Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok dönmeyeceğim planım doğumdan önce ve sonra bir süre annemde kalmaktı zaten. Yarın kontrolümüz var o da gelir yüzyüze bakacaz mecbur bu süreçte. Sonrasını bilmiyorum.Yarın birşey yokmuş gibi evinize dönmeyin, doğumu da ailenizin yanında yapın.
Bunun adı aldatmak, eşinizin daha önce neler yaptığından emin olabilir misiniz artık? Bu sizin yakaladığınız sadece.
2 hafta sonra bebeği olacak adamın düştüğü dertlere bakın yahu yazık, Allah kolaylık versin size kendiniz için en doğru kararı verirsiniz umarım.
Bu aldatmak değilse neymiş?
İnsanın içi el vermez ama böylesine boynuzu takıp ayrilacaksin aslında. İçin soguyacak.
Neden gelsin? Ben olsam kesinlikle bir araya gelmezdim, çocuğu umurunda olmayan adamın iş olsun diye kontrole gelmesine de gerek yok.Yok dönmeyeceğim planım doğumdan önce ve sonra bir süre annemde kalmaktı zaten. Yarın kontrolümüz var o da gelir yüzyüze bakacaz mecbur bu süreçte. Sonrasını bilmiyorum.
Bu aldatmak tabiki de.
Hamile kalmak ıcın acelenız neydi?
Umarım. Teşekkür ederim iyi dileğiniz için.gercekten beni mahveden konulardan biri oldu , konu sahibi umarım çok güzel günler yasarsınız bunların izi bile kalmaz
Herkes hamile kalıyor ama annesinin evine gitmiyor. 12 aylık evliligin 9 ayını anneniz de gecirmissiniz bu oldukça garip ama eşinizin yaptigini tabiki haklı çıkarmaz. İlginç bir evlilik birşey diyemiyorum.
Neden gelsin? Ben olsam kesinlikle bir araya gelmezdim, çocuğu umurunda olmayan adamın iş olsun diye kontrole gelmesine de gerek yok.
Yarın beraber kontrole gitmeyi normal görüyorsanız doğum sonrası da birşey yapmayacaksınız demektir.