta malum uzvunda sorun varsa ? sende bakmayacakmısın yok mu sayacaksın ,iyi düşün her sey olabılır suprızlere açık bir durum :) sen kendıne kusur bulmayı bırak rahat ol lütfen

beğendim yorumunu ama dayanamadım bi de alıntı yapayım dedim hay ağzınla bin yaşa :))

durduk yere dert arama arkadaşım kendine
çok şükür elimiz ayağımız düzgün
neler var neler
Rabbim senin böyle olmanı uygun görmüş onunda uzun boylu olmasını uygun görmüş demek ki
ve yine sizi birbirinize uygun görmüş ki onu karşına çıkarmış
eşin ileride nelerini görecek ne hallerinizi bileceksiniz
öyle durmadan topuklu terlik topuklu ayakkabıydı tunikti derdin mi olacak
çok fazla sorun yapmışsın belli ama bence takma kafana
zaten karşındaki insan bunu problem yapsaydı evlenmek istemezdi emin ol

peki eş adayınız mükemmel mi?
herhalde bacak boyunuz kısa diye sizi daha az sevmez.
sevmemeli.

geçenlerde kuzenimin düğününe katıldık.kuzenim 190 kız da 150 filandı.aşkları gözlerinden okunuyordu.hayat görüşleri aileleri öğrenim durumları herşeyleri o kadar uyumluydu ki valla kimse boylarına takılmamıştır.

bnm aklıma hemen ablala eniştem geldi.. ablamda 155 cm falan. eniştem 183cm..:12::9: ama hiç gözüme carpacak kadar boy farkı yok yani aralarında.. cunku ablam zayıf ve cok fittir.. bacakları incecik. bacak boyuda bıraz uzun...

spor yapıp baseniniz varsa eritin. kesinlikle cok farkedıyor..

ki yınede abartı denecek bır boy farkınız yok yanı..:45:

Back
X