Yeni Evliyim Ama sorunlarım dağ gibi

• Konu Sahibi Konu Sahibi nacun
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
1 yılda ne kadar ağır şeyler yaşamışsınız, çok üzüldüm.

İnsanlar kavun değil ki 6 yıl da geçse insanları tanımak mümkün değil aynı eve girmeden.

Peki iş yerindeki kız olayını öğrendiğinizde af diledi mi özür diledi mi yoksa oralı olmadı mı?

Ben şu an o tepkisine göre yorum yapmak istiyorum.

Eğer tepki vermeyip umursamadıysa bu evlilikten bir şey olmaz, yol yakınken dönemelisin.

En azından çaba harcayıp seni yanlış bir şey yapmadığına ikna ederse, bir umut var, bence.

ben bu vakalarda umut oldugunu dusunmuorum
aldatann kısı bı surelıgıne pısmanlıgını korur sadece.. ustune zaman gecınce MAL AYNI MAL olur

Bırakıp gitmk çok zor birşeyi bitirmek gerçekten göründüğü gibi değil
o zaman çocuk yap belki düzelir (!)

Bu tip erkekler için anne babalarınızı bırakırsınız ana-baba ocağından çıkarsınız ama sizi aldatan, şiddet uygulayan, hakaret eden erkekten ayrılması zor gelir. B sözlerim, çalışmayan bir bayan için ağır gelebilir anlarım onun için üzülürüm ama siz çalışıyorsunuz, üstelik çocuğunuz da yok, Allahtan ne istiyorsunuz?

Oyunu falan salla...
Dayak yedim diyorsun, aldatildim diyorsun, ortak paylasim yok diyorsun.
Hala yanindasin ve bekledigi isten gucten yakiniyorsun.
Yapmayin bunu kendinize, oz sayginizi kaybetmeyin.
Elin evlilikten zerre kadar anlamayan, sorunlu adami icin hem de...
Ayaklari uzerinde duran, calisan bir kadinsiniz, ya bunlara musaade etmeyin ya da cikarin hayatinizdan.

benim için evlilikte 4 unsur vardır.

SADAKAT
ŞİDDET
SAYGI VEEE
SEVGİ

BUNLARDAN BİRİ YOKSA BENDE YOKUMM
SENİN DURUMUNA BAKARSAK 1 DEĞİL HİÇBİRİ YOK

Zor şeyler yaşıyosun kolay değil ama hayatını değiştirmek senin elinde. bidaha gelmiyceksin bu dünyaya.kader deyip kabullenme sakın kaderini değirtirmek birazda insanın elinde allah akıl fikir vermiş dimi inşallah en kısa zamnda doğru kararı verirsinn

Her şeyi yapmış bi de dırdır istemiyor ne güzelmiş ya:47: Olanların acısı içinizi kemirir.Bu sefer tartışıyoruz diye hep susarsın görmezden gelirsin yıllar geçer bi de bakmışın sinir stres derken bütün hastalıklar sarmış seni.Gerçekten evliliğim bitmesin diyorsan bir evlilik terapistine gidin.Bi yerde sorun var demek ki.

Aldatilmissin !!
Dayak yemissin !!
Hakaret yemissin !!

yani aslunda olmamasi gereken hersey var
Ailenizle bile gorusemiyosunuz ..
v e en cok takildigim nokta sizi
Yaninda tasimak istemiyormus , yahu zorlami
Evlendi bu adam cok sinif oluyorum boyle adamlara
calisan bir bayansin, lutfen kendine bukadar haksizlik etme:50:
ve mantikli bir karar al..

1 yılda ne kadar ağır şeyler yaşamışsınız, çok üzüldüm.

İnsanlar kavun değil ki 6 yıl da geçse insanları tanımak mümkün değil aynı eve girmeden.

Peki iş yerindeki kız olayını öğrendiğinizde af diledi mi özür diledi mi yoksa oralı olmadı mı?

Ben şu an o tepkisine göre yorum yapmak istiyorum.

Eğer tepki vermeyip umursamadıysa bu evlilikten bir şey olmaz, yol yakınken dönemelisin.

En azından çaba harcayıp seni yanlış bir şey yapmadığına ikna ederse, bir umut var, bence.

Kendine tekrar güven kazandırmak için hiçbir çaba göstermediği gibi telefonuna da şifre koydu. Olayı farkettiğimde pişkin pişkin güldü ne olmuşki ben aldatmadım ona aldatmak denilmez o olmasaydı başkası olurdu dedi.

Bende bir yıllık evliyim. Eşimle 6 yıldır tanışıyoruz ancak evlendikten sonra herşey farklı oluyormuş. Eşim srekli hafta sonları beni bırakır giderdi. Birlikte herhangi bir planı olmazdı. Bende başlarda evde temizlik falan yaparak geçirdim o gidince baktım olmuyor bnde aileme gittim o gelene kadar. Bu konuda çok tartıştık. Beni çanta gibi taşımak istemediğini söyledi. Sen kendime köpek arıyormuşum peşimde koşacak. Sonra metin2 oyununa dadandı onun başından kalkmadı. 4 ay sonra iş yerinden bir kızla 1-2 ay telefonla mesajlaştı. Bu sorunda bitti derken ailesi ile aram bozulunca bu nedenle hergün kavga ettik tartıştık..Şiddete başvurmaya başladı. ben yeni gelin olduğumu anlamadım ki... şimdi hiç mutlu değilim hiçbirşeye ses çıkartmıyorum ailemle sık sık görüşmez oldum. Ses çıkartmazsan iyi ama ses çıkartırsan herşey sorun. Ben çalışan bir bayanım ama bnden ev hanımı gibi herşeyi bekliyor. yardımcı olmuyor.

ev hanımlığı beklemesi son şey olsun. ondan başka baksana neler var? şiddet var, kendi kafasına göre takılma var, kızlarla mesajlaşma var... evli olması sadece resmiyette mi? ayrıca saygısız biri "kendine köpek arama" deyimi falan.
son derece ciddi olarak konuşmalısın... öyle ya da böyle aklını başına getirecek bir olay/biri olması lazım.
sen nasıl mücadele ettin bu konuda?

Kendine tekrar güven kazandırmak için hiçbir çaba göstermediği gibi telefonuna da şifre koydu. Olayı farkettiğimde pişkin pişkin güldü ne olmuşki ben aldatmadım ona aldatmak denilmez o olmasaydı başkası olurdu dedi.
bu pişkinliği ona siz vermişsiniz. herşeye katlanırsanız,daha neler der ve yapar. siz seçiminizi yapmışsınız..herşeye rağmen berabersiniz.
oda gayert rahat,o olmasa başkası olur diyebiliyor. bu cesareti ve özgüveni ona siz vermişsiniz.
devamını bekleyin bence...:ssz:

tahammül sınırımı zorluyor okuduğum şeyler.hep eksi hep eksi artı görülecek bir taraf yok .susmak nereye kadar

çalışan kendi ayakları üstünde duran bi kadınsın ama eşinin seni her türlü aşağılamasına,dayağına ve aldatmasına maruz kalıp bunları çekebiliyorsun hala.işte böyle kadınları gördükçe keşke şu konular sahte olsa diyorum içimden!

bende bir yıllık evliyim. Eşimle 6 yıldır tanışıyoruz ancak evlendikten sonra herşey farklı oluyormuş. Eşim srekli hafta sonları beni bırakır giderdi. Birlikte herhangi bir planı olmazdı. Bende başlarda evde temizlik falan yaparak geçirdim o gidince baktım olmuyor bnde aileme gittim o gelene kadar. Bu konuda çok tartıştık. Beni çanta gibi taşımak istemediğini söyledi. Sen kendime köpek arıyormuşum peşimde koşacak. Sonra metin2 oyununa dadandı onun başından kalkmadı. 4 ay sonra iş yerinden bir kızla 1-2 ay telefonla mesajlaştı. Bu sorunda bitti derken ailesi ile aram bozulunca bu nedenle hergün kavga ettik tartıştık..şiddete başvurmaya başladı. Ben yeni gelin olduğumu anlamadım ki... şimdi hiç mutlu değilim hiçbirşeye ses çıkartmıyorum ailemle sık sık görüşmez oldum. Ses çıkartmazsan iyi ama ses çıkartırsan herşey sorun. Ben çalışan bir bayanım ama bnden ev hanımı gibi herşeyi bekliyor. Yardımcı olmuyor.

niye ses çıkartmıyorsun onu anlamıyorum
nden ona prim veriyorsun
gerçekten yaşadıkların çok zor
hele ki şiddet
oturup adam akıllı çek karşına konul
düzelmeyeceğini anlarsanda resti çekersin
anladığım kadarıyla yeni evli ve çocuğunda yok

Umursamazlık ,Aldatma ,şiddet evliliğinizde yok yok ben bu tarz evlilik yapan insanların eşlerini tanımadan evlendiğine inanamıyorum 6 sene bir insanı biraz olsun gözlemleme fırsatınız olmuştur herhalde yani adamlar bir anda bu kadar değişmez sinyallerini illaki veriyorlar bile bile evleniyorsunuz.. sizin problemleriniz tavsiyeyle çözülecek problemler değil maalesef

kadın burda derdini anlatıyor adamın ilgisinin bi kısmının oyunda olduğunu söylüyor millette oturmuş o oyuna olan aşkından bahsediyor pes doğrusu :47:

kadın burda derdini anlatıyor adamın ilgisinin bi kısmının oyunda olduğunu söylüyor millette oturmuş o oyuna olan aşkından bahsediyor pes doğrusu :47:

hay yaşaa ya duygularıma tercuman oldun anatkh

yaa bzim kadar kendini konuşmayı seven bi millet yok:)
ALDATILAN VE ŞİDDETE MARUZ KALAN ARKADAŞIMM

BUNLARDAN DAHA KÖTÜ Bİ EVLİLİKTE NE OLABİLİR SORARIM SANA

ALLAH KORUSUN Bİ GÜN BOĞAZINI SIKMASINI

DÜŞÜN AYRILIRSAN BUNDA KÖTÜ NE OLABİLİR .
SEVİYORUM ALIŞKANLIĞIM AYRILAMAM DİYOSAN DURUM PATOLOJİK
Bİ PSİKİYATRİK TEDAVİ GEREKİR. YADA PSİKOLĞA FALAN GİDİP DUYGULARINI İYİLEŞTİR

Yaşadığın şeyler kolay diyil bir çok arkadaşım gibi öncelikle çocuk için sakın erken davranma derim....bunca şeye katlanıyorsanız çok seviyor olmalısın ya da ayrılınca yanlız olmakdan korkuyorsun ya da aileniz çevreniz ne der diye düşünüyorsun...evet belki hepsi gerekçe gösterilebilir ama peki kendinize olan saygınız siz de bir bireysiniz hemde eli ekmek tutan bir birey.eşinizin gerçekten düzeleceğine inanıyormusunuz??ne düşünüyorsunuz cevap yazarsanız belki biraz daha detaylı konuşabiliriz..

kadın size derdinden bahsederken, bazılarının metin2 candır,aştır demesi kadar saçma bişey olamaz...
canım Allah sabredenleri sever.biraz sabret dua et.ama yuva kolayla kurulmuyor,kolaylada yıkılmamalı...

hem ilgisizlik var, hem şiddet, hem de aldatılma
üstelik çalışan ve ayaklarının üzerinde duran bi kadınmışsınız
neden ayrılmıyorsunuz?
seviyorum demeyin lütfen.. size zerre saygısı sevgisi olmayan adamı seviyorum demeyin..

herkes farklı hayatın içinde farklı şeyler yaşıyor. bazen içinde olduğumuz durumun o kadar kötü olduğunu bilemeyiz.hani karanlıkta bir süre sonra göz uyumu olur da nesneleri seçmeye başlarız ya ona benzer bir durum. o yüzden eşinin oynadığı oyunu seven sever. kim seviyor diye sormamış zaten. konu içinde yardımcı olmaya çalışalım.

Back
X