- Konu Sahibi sweetangel35
-
tabi tv de büyük etken ..
biz en son ne zaman tv izledik allah bilir ...
işten gelir ,biribirimizle ilgileniriz uyuyana kadar...
nadirdir pc ya da tv ye takıldığımız ...inan böyle daha iyi...
İste aynisini bende cok soyledim bazen oyle bi durum oluyor sadece butungun tv izliyor konusmuyoruz bile.artik gercekten yoruldum. Defalarca soyledim.ben boyle bi evlilik hayali kurmadim die. E ne bekliodun ne varmis bizim evliligimizde gibi seyler soyluo. Suan ona okadar normal gelioki bu. Bide bana tuhaf gelen biz yatarken hic iliskiye girmedik bide oyle biseysi var. Gece yataga giriliosa uyumak icin giriolur. Suanda 1,5 ay kadar oldu bakalim ne zamana kadar beklicem
acaba ne iş yapıyor işi stresli olabilr mi
Tatlım eşin ereksiyona girememekten korkuyor olabilir mi? Doktora gitmenizde fayda var. İlla gitmek istemiyorsa bitkisel bişiler al kullandır. Bilinen bir ilaç var eczaneden al içsin. Bilemedim daha ne olabilir ama akışına bırakma güzelim.:26:
Ayni seyi dusundum aslinda. Ben cok zorluyorum birseyler olsun diye. Acaba korkuyomu bisey olmucak diye. Su bitkisellere bakiyim. Aklima o ilacta geldi aslinda ama ondanda korktum kalp krizine falanda neden olabiliyormus.
Eve geliş gidiş saatleri nasıl?
Arkadaşlarımla çıkıyorum deyip gezdiği oluyor mu dışarıda?
Aklıma farklı farklı şeyler gelmeye başladı nedense.
Çünkü çok acayip.
Evet bi kac kez tam biseyler yasicaktik ereksiyon kaybi oldu.İlişki sırasında birden terlemeye mi başlıyor ya da aniden ereksiyon kaybı yaşadınız mı hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?