Yeni evliliğim hamileliğim ve aldatılışım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba hanımlar,
Bir senelik evliyi ve 39 haftalık hamileyim. Genel olarak önemli bir problemimiz olmadı eşimle. Uzun bir flört döneminden sonra evlendik en cok da kendisi istedi. Hamileliğimden beri eşim gece çalıştığı için ailemle kalıyorum. Haftada 2-3 gün eve gidiyodum ve artık doğum da yaklaştıkça ben gitmiyorum o burada kalıyor. Hamilelik sürecinde yine ufak tefek tartışmalarımız vs oldu ama üzerinde durulacak şeyler de değildi. Cinsel hayatımız da yolunda halen de devam ediyor.
Neyse kısaca aramızdaki ilişki boyutu suan böyle. Gelelim bugüne. Sabah tesadüf annemi aramak için telini aldım elime ve bir kadın ismi ve soyisimi kayıtlı idi. Aramadan vazgecilmiş iki kez. Bu kim dedim yalandan saydığı salakça seyleri tekrar etmeyeyim, ben yemedim tabi arastırdım hemen. Vk isminde ukrayna ya da rus uzantılı bi siteye üye olduğunu kadının da oradan olduğunu buldum. Üyelik almıs siteden iki kadın ile yazısmıs. Birisi telefonunda gördüğüm isim. Arayısınız ne demiş benimki kız fuckbady demiş bu da en sevdiğim şey falan demiş hangi şehirde yaşadıklarını sormuslar muhabbet bitmiş. Ayrı şehirler. Konusma da dün olmus. Afedersiniz sevişmişiz ben uyku moduna gecmişim bu msjlaşmaya. Kızın hesabı fake numara aranmıyor bile. Hiçbi şey demedim agladım sadece. Bişey yapmadım bu aldatmak değil saçmaladı işe gitti.
Şimdi ne yapacagımı bilmiyorum olay gerçekleşeli 1 saat falan oldu içim bomboş.

Aldatmak için et ere değecek diye bir kural yok bence. Eşinizinki afedersiniz ama karaktersizlik. Boşanın diyemem, ama yaptığına yapacağına pişman edin; en ufak hatasında, ya da benzer şekilde tekrarında onu terk edeceğinizden emin olsun.

yani ben inanmazdım bu işin sadece aranmakta kaldığına, ne malum boş duran evde bir haltlar yemediği.siz şimdi bebeğinize odaklanın.ailenizle kalmaya devam edin.ben olsam affetmem , güvenim de kalmaz zaten.doğurduktan sonra (doğumunuz çok yakın şu an o yüzden) ayaklanmaya başladığımda ilk iş boşardım.utanmaz sapık.

Ne alakası var baba olmakla bunun? K bakmayın ama şuan o bebeğe sizden daha çok üzüldüm yazık. Yapmayın işte şunu iyice emin olmadan bebek istemeyin olan çocuklara oluyo sonra. Hiç düşündünüz mü millet niye yıllarca bekliyo bebek için diye? Evlilik oturunca bebek olur

Sizin söyledikleriniz ne mana ya? Ben evlendiğim ay hamile kaldım, evliliğim belki oturdu belki oturmadı, belki de bebeğimle birlikte oturdu? Alın o zaman ben de diyorum ki, hiç düşündünüz mü millet niye yıllarca bekliyor bebek için; sorumluluk almaktan korktuğu için, rahat rahat gezip tozmak için; bence evliliğin oturmasıyla en ufak bir alakası yok. Evliliğin oturması deyişiniz, yeterli güven ortamını kurmadan evlenip, evlendikten sonra güvenmeye çalışanlar için geçerli olabilir, o da belki.

Hem kendiniz hem Çocuğunuz için güçlü olmaya çalışın. Kendinizi suçlamayın. Yeni evli olduğunuza göre bu adam hiçbirzaman size sadık olmayı düşünmemiş bence. Evlenirken bile. Hani bazı insanlar kendine aldatmayı hak görür. bu karım bunlarda eğlencelerim şeklinde karanlık kafa yapısına sahip erkeklerden. Keşke birdaha yapmaz bu yaptığı bişey değil diyebilsem. Ama durum ortada birdaha yapar ve bu yaptığı bir çeşit aldatma.
çok zor sağlığınızı ön planda düşünün. Hayatta bazen başımıza kötü şeyler geliyor. Engel olamıyoruz. Umarım kendiniz için en doğru kararı verirsiniz.

İstemeye istemiyorum tabiki yanımda. Az önce aileme üstü kapalı söyledim konusalım dediler yok dedim.
Yarın da gelmemesini söyleyeyim o zaman. Suan saglıklı düşünemiyorumki
Burda neredeyse hergün yaşadıklarımı aynen yaşayan kadınlar görüyorum. Bende 3 aylık hamileydim ilk yazışmasını gördüğümde. Seni o kadar iyi anlıyorum ki ne desek boş gelecek. Bizimkine cvp bile yazmamışlardı. Yine de aldatmadır bu. Bi bardağa su koyarsın su içmek için. su dökülse bardak kırılsa bu niyeti değiştirmezki susuzluk geçmez. Ben affettim sonra defalarca yine yaptı. Hep bi bahanem vardı. Güçlü olamadım. Bırakamadım. Şimdi gitti boşanıyoruz. Ben yıllar sonra anlattım aileme. Hatta onun ailesine de anlattım. İki tarafında dediği şuydu "keşke en başında deseydin". Ailene söylediğin için kötü hissetme hatta baban onun babasına anlatsın durumu sen hiç karışma doğumunu yap hiç muhatap olma akışına bırak bakalım ne olacak. Affetmek bende işe yaramadı. Bırak senin için ailen uğraşsın kaybetme korkusu sarsın bi içini kocanın. Sen bebeğini düşün gerisini o düşünsün hiçbiri senin suçun değil. Bebeğin hayırlısıyla doğsun hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Burda neredeyse hergün yaşadıklarımı aynen yaşayan kadınlar görüyorum. Bende 3 aylık hamileydim ilk yazışmasını gördüğümde. Seni o kadar iyi anlıyorum ki ne desek boş gelecek. Bizimkine cvp bile yazmamışlardı. Yine de aldatmadır bu. Bi bardağa su koyarsın su içmek için. su dökülse bardak kırılsa bu niyeti değiştirmezki susuzluk geçmez. Ben affettim sonra defalarca yine yaptı. Hep bi bahanem vardı. Güçlü olamadım. Bırakamadım. Şimdi gitti boşanıyoruz. Ben yıllar sonra anlattım aileme. Hatta onun ailesine de anlattım. İki tarafında dediği şuydu "keşke en başında deseydin". Ailene söylediğin için kötü hissetme hatta baban onun babasına anlatsın durumu sen hiç karışma doğumunu yap hiç muhatap olma akışına bırak bakalım ne olacak. Affetmek bende işe yaramadı. Bırak senin için ailen uğraşsın kaybetme korkusu sarsın bi içini kocanın. Sen bebeğini düşün gerisini o düşünsün hiçbiri senin suçun değil. Bebeğin hayırlısıyla doğsun hakkında hayırlısı olsun inşallah.
O kadar utanıyorumki açıkca kimseye söyleyemem sanırım. Onun yerine ben utanıyorum. Teşekkür ederim iyi dileklerin için amin inş Suan tek istediğim şey o saglıkla kucagıma almak sütüm etkilenmez inşallah. Sana da geçmiş olsun kurtulmussun yolun açık olsun inşallah

Emin olduğumu düşünüyordum yani hanımefendi anlatamadım galiba. Yanılmışım demekki napayım şimdi kendimi mi öldüreuim cocuk yaptım erkenden diye.

ay kadinin derdi yetiyor. doguma sayili gün kala yasadigi yeter. sanki 3-4 sene beklese yapmayacakti adam. adamin kani bozuk. beklese yine yapacakmis.

sikmayin caninizi diyecegim ama zor. anliyorum. kontrole doguma falan gelmesin.

bosanmaya karar vermissiniz zaten, kimsenin aman yuvani yikma cocugu babasiz birakma laflarina kanmayin sakin. yuvanizi yikan cocugunu babasiz birakan esiniz.
bunu yakalamissiniz, önceden yapip yapmadigi ne malum?

Öncelilkler dilerim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın.Durum üzücü tabi ama sakin kalın zaten ne olursa olsun fevri hareket etmek doğru değil..Eşinizin yaptığı gerçekten anlaşılır yanı olan bir şey değil.Ama bir süre gözlemleyin pişman olup daha sonrası için yapmayadabilir.Tamam kabul edilebilir bir konu değil ama insanız herkesin gafleti olabilir.Birde şu durumda kafa yoracağınız bir konu olmasın bu..Eşiniz emniyet personeli sanırım maalesef türlü türlü insan grubunun uzun saatler çalıştığı bir meslek ve deformasyonu fazla..Birçoğunu çok sağlıklı bulmuyorum ben zaten.Dilerim eşiniz hatasını anlar. sonuçta siz boşanadabilirsiniz elbette ama daha doğmamış bir bebek ve var ve siz boşanıp eş olmaktan vazgeçsiniz bile o bebek için anne baba kalmak zorundasınız.Kendinizi üzmeyin.

konu sahıbı 39 haftalık hamıle yanı son zamanlarını yasıyor zaten duydukları ıle yeterı derecede uzgunken uzerıne yaptılan 'neden hemen hamıle kaldın', 'neden annenın evınde kalıyorsun' yorumlarını agzım acık okuyorum. bunlar cok acımasızca.
hanımefendı sız de lutfen kendınızı ve bebegınızın saglıgını dusunun. bu konuyla ılgılı atacagınız adımları, alacagınız kararları dogumdan sonraya bırakın. esınızı gormek ıstemıyorsanız da aılenızden yardım alın bırebır muattap olmayın.

konu sahıbı 39 haftalık hamıle yanı son zamanlarını yasıyor zaten duydukları ıle yeterı derecede uzgunken uzerıne yaptılan 'neden hemen hamıle kaldın', 'neden annenın evınde kalıyorsun' yorumlarını agzım acık okuyorum. bunlar cok acımasızca.
hanımefendı sız de lutfen kendınızı ve bebegınızın saglıgını dusunun. bu konuyla ılgılı atacagınız adımları, alacagınız kararları dogumdan sonraya bırakın. esınızı gormek ıstemıyorsanız da aılenızden yardım alın bırebır muattap olmayın.
Şuan aktif bir şekilde boşanma evresine geçmem mümkün değil hem fiziken hem ruhen. Dilekçe yaZdırırken doğurma ihtimalim var resmen. İnş bebeğime kavustuktan sonra yolumu çizeceğim. Teşekkür ederim desteğiniz için.

Hamile halinizle sizi böyle üzmeye hakkı yok. Lütfen kendinizi üzmeyin. En sevdiğin fuckbady lerinle sana bol muhabbetler. Aldatma sayılmıyor, bende yapayım o zaman ne dersin diye iyice gıcık edin. Bu gün o nöbeti nasıl tutarsa, tutsun artık.
Radikal bir karar alıp, boşanmayacağınızı düşünerek böyle yazıyorum. İyice burnunu sürtmelisiniz.

Niyet iyi bi niyet değil..
Siz yapsanız yine aynı gerekçelere inanırmiydi??
Bebeginize ve size sağlık huzur diliyorum ..

Ne alakası var baba olmakla bunun? K bakmayın ama şuan o bebeğe sizden daha çok üzüldüm yazık. Yapmayın işte şunu iyice emin olmadan bebek istemeyin olan çocuklara oluyo sonra. Hiç düşündünüz mü millet niye yıllarca bekliyo bebek için diye? Evlilik oturunca bebek olur
Niye benim derdim olsun ki, sızın derdiniz olsun o.

5 yıl bekleyip emin olsa 5 yılın sonunda yapmayacağının garantisi var mı? Ayrıca evlenirken emin olup evleniyorsunuz zaten. Hemen bebek yapmayın derler o da bol bol gezin, cinselliğin tadına varın diye. Onun dışında aldatır diye değil, kanında olan kişi evlendikten 5 yıl sonra bile aldatabilir. Kadın hamile, neyin kafasındasınız ya? Ben 5 yaşındaymışım babam annemi aldattığında. E hadi bakalım buyrun burdan yakın. Ayrıca konu evlendiği sene hamile kalması değil, herkes haddini bilsin. Onu sorgulamaya hakkınız yok. Habire çocuğa üzülüyorlar burda da, niye efendim? Anası sağ babası sağ. Ne eksiği var. Herkes 4 4 lük hayat sürmüyor zaten. Konu ne yapması gerektiği... Bu konu üzerinden gidin.

Konu sahibi women, senin için çok üzüldüm aynı yaştayız. Yani gaz vermek gibi olur diye susmak istiyorum ama, ben şuan olmasa bile, bebeğim 1 yaşına filan gelince boşanırdım sanırım. Kendimi çok sevgisiz hissederim çünkü yapamam, unutamam kinciyimdir bu konuda☹️☹️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X