- 23 Ağustos 2012
- 51.818
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.267
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şahsen evden kovardim. Daha "fuckbuddy" yazamıyor bile, ama arıyor. Üstelik bunu eklemek isterim: adam bir gecelik bile aramiyor. Sahsen Affetmezdim. Hazir ailenizin yanındasiniz orda doğumu yapın onu kovun
Merhaba hanımlar,
Bir senelik evliyi ve 39 haftalık hamileyim. Genel olarak önemli bir problemimiz olmadı eşimle. Uzun bir flört döneminden sonra evlendik en cok da kendisi istedi. Hamileliğimden beri eşim gece çalıştığı için ailemle kalıyorum. Haftada 2-3 gün eve gidiyodum ve artık doğum da yaklaştıkça ben gitmiyorum o burada kalıyor. Hamilelik sürecinde yine ufak tefek tartışmalarımız vs oldu ama üzerinde durulacak şeyler de değildi. Cinsel hayatımız da yolunda halen de devam ediyor.
Neyse kısaca aramızdaki ilişki boyutu suan böyle. Gelelim bugüne. Sabah tesadüf annemi aramak için telini aldım elime ve bir kadın ismi ve soyisimi kayıtlı idi. Aramadan vazgecilmiş iki kez. Bu kim dedim yalandan saydığı salakça seyleri tekrar etmeyeyim, ben yemedim tabi arastırdım hemen. Vk isminde ukrayna ya da rus uzantılı bi siteye üye olduğunu kadının da oradan olduğunu buldum. Üyelik almıs siteden iki kadın ile yazısmıs. Birisi telefonunda gördüğüm isim. Arayısınız ne demiş benimki kız fuckbady demiş bu da en sevdiğim şey falan demiş hangi şehirde yaşadıklarını sormuslar muhabbet bitmiş. Ayrı şehirler. Konusma da dün olmus. Afedersiniz sevişmişiz ben uyku moduna gecmişim bu msjlaşmaya. Kızın hesabı fake numara aranmıyor bile. Hiçbi şey demedim agladım sadece. Bişey yapmadım bu aldatmak değil saçmaladı işe gitti.
Şimdi ne yapacagımı bilmiyorum olay gerçekleşeli 1 saat falan oldu içim bomboş.
Aileme anlatmak zorunda kaldım üstü kapalı söyledim ağlıyordum üzerime geldiler. Konusalım dediler yok dedim.Anladım.. Şu an için ona verebileceğiniz ve asla unutamayacağı en iyi ceza irtibatı tamamen kesmeniz ve doğuma girmesini engellemeniz olur. Ailenize şu an anlatacak durumda olmadığınızı, sadece destek olmalarını istediğinizi söyleyin. İnşaAllah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi.
Peki evlenince hemen 2 3 ayda nasıl oturdu evliliğiniz de bebek düşüncesi geldi aklınıza?29 yasındayım ve evlenebileceğim tek flörtüm olmustu o derece üzerime düşen senelerdir evlenmem için bekleyen biriydi. Bebek için o yüzden emindim. Ama yanılmışım malesef.
Uzun bir flörtün sonrasında evlendik iyi bir baba olur diye evlendim neredeyse.Peki evlenince hemen 2 3 ayda nasıl oturdu evliliğiniz de bebek düşüncesi geldi aklınıza?
Önemli olan eşinizin gelmesi değil sizin onu yanınızda isteyip istemediğiniz aslında. Kontrolde hiçbirşey yokmuş gibi yanınızda duracak olması, konuşmamanız birşeyi değiştirmez ki.Bilmem kontrole gidiyoruz diye yüzüne bakacak aramızdaki durumu unutacak değilim diye gelir diye düşündüm sadece.
Ne yapmanız gerektiğini söyleyememem ama ne yapmamaniz gerektiğini söyleyebilirim.
Mesela üzüntünüz doğumu tetikleyebilir, ani doğum yapabilirsiniz, bebeğinizde Allah korusun bir sorun olsa veya üzüntüden sütünüz kesilse emin olun dünyadaki hiçbir şey bundan daha acı ve daha boş olamaz. Lütfen sağlıklı bir şekilde doğum yapın.![]()
Ne alakası var baba olmakla bunun? K bakmayın ama şuan o bebeğe sizden daha çok üzüldüm yazık. Yapmayın işte şunu iyice emin olmadan bebek istemeyin olan çocuklara oluyo sonra. Hiç düşündünüz mü millet niye yıllarca bekliyo bebek için diye? Evlilik oturunca bebek olurUzun bir flörtün sonrasında evlendik iyi bir baba olur diye evlendim neredeyse.
Önemli olan eşinizin gelmesi değil sizin onu yanınızda isteyip istemediğiniz aslında. Kontrolde hiçbirşey yokmuş gibi yanınızda duracak olması, konuşmamanız birşeyi değiştirmez ki.
Eşiniz kontrollerw gelecek, doğumda yanın olacak, zaten bu olayı olmadan ailenizin yanında doğum yapacağınız belli olduğunu için, ailenizin yanına gelecek rahat rahat birşey olmamış gibi. Yaptığı pislikte arada kaynayıp gidecek büyük ihtimalle.
Boşanmasanız bile hicbirsey olmamış gibi davranmasına müsade etmemeniz lazım. Yoksa ne var canım bu mu aldatmak diye dolaşmaya devam eder eşiniz.
Ne alakası var baba olmakla bunun? K bakmayın ama şuan o bebeğe sizden daha çok üzüldüm yazık. Yapmayın işte şunu iyice emin olmadan bebek istemeyin olan çocuklara oluyo sonra. Hiç düşündünüz mü millet niye yıllarca bekliyo bebek için diye? Evlilik oturunca bebek olur
Lütfen hemen bir psikiyatriye başvurun. Kesinlikle beklemeyin. Bi süreci en az hatta hasarsız atlatmaniz gerekiyor.Haklısınız. Normalde olsa bu kadar takmam üzülmem hiç bile. Ama suan hormonlar vs cosmus durumdayım gözyaslarıma engel olamıyorum umarım etkilenmez bebeğim.
Bu size ders olsun o zaman eğer boşanırsanız yada boşaıinmazsınuz siz bilirsiniz ama hemen başka Bi çocuk daha yapıp yazık etmeyin çocuğaEmin olduğumu düşünüyordum yani hanımefendi anlatamadım galiba. Yanılmışım demekki napayım şimdi kendimi mi öldüreuim cocuk yaptım erkenden diye.
Ne yapmayı düşünüyorsun?Kendisinin olmayan vicdanını öyle rahatlatıyor sanırım. Benim için de illa temas gerekmiyor ki öğrenmesem belki onla değil aynı şehirde bir baskasını bulup onu da yapmıstı.
Tarzınız çok rahatsız etti beni. Biriyle evlenmeye karar verince zaten güvenip de evleniliyor.Bu size ders olsun o zaman eğer boşanırsanız yada boşaıinmazsınuz siz bilirsiniz ama hemen başka Bi çocuk daha yapıp yazık etmeyin çocuğa
Oldu hanımefendi tşkBu size ders olsun o zaman eğer boşanırsanız yada boşaıinmazsınuz siz bilirsiniz ama hemen başka Bi çocuk daha yapıp yazık etmeyin çocuğa