- 29 Ocak 2017
- 355
- 77
- 103
- 39
- Konu Sahibi Beyza _123
ben olsam heriiif herif kalk hele yan taraftan ses geliy canım çekti bi halleşek ye öyle yatak diye herifin yamacına gider ses yarışı yapardım heralde.KOMŞUSU AÇKEN TOK YATAN BİZDEN DEĞİLDİR![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben olsam heriiif herif kalk hele yan taraftan ses geliy canım çekti bi halleşek ye öyle yatak diye herifin yamacına gider ses yarışı yapardım heralde.KOMŞUSU AÇKEN TOK YATAN BİZDEN DEĞİLDİR![]()
Sizde de ses çok ozamanAcaba benim komşularım da böyle düşünüyor mu![]()
Hiç demeyin yaa tam olarak sizin dediginiz gibi inanki çok güzel konuştunuzarkadaslar ınsanların sevısmelerıne sahıt olmak zorunda mıyız
konu sahıbı rahatsız oldu dıye nıye hemen kıskandın mı dıyorsunuz kı allah askına kım ınleme sesı duyunca kıskanır nıye ınleme sesı kıskanılsın ?
sahsen daha oncekı evımde seslı sevısgen komsularım yuzunden cok zor durumda kaldım
annanemın cenazesı herkes sehır dısından gelıyor evımde dayımlar teyzemler kuzenlerım
sabah aksam habıre ah oh ah oh
bırde asagıdan mı ustden mı anlamadıkda bır turlu anlasak uyarıcaz uyarmak zorunda kaldık cunku tam agzıma bır kasık corba atıcam derın sessızlık oh oh oh
tam dua okunacak ah ah ah
yemın edıyorum sogudum kara yerın dıbı dedım ya hem mısafırlere mahcubıyet hem cocugum seslerı anlamaya calısıyor falan nıye buna sahıt olalım ? hepımızın yerı evı ayrı oldu olacak karsımızda yapsınlar edep dıye bırsey var
Yok kiz, birkac saat ilacsiz nasil olsunBirkaç saat mi, ay asabım bozuldu
Hasetimizden şimdi çatlayacağız, bu konu hayra alamet gitmiyor, ben diyeyim.
Akşam çoğumuzun evinde kocayla kavga çıkacak, analar neler doğuruyor be...
Cnm sadece sevişme inleme sesi olsa o final gülmeler konuşmalar herşey var işte ne diyeyim yaniiYok kiz, birkac saat ilacsiz nasil olsunhadi bir kac kez yaptin gecede yarim saat 40 dakkadan sonra azalirak devam eder. Ama dakikalarca da bagirmazsin herhalde
konu sahibi rahatsiz olabilir bu sesi cekmek zorunda degil ama abartmasi kiskanclik bence
![]()
Sana hak veriyorum canım. Cok kotu bir seyi komik dille yazmissin ama azcik güldüm okurken kusura bakma.arkadaslar ınsanların sevısmelerıne sahıt olmak zorunda mıyız
konu sahıbı rahatsız oldu dıye nıye hemen kıskandın mı dıyorsunuz kı allah askına kım ınleme sesı duyunca kıskanır nıye ınleme sesı kıskanılsın ?
sahsen daha oncekı evımde seslı sevısgen komsularım yuzunden cok zor durumda kaldım
annanemın cenazesı herkes sehır dısından gelıyor evımde dayımlar teyzemler kuzenlerım
sabah aksam habıre ah oh ah oh
bırde asagıdan mı ustden mı anlamadıkda bır turlu anlasak uyarıcaz uyarmak zorunda kaldık cunku tam agzıma bır kasık corba atıcam derın sessızlık oh oh oh
tam dua okunacak ah ah ah
yemın edıyorum sogudum kara yerın dıbı dedım ya hem mısafırlere mahcubıyet hem cocugum seslerı anlamaya calısıyor falan nıye buna sahıt olalım ? hepımızın yerı evı ayrı oldu olacak karsımızda yapsınlar edep dıye bırsey var
Taktınız kız lar kıskançlığa yaa neyi kiskanilir bununYok kiz, birkac saat ilacsiz nasil olsunhadi bir kac kez yaptin gecede yarim saat 40 dakkadan sonra azalirak devam eder. Ama dakikalarca da bagirmazsin herhalde
konu sahibi rahatsiz olabilir bu sesi cekmek zorunda degil ama abartmasi kiskanclik bence
![]()
Ama tamam da siz her seyden rahatsiz olmussunuz. Kisaca o oda da bir sey yapmalarini istemiyorsnuz.Cnm sadece sevişme inleme sesi olsa o final gülmeler konuşmalar herşey var işte ne diyeyim yanii
Alt ve üst kata nasıl engel olunur ki zaten, bitişikteki çözülür sadece onu bari eledim çok şükür. Üst katımdakilerin her gece kavga seslerinin duyuyorum mesela ama çaresi yok ya gidicem ya alışacağımalt ve üst kat ???
evet biz de bitişik odası olmayan daireyi tercih ettik ama eğer ev sessizse alt ve üst kattan da geliyor
şimdi üst katta yaşlı bir çift var onları duymadım da eski komşunun gelirdi arada
Nasil neyi kiskanilir. Sevismek isteş bir eylem. Aşk eylemi kiskanilir tabiiTaktınız kız lar kıskançlığa yaa neyi kiskanilir bunun
Ben yapmasınlar demedim ki zaten biraz daha dikkatli olunabilir benim fikrim bunu ben duyuyorsam dıger yakın olanlarda duyuyordur ne yapacagiz ozaman onlarla bir bizdemi ses çıkaracağız ozaman sizde bizimi dinleyin diyececegizAma tamam da siz her seyden rahatsiz olmussunuz. Kisaca o oda da bir sey yapmalarini istemiyorsnuz.
Ama onlarin yatak odasiysa yapacagin bir sey yok seks disinda. Arada bir konusma gelir ondan da o kadar rahatsiz olmamalisin. Yan bitisik yatak odasini oturma odasi yapan var.
Olur cnm istahli lar ilk zaman aşkı cicim ayi olsun herkes gördü geçirdi ozamani yeni diye etrafa duyurmasını lazim yani toplu bir yerde yaşıyorsun sana ses geliyorsa dışarıya da gidiyor dur ama ben onların ilişki günlerin deki sesleri duymak bilmek zorunda mymNasil neyi kiskanilir. Sevismek isteş bir eylem. Aşk eylemi kiskanilir tabiihele ilk zamanlar
![]()