Yeni evliler

Bu sebepten taşınacağım evde bir katta dört daire olmamasına dikkat ettim, önceki evimde de bitisikti biz o odayı boş bırakıp başka odayı yatak odası yapmıştık. Hem kendiniz için hem de onlar için süper olmuştu 🤣 şimdi de bir katta iki daire olan bir evdeyim hicbir odamız bitişik değil o kadar rahat ki.

O seslere yapacak bir şey yok maalesef bekarken kaldığım evde de gece gündüz o sesleri dinlemiştim ben 😆

alt ve üst kat ???

evet biz de bitişik odası olmayan daireyi tercih ettik ama eğer ev sessizse alt ve üst kattan da geliyor

şimdi üst katta yaşlı bir çift var onları duymadım da eski komşunun gelirdi arada

Ben olsam ilk yarım saat müsade ederim seslere
Yarım saati aşarsa yeter be bu kadar uzun sürmez ki diye fesatlanırım açarım son ses ahaha
" Fesat komşum son ses ilahi açıyor nasıl uyarabilir?" diye konu açılabilir sonra 🙄

Niye kıskançlıkla suçlanmış konu sahibi anlamadım bu kadar mı cinselliğe açsınız?altı üstü yeni evli bir çift evlenmiş sevişiyorlar bunda kıskanacak ne var?neyse zamanla sakinleşirler daha yeni oldukları için sabırlı olmakta fayda var.
Yanı ne alaka degilmi ben kimsenin özeline şahit olmak zorunda değilim ki rahatsiz oldum dile getirdim hepsi bu

Gerçekten iki üç saat sürüyorsa alkışı hakediyor, bitirdiklerinde basın alkışı bravooo bravoo güzel performans diye 🤣🤣 Bir de ilk zamanlar insan oldurmaya çalışıyor yani bu kadar inlemeli ciglikli zevk alıyorlarsa yeni değillerdir, çok da aman yeni evliler sevişsin minnoşluğuna gerek yok 😅 onlar sizin odaya dahil oluyorsa sizde olaya dahil olun 🤣

yukardan ya da aşağıdan tamam da yan daireden nasıl duyuluyor anlamadım yatak odaları yanyana mı? yapacak birşey yok hep sizin de yattığınız saatte mi oluyor tesadüf olarak onlarda farkında değillerdir ki

ben olsam heriiif herif kalk hele yan taraftan ses geliy canım çekti bi halleşek ye öyle yatak diye herifin yamacına gider ses yarışı yapardım heralde.KOMŞUSU AÇKEN TOK YATAN BİZDEN DEĞİLDİR :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Arkadaşlar yan taraf daireme yeni evli bir çift taşındı gece olunca sürekli sesler geliyor anormal bir şekilde inlemeler bağırmalar 🙈🙉🙊 rahatsiz oluyorum ama ne yapacağımida bilmyrm yatak odalarimiz yakin yani ne yapilirki böyle bir durumda 🤷‍♀️
Kavga sesleri duymaktan iyidir. Yalıtım kötü olunca boyle seyler yaşanabiliyor bisey yapilmaz boyle durumda bence 🤣

arkadaslar ınsanların sevısmelerıne sahıt olmak zorunda mıyız
konu sahıbı rahatsız oldu dıye nıye hemen kıskandın mı dıyorsunuz kı allah askına kım ınleme sesı duyunca kıskanır nıye ınleme sesı kıskanılsın ?

sahsen daha oncekı evımde seslı sevısgen komsularım yuzunden cok zor durumda kaldım
annanemın cenazesı herkes sehır dısından gelıyor evımde dayımlar teyzemler kuzenlerım
sabah aksam habıre ah oh ah oh
bırde asagıdan mı ustden mı anlamadıkda bır turlu anlasak uyarıcaz uyarmak zorunda kaldık cunku tam agzıma bır kasık corba atıcam derın sessızlık oh oh oh
tam dua okunacak ah ah ah

yemın edıyorum sogudum kara yerın dıbı dedım ya hem mısafırlere mahcubıyet hem cocugum seslerı anlamaya calısıyor falan nıye buna sahıt olalım ? hepımızın yerı evı ayrı oldu olacak karsımızda yapsınlar edep dıye bırsey var

Back
X