Aynı şehir olsa belki coktan fiziksel olmuştu asla bilemem.Bu arayışların sonu birgün fiziksel olur duygusal olur.adamın zemini belli.yani değişmez ona gore karar verin
ama bir ihtimal üstüne evlilik yürür mu ?Aynı şehir olsa belki coktan fiziksel olmuştu asla bilemem.
Ben unutamam böyle birşeyi ve aşırı da kinci bi insanım. İlla temasa da gerek yok benim için bu bi aldatış.ama bir ihtimal üstüne evlilik yürür mu ?
29 yasındayım ve evlenebileceğim tek flörtüm olmustu o derece üzerime düşen senelerdir evlenmem için bekleyen biriydi. Bebek için o yüzden emindim. Ama yanılmışım malesef.Keşke evliliğiniz ilk senesinden hemen çocuk düşünmeseydiniz. Çok okuyorum burda 1 yıllık evliyim hamileyim konularını. Şimdi siz bir seçim yapıcaksınız ya evliliğinize devam edip sürekli acaba aldatılıyor muyum şüphesi ile yaşayacaksınız ya her şeyi göze alıp evliliğinizi bitireceksiniz. Yaşadığınız durum çok zor Allah yardımcınız olsun
Ah bu erkekler
Arkadaşım şuanda önce kendini ve bebeğini düşün
Sağlıkla kucağına al sonra bu konuyu düşün(
Bu aldatma değil ne demek yahu? Aldatmış olması için yatakta mı yakalamanız gerekiyor, o zaman bile bu aldatma değil der bu iğrenç yaratık, benimde Evliliğimin 9. Ayı, evliliğim oturmadan çocuk istemiyorum diyorum herkese, keske acele etmeseydin, bu aldatmak!
Ben artık agırlaştım baya doğuma en fazla iki haftam var evde yalnız kalmamak için gitmiyorum. Gece çalışıyor çünkü emniyette. Konustuğu kişi rus değil rus bunu napsın muhtemelen bu salaklardan faydalanmak isteyen fake bi hesap baska bir şehirde yaşıyormus türk yani. Aynı şehirde olunsa buluşup sevişelim muhabbeti dönecekmiş farklı çıkınca kalmış öyle bitmiş konusma. Olay arabada oldu öyle bagırıp çağıramadım annemgile gelmiştim kapının önünde anlmasınlar diye gözyaşlarımı içime akıtıyorım suan.Eşiniz de mi sizinle birlikte artık annenizgilde kalıyor? Herkes evinde kalsa? Adam bildiğin doyumsuz, sapık. O rruslar yakınlarda olsa kim bilir n'olur.. Şu an herhalde sadece paralı online sex. O bile iğrenç ötesi. Ailesinin, çocuğunun rızkını nelere harcıyor?! Yerinizde olsam babalığa böyle mi harzılanıyorsun diye ağzıma geleni saydırırdım, evden kovar sonra da sade ve sadece bebeğime ve kendime odaklanırdım. Soranlara da olan biteni anlatır doğuma bile gelmesine izin vermezdim. Kendime geldikten sonrada, tavırlarına göre, hayatıma yön çizerdim.
Anladım.. Şu an için ona verebileceğiniz ve asla unutamayacağı en iyi ceza irtibatı tamamen kesmeniz ve doğuma girmesini engellemeniz olur. Ailenize şu an anlatacak durumda olmadığınızı, sadece destek olmalarını istediğinizi söyleyin. İnşaAllah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi.Ben artık agırlaştım baya doğuma en fazla iki haftam var evde yalnız kalmamak için gitmiyorum. Gece çalışıyor çünkü emniyette. Konustuğu kişi rus değil rus bunu napsın muhtemelen bu salaklardan faydalanmak isteyen fake bi hesap baska bir şehirde yaşıyormus türk yani. Aynı şehirde olunsa buluşup sevişelim muhabbeti dönecekmiş farklı çıkınca kalmış öyle bitmiş konusma. Olay arabada oldu öyle bagırıp çağıramadım annemgile gelmiştim kapının önünde anlmasınlar diye gözyaşlarımı içime akıtıyorım suan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?