Beni anladiniz cok teşekkür ederim

Yapim geregi sert dursamda sakin sessiz bi insanim.nasil bastan alistirilir ne yapılır bi akil verin nolur
ben eşimle güzellikle de konuştum, yeri geldi kavga ettim ama alıştı.
erkekler, maçoluklarından ödün vermek istemez.
eğer laftan anlayan, mantıklı bir insansa; yukarıda yazdığım gibi yazdığın işlerin ücretini, masrafını hesapla.
mesela temizlik için bir kadın tutsan kaça mal olur, yemeği dışardan söylesen aylık kaç para eder, çamaşırlar kuru temizlemeye gitse aylık tutar ne olur?
hepsini kalem kalem hesapla.
ve onların ücretini alsan, eşinin maaşı olmadan da kendi masraflarını asgari düzeyde de olsa karşılayabileceğini mantık ve matematik yardımıyla izah et. onun maaşını bedava yemiyorsun yani. bunu bilsin.
lavaboyu temizle dediğinde çok şükür elin ayağın tutuyor, eminim sen de yapabilirsin de.
ya da şu an canım istemiyor, bence temiz. bir ay temizlemeyi düşünmüyorum diyebilirsin.
ev benim, ister temizlerim ister temizlemem. evin hanımıyım hizmetçisi değilim diyeceksin.
bir de eşinin iç çamaşırlarını ütülemeyi bırak. asla hiçbir işi 4×4 lük yapma. böyle alıştırırsan hasta olduğunda, çocuk olduğunda senden aynı şeyleri bekler. çocuğu ve hastalığı "bahane" ettiğini düşünür.
çünkü hiçbir normal insan rahatlığından ödün vermek istemez. eşin de öyle yapacaktır.
her gün 3 çeşit yemek pişirme. bir gün ağır menü hazırladıysan, ertesi günü makarna salatayla geçirin.
çünkü sen mükemmel olmak zorunda değilsin. her insanın kusuru var ve biz bu kusurlara rağmen birbirimizi seviyor, evleniyoruz.
iyi eş, iyi insan olmak ev işlerini kusursuz yapmakla ilgili değil.o kusursuz işçilik.
evlilik iyi geçinme, doğru anlama ve anlaşılma sanatıdır.