Yeni evliler

Beyza _123

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2017
355
77
103
39
Arkadaşlar yan taraf daireme yeni evli bir çift taşındı gece olunca sürekli sesler geliyor anormal bir şekilde inlemeler bağırmalar 🙈🙉🙊 rahatsiz oluyorum ama ne yapacağımida bilmyrm yatak odalarimiz yakin yani ne yapilirki böyle bir durumda 🤷‍♀️

Ev seçerken kesinlikle buna bakacağım herhalde ben hiç dayanamam oyle seylere disaridan gelen normal ses bile rahatsız eder beni. Ben olsam anlasınlar duyulduklarini diye ya muzik acarim yada ses çıkartırım vs. Onlar için de kotu bir durum çünkü.

Duvarlar çok ince olduğu için yapacak bir şey yok maalesef, bence onlar farkında değildir

Ne alaka cnm sizde neyi kiyas yapacağım yalitimda sorun oldugunu biliyor uz biz onlar bilmyr sorun orda rahatsiz olmak için sabaha kadarmi surmesi lazimdi bir kaç saat anormal sesler le devam ediyor işte

Ev seçerken kesinlikle buna bakacağım herhalde ben hiç dayanamam oyle seylere disaridan gelen normal ses bile rahatsız eder beni. Ben olsam anlasınlar duyulduklarini diye ya muzik acarim yada ses çıkartırım vs. Onlar için de kotu bir durum çünkü.
Aynen
E yeni evliler uzuunnn bir süre bu sesi çekersiniz gibi geliyor 🙄
galiba öyle olacak

Arkadaşlar yan taraf daireme yeni evli bir çift taşındı gece olunca sürekli sesler geliyor anormal bir şekilde inlemeler bağırmalar 🙈🙉🙊 rahatsiz oluyorum ama ne yapacağımida bilmyrm yatak odalarimiz yakin yani ne yapilirki böyle bir durumda 🤷‍♀️
Yakında kavgaya başlayacaklarına göre bu günleri arayacaksınız gibi 😂

Back
X