- Konu Sahibi Beyza _123
Karşılaştığınız da şey diyin, "komşu kusura bakma geçen gürültü ettik duvarlar çok ince bu binada sesimiz gelmiştir ". Bu sözden sonra anlarlar kendi seslerinin de gittiğini.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uahahahahahaha bebelere ilişme ajjaajBen olsam ilk yarım saat müsade ederim seslere
Yarım saati aşarsa yeter be bu kadar uzun sürmez ki diye fesatlanırım açarım son ses ahaha
Bu sebepten taşınacağım evde bir katta dört daire olmamasına dikkat ettim, önceki evimde de bitisikti biz o odayı boş bırakıp başka odayı yatak odası yapmıştık. Hem kendiniz için hem de onlar için süper olmuştuşimdi de bir katta iki daire olan bir evdeyim hicbir odamız bitişik değil o kadar rahat ki.
O seslere yapacak bir şey yok maalesef bekarken kaldığım evde de gece gündüz o sesleri dinlemiştim ben![]()
Ne alaka öylemi dedim ben ..Napsınlar sevişmesinler mi? Ağzını mı bantlasın sevişmeden önce..
" Fesat komşum son ses ilahi açıyor nasıl uyarabilir?" diye konu açılabilir sonraBen olsam ilk yarım saat müsade ederim seslere
Yarım saati aşarsa yeter be bu kadar uzun sürmez ki diye fesatlanırım açarım son ses ahaha
Bunu ben nişanlıyken yan komşum bana demişti bende almıştım mesajı :)Karşılaştığınız da şey diyin, "komşu kusura bakma geçen gürültü ettik duvarlar çok ince bu binada sesimiz gelmiştir ". Bu sözden sonra anlarlar kendi seslerinin de gittiğini.
Ona da çık balkonda işlemini sürdür yazarız" Fesat komşum son ses ilahi açıyor nasıl uyarabilir?" diye konu açılabilir sonra![]()
Yanı ne alaka degilmi ben kimsenin özeline şahit olmak zorunda değilim ki rahatsiz oldum dile getirdim hepsi buNiye kıskançlıkla suçlanmış konu sahibi anlamadım bu kadar mı cinselliğe açsınız?altı üstü yeni evli bir çift evlenmiş sevişiyorlar bunda kıskanacak ne var?neyse zamanla sakinleşirler daha yeni oldukları için sabırlı olmakta fayda var.
Son ses ilahi
Motivasyon falan kalmaz sdfhjk
Kavga sesleri duymaktan iyidir. Yalıtım kötü olunca boyle seyler yaşanabiliyor bisey yapilmaz boyle durumda benceArkadaşlar yan taraf daireme yeni evli bir çift taşındı gece olunca sürekli sesler geliyor anormal bir şekilde inlemeler bağırmalarrahatsiz oluyorum ama ne yapacağımida bilmyrm yatak odalarimiz yakin yani ne yapilirki böyle bir durumda
![]()