Yeni evliyim ama normal mi ?

Tövbe tövbe ama böyle şeyler duyduğum için yazıyorum yanlış anlama ama hemcinslerine karşı ilgisi olabilir mi?

normal değil herhalde,evli değilim,cinsel hayatım da olmadı ama pratikte eksik olsam da teorideki bilgilerime dayanarak normal olmadığını sanıyorum...eğer normalse de ne işe yarıyo yahu evlilik 2 ayda bir zorla bişeyler yaşanıcak olduktan sonra hiç olmasın,elin adamının da kahrını çekmemiş olurum diye düşünüyorum büyük sözüme tövbe tabi

Evet bi kac kez tam biseyler yasicaktik ereksiyon kaybi oldu.

Acaba aseksüel mi? Valla bunu iyice araştır canım.
Aseksüel, herhangi bir kimseye cinsel ilgi duymayan kişi. Bazen cinsel yönelim yoksunluğu olarak tarif edilir.[1] Aseksüeller cinsel ilişkiye ilgi duymazlar, kimilerine cinsel ilişki tiksinti verebilir, kimileri ise cinselliği umursamaz. Aseksüellik, heteroseksüellik, eşcinsellik, biseksüellikle gibi cinsel yönelimlerden biridir. [kaynak belirtilmeli] Bazı çalışmalara göre dünya üzerindeki insanların %1'i aseksüeldir.[1][2]
Aseksüellik, bütün cinsel yönelimler gibi çok kompleks biyolojik ve sosyal nedenlere dayanabilir

Tesekkur ederim canim..Benim dilimde tug bitti artik. Az once bile konustum bu normal degil biz yeni evliyiz ama su halimize bak 50 yasina gelmis gibisin dedim. Ama yok hep ayni oluo zaten ben boyle agliyorum zirliyorum artik tam uzuluyorum hep oyle biseyler oluo. Biseyler olduktan sonrada bak artik duzene gircez haftada bi kac kez dio. Yine ustunden 1-2 ay gecio ayni. Yine basliom aglamaya zirlamaya yani hep boyle bi basa donmeler oluo

Ya ama bundan zevk almasa evlenmeden onceleride yapmazdi heralde. Biz 1 sene kadar beraber yasadik evlenmeden once ozamanlar okadar guzeldiki hersey. İmza atinca bambaska bi boyut oldu

Ya ama bundan zevk almasa evlenmeden onceleride yapmazdi heralde. Biz 1 sene kadar beraber yasadik evlenmeden once ozamanlar okadar guzeldiki hersey. İmza atinca bambaska bi boyut oldu

Sonradan monotonluktan olabilir mi?
Hani seni kaybetmekten korkmuyor falan filan diye heyecanını kaybetmiş olabilir mi?
Sana olan sevgi durumu nasıl?

Evet bi kac kez tam biseyler yasicaktik ereksiyon kaybi oldu.
Bu ilk evlilik yıllarında bizde de olmuştu.
Erkek böyle bir durumu kafasına takıyor
Sonra her ilişki anında aklına yine olursa sorusu geldiğinde ereksiyonunu yine kaybediyor.
Hal böyle olunca artık bunu yaşamaktan kaçıyor.
Hatta konunun açılması bile onu tedirgin ediyor.

Ben konuyu ilk okuduğumda böyle bir durumun olduğu hissine kapıldığım için yazdım.

Ne yapabilirsiniz.

Öncelikle eşini karşına al o ilk yaşanan ereksiyon kaybını hatırlat ya da onun o anı sana anlatmasını duygularını paylaşmasını sağla.
Sonra bu kaçışının ya da uzak durmaya çalışmasının bu olay sonrası olduğunu doğrulat.
Ancak bunları sorgular suçlar gibi değilde ona yardım etmek ortak olmak duygusuyla yaklaş
Asla gülme espiri yapma ya da alay vb. birşeyin iması olmasın bu olayı dahada zora sokacaktır.

Eğer olay bu yönde gelişirse yani yukarıdaki anlattıklarım dolayısı ile olduğu ortaya çıkarsa

Bunu beraber yenebiliriz de.

Sonra ona şefkatle yaklaş ve kendisinin bunu düşünmemesini bunun psikolojik olduğunu bunu aşabileceğinize inandır.

Belki ilk denemelerde yine olacaktır aklına gelince ama sen böyle bir şey olduğunda çekip gitme onuda hadi hadi gibi zorlamalarla arada bırakma...

bizde eşim doktora gitmiş ve olayı üroloğa anlatmış oda el ile müayene sonrası yok bir şey deyince kendine tekrar güveni geldi ve olay kapandı...

doktordan da güvenini tekrar kazanabilir. Onun yok böyle bir şey demei bile yetiyor...

İste gelecegi goremiyosun ama ..

sizde birbirinizi keşfetme heycanı kaybolmuş...

ama bu evlilik öncesi ilişki yaşadığınız için değil...

eşinin yapısından dolayı...

Yorumun icin cok tesekkur ederim. Benim zorlamamam lazim galiba. Sadece doktora gitmesini zorlamam gerikiyor anlasilan. Bana sen uzuluosun az oluo die farkindayim demisti. Bende ozaman doktora git uzuldugumu goruyosan demistim ama hep gecistirdi . Birsey yok sen abartiosun. Bence seninde bi doktora gitmen lazim dedi

Sonradan monotonluktan olabilir mi?
Hani seni kaybetmekten korkmuyor falan filan diye heyecanını kaybetmiş olabilir mi?
Sana olan sevgi durumu nasıl?

Hersey cok guzel ama bi su cinsellik olayinida bi yoluna soksak hersey tamam olcak. Suanda bile buraya yazcam rahat birakmio. Guluoz habire ama bilmiorum alistim mi acaba bende alismak istemiyorum buna

ilk önce şu ilk ereksiyon kaybını kafasına takıp takmadığını isteksizliğinin bununla bir ilgisi olup olmadığını öğren. Elbette ilk anda inkar edip yok diyecektir ancak sana düşen onu konuşturup içini ve yaşadıklarını sana dökmesini sağlamak olmalı sonrası kolay...

Umarim herseh yoluna girer. Hep planimiz vardi 2 sene falan gecsin oyle cocuk yapalim gezelim birbirimize doyalim die. Ama 1 sene gecti pekte bisey anlamadim ne gezdik ne duzgun bi cinsel hayatimiz var. Ya bide acaba diyorum ben dugune yakin kilo aldim. Yani yaklasik suana kadar 10 kilo falan yapmistir. Bana bazen dioki gobegin baya cikmis sen kendini gormuosun diyodu. Acaba diorum kilo alinca beni farkli mi goruo.teyze falan gibi

Valla canim bu konuda seni cok iyi anliyorum bizdede bazen oluyor bozde bir yillik evliyiz.. Bizimki cok istekli ama cok monoton bir cinsel hayatimiz var hep kendink düsünür 😔 bir kac kez bende aynen senin gibi süslendim püslendim giyindim yanina gittim ben atiyim ilk adimi diye aldigim cevap sa " ne yani bir gecelik giydin diye hemen is bittimi saniyorsun dedi, yorgunum "dedi kendimi ne kadar kötü hissettim bilemezsin 😢 sen o kadar caba göster aldigin cevaba bak böyle anlayissiz olabiliOrlar bu odunlar..

Uzuldum canim sanada. Suslenip puslenmesek yine suc. Evlenmeden once bir suru ic camasiri aldim degisik degisik hepsi. Ama hayal edildigi gibi olmadi. Simdi hepsi duruo cekmecede. Adam akilli giymek nasip olmadi. Ayni bizimkide Ayda 1 yada 2 ayda 1 oluyor ama oda monoton az once yine konustum "artik surekli istedigimi dile getirdigim icin kendimi sapik bi kadin gibi hissediyorum " dedim . Bencede dedi guldu 😳

sweet akşam akşam şeker geldi tarzın güle ağlaya okudum.eşin fiziksel enerjisi az biri mi?yediğine içtiğine bitkisel macunlar falan koysan çaktırmadan?istek ve enerji açısından yardımcı olabilir.

kesinlikle normal değil.. sağlıklı normal bir erkek için işmiş stresmiş falan hiç önemli değil bu konularda.. özellikle bu erkek yeni evliyse.. yani kısacası eşinizde cinsel isteksizlik var bu da halledilebilir bir şey.. ilaçlar var bunun için, eşiniz gitmiyorsa siz gidin doktora danışın bence.. böyle beklemekle olmaz. daha çok gençsiniz ve yeni evlisiniz aradan yıllar geçse nolacak yani..

sweet akşam akşam şeker geldi tarzın güle ağlaya okudum.eşin fiziksel enerjisi az biri mi?yediğine içtiğine bitkisel macunlar falan koysan çaktırmadan?istek ve enerji açısından yardımcı olabilir.
Tesekkur ederim canim:) valla 2 saattir internette bitkisel ilaclar damlalar baktimda herkes kotu yorum yapmis. Yalan inanmayin falan diye. Ama bi tane macun buldum 1 ay hergun 1 kasik diye. Baya etkili oluyormus duzene giriyormus :) insallah dogrudurda su sorun kalkar ortadan.ve ben onu yedirebilirim umarim :)

Bulundugum yerde oyle bi yerki doguda 3 sene daha burdayiz.1 tane hastane var umarim beni anlayan bi doktor cikar. Ama su macun olayini bi denicem.bekledim zaten 10 aydir beklemek istemiyorum artik duzene gircek diye. Bugun konusurken "benden cocuk bekleme sakin bu iliski duzelmeden cocuk falan istemiyorum" dedim. Bi afalladi duzelir duzelir dedi ama pek takmadi galiba . Valla dusunmuyor deyilim 30 yasinda bu sekilde 5-10 sene sonra bittik biz 😔

Valla sorma canim ya ayni bende o kadar aldim heves edip sirf onu mutlu etmek icin ama artik onu dedikten sonra giymek bile gelmiyo icinden pisikolojimi bozdu iyice

Sende caktirmadan su ilaclar varya istegi artiran onlardan koy yemegine belki ise yarar 😁 allah yardimcimiz olsun valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…