- 25 Mart 2015
- 1.084
- 691
- 43
- Konu Sahibi Vakana-pan
-
Yakında bir yerde küçük bir ev tutmayı teklif edin.Selam arkadaşlar. 1,5 senelik evliyim.. Eşim ailenin tek erkek çocuğu ve babaları vefat etti. Böyle olunca tüm sorumluluk eşimde. Biz şuan kayınvalidemle ayrı yaşıyoruz. Küçük görümcem geçen hafta nişanlandı ve seneye evlenecek evlendiği hafta ben biliyorum ki eşim annesini bize getirecek.. Onun kendi evi var maaşı var kendi işini de görebiliyır ama işteeşim bırakmıyor ve bende istemiyorum. Eşime yakınlarda bir ev tutalım ama bizim kapımız ayrı olsun dedim kabul etmedi. O kadar sıkıntı yapıyorum ki bu konuyu offf... Akıl verecek tecrübeli evliler var mı lütfen
bana surat yapıyor, aynı durumda senin annen olsa hiç tereddüt etmem sana bile sormadan alırım diyor. Ama işte aynı şey değil. 1 hafta bizde kaldı kaynvalidem ve görümcem inanın 5 yıl ömrümden gitti.. yaşamayı düşünemiyorum bileNe demek kabul etmedi.
Baskın ol bu konuda,
eşin kendi kafasına göre hareket edemez .
Hangi devirde yaşıyoruz artık bir mecburiyet yoksa gelin kaynanayla yaşasın ki .
Söyledim zaten ama yok.. Demogaji yapıyor işte annem yalnız yapamaz vs..Yakında bir yerde küçük bir ev tutmayı teklif edin.
bana surat yapıyor, aynı durumda senin annen olsa hiç tereddüt etmem sana bile sormadan alırım diyor. Ama işte aynı şey değil. 1 hafta bizde kaldı kaynvalidem ve görümcem inanın 5 yıl ömrümden gitti.. yaşamayı düşünemiyorum bile
Eşinle evlenmeden önce böyle bir ihtimali hiç konuşmuydunuz.kv bu duruma nasıl bir çözüm öneriyor.bizde de anne yalnız bırakılmaz yani ama evlenmeden önce bunu bilerek kabullenerek evlenir genelde kızlar.eşinle önceden bu ihtimali konuşsaydınız keşke
Ben kendi annemle de olsa beraber yaşamak istemezdim de.. Konu senin annen değil, ben İkimiz dışında birini doğru bulmuyorum aynı evde de..
Nisanlilik boşuna mi. Bunlar konusulmali sorulmali düşünceler belirtilmeli ve ona gore yol alinmali.
Bunu tartismak için fazla geç kalmissnz
bana surat yapıyor, aynı durumda senin annen olsa hiç tereddüt etmem sana bile sormadan alırım diyor. Ama işte aynı şey değil. 1 hafta bizde kaldı kaynvalidem ve görümcem inanın 5 yıl ömrümden gitti.. yaşamayı düşünemiyorum bile
İşte tam burada kv ben istemiyorum diyince atak yapacaktın.Biliyorum anne sizi zaten yerinizden etmek komşularından ayırmak olmaz diye lafa girecektin canım.Annemi yanıma alacağım demedi bana hiç. bende sormadım açıkcası. Çözüm önerisi annesini yanımıza almak. Geçenlerde konusu geçti kayınvalidem ben istemiyorum dedi ama gözlerimimin içine bakıyor adeta gel dememi bekliyor gibi
4 yıl sevgililik dönemimiz oldu o zaman kim konuşur anneyi falan. Geç kalmak değil de bundan sonra ne yapacağım önemli..
4 yıl sevgililik dönemimiz oldu o zaman kim konuşur anneyi falan. Geç kalmak değil de bundan sonra ne yapacağım önemli..
Selam arkadaşlar. 1,5 senelik evliyim.. Eşim ailenin tek erkek çocuğu ve babaları vefat etti. Böyle olunca tüm sorumluluk eşimde. Biz şuan kayınvalidemle ayrı yaşıyoruz. Küçük görümcem geçen hafta nişanlandı ve seneye evlenecek evlendiği hafta ben biliyorum ki eşim annesini bize getirecek.. Onun kendi evi var maaşı var kendi işini de görebiliyır ama işteeşim bırakmıyor ve bende istemiyorum. Eşime yakınlarda bir ev tutalım ama bizim kapımız ayrı olsun dedim kabul etmedi. O kadar sıkıntı yapıyorum ki bu konuyu offf... Akıl verecek tecrübeli evliler var mı lütfen
Kim gözünde pembe gözlükleri varken hayallerine kayınvalidesini katar?bu bakış acınız degismedikce karsılastıgınız her sorunda cok zorluk cekersiniz...
yahu 4yıl boyunca sormasanız dahi hayallerinizden bahsederken konusu gecmez mi? inanılır gibi degil, aklım almıyor gercekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?