evlilikte sen benmi olurmuş..
benimde kredi kartım var eşiminde.Hangisinin hesap kesim tarihilerine göre hangisi kullanılması gerekiyorsa onu kullanıyoruz.Maaşlarımızı birllikte çekip borçlarımızı ödüyoruz.Kalan var ikimizin parası.
Eşin isteme biçiminde hatalı.Ama sizde hatalısınız.Evlendiyseniz herşeyiniz ortak.Benim borcum diye bişeymi var.O borçlar ikinizin artık..[/B]
ama bana baskı kurmaya çalışıyor,kredi kartını kapat ortak alalım artık öyle keyfine göre borç biriktirip alışveriş yapmak yok diyor,ya bana bu yaşıma kadar ailem hesap sormamış maaşı ne yaptın diye,şimdi bunun bana bu şekilde baskı kurmaya çalışması hiç hoş değil,markete gitsek hadi şı kadarını sen al yada bu sefer sen al,yemeğe gideriz hadi sen öde,bıktım,madem herşeyi ben ödicem zaten bekarkende öderdim minnetim yoktu kimseye şimdi neden ödeyeyim ki,yanımda kocayı süs diyemi taşıyım yani...anlaşılan bizim ki karmaşık konu.
ama bana baskı kurmaya çalışıyor,kredi kartını kapat ortak alalım artık öyle keyfine göre borç biriktirip alışveriş yapmak yok diyor,ya bana bu yaşıma kadar ailem hesap sormamış maaşı ne yaptın diye,şimdi bunun bana bu şekilde baskı kurmaya çalışması hiç hoş değil,markete gitsek hadi şı kadarını sen al yada bu sefer sen al,yemeğe gideriz hadi sen öde,bıktım,madem herşeyi ben ödicem zaten bekarkende öderdim minnetim yoktu kimseye şimdi neden ödeyeyim ki,yanımda kocayı süs diyemi taşıyım yani...anlaşılan bizim ki karmaşık konu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?