Yeni evliliğim hamileliğim ve aldatılışım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemedim . Bu bir aldatma evet tek düşündüğüm bebeğiniz ve sizsiniz umarım sağ Salim kucağınıza alırsınız . Yazıklar olsun koca denen bu adama da .

Yarın birşey yokmuş gibi evinize dönmeyin, doğumu da ailenizin yanında yapın.

Bunun adı aldatmak, eşinizin daha önce neler yaptığından emin olabilir misiniz artık? Bu sizin yakaladığınız sadece.

2 hafta sonra bebeği olacak adamın düştüğü dertlere bakın yahu yazık, Allah kolaylık versin size kendiniz için en doğru kararı verirsiniz umarım.

bosanmak isteyip cocuk icin hemen bosanamam diyorsaniz arkadaş arkadaş takilacaksiniz evde bir sure yapacak baska birsey yok

gercekten beni mahveden konulardan biri oldu , konu sahibi umarım çok güzel günler yasarsınız bunların izi bile kalmaz

Yarın birşey yokmuş gibi evinize dönmeyin, doğumu da ailenizin yanında yapın.

Bunun adı aldatmak, eşinizin daha önce neler yaptığından emin olabilir misiniz artık? Bu sizin yakaladığınız sadece.

2 hafta sonra bebeği olacak adamın düştüğü dertlere bakın yahu yazık, Allah kolaylık versin size kendiniz için en doğru kararı verirsiniz umarım.
Yok dönmeyeceğim planım doğumdan önce ve sonra bir süre annemde kalmaktı zaten. Yarın kontrolümüz var o da gelir yüzyüze bakacaz mecbur bu süreçte. Sonrasını bilmiyorum.

Yok dönmeyeceğim planım doğumdan önce ve sonra bir süre annemde kalmaktı zaten. Yarın kontrolümüz var o da gelir yüzyüze bakacaz mecbur bu süreçte. Sonrasını bilmiyorum.
Neden gelsin? Ben olsam kesinlikle bir araya gelmezdim, çocuğu umurunda olmayan adamın iş olsun diye kontrole gelmesine de gerek yok.

Yarın beraber kontrole gitmeyi normal görüyorsanız doğum sonrası da birşey yapmayacaksınız demektir.

Herkes hamile kalıyor ama annesinin evine gitmiyor. 12 aylık evliligin 9 ayını anneniz de gecirmissiniz bu oldukça garip ama eşinizin yaptigini tabiki haklı çıkarmaz. İlginç bir evlilik birşey diyemiyorum.

Herkes hamile kalıyor ama annesinin evine gitmiyor. 12 aylık evliligin 9 ayını anneniz de gecirmissiniz bu oldukça garip ama eşinizin yaptigini tabiki haklı çıkarmaz. İlginç bir evlilik birşey diyemiyorum.

Sürekli kalmadım annemlerde. Onun izinli olduğu günler de gidiyordum eve. Gece tek kalmamak için olmadığı zamanlarda annemlerdeydim.

Neden gelsin? Ben olsam kesinlikle bir araya gelmezdim, çocuğu umurunda olmayan adamın iş olsun diye kontrole gelmesine de gerek yok.

Yarın beraber kontrole gitmeyi normal görüyorsanız doğum sonrası da birşey yapmayacaksınız demektir.

Bilmem kontrole gidiyoruz diye yüzüne bakacak aramızdaki durumu unutacak değilim diye gelir diye düşündüm sadece.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X