Bekara kari bosamak evet kolay bu söz cogu kez cuk diye oruruyor, ama kimi durumlar vardirki tüm ciplakligiyla ortadadir ve yapilcak bellidir... Ben evliyim ikide cocugum var, ilk olarak bunu belirteyimde, he bi bekar daha denmesin... Bu sitede okadar cok sey okuyorum ki sasip kaliyorum... Siddet,Aldatma bunlarin ikisi bisanmak icin yeter bana göre, tabii kadinin durumu yasam tarzi aileden destek görememesi gibi nedenlerden dolayi sans veriliyor affediliyor bidaha deneniyor, bunlara bisey demiyorum diyemiyorum, yasam sartlari bazen maalesefki kadinlari buna sürüklüyor, ama buna sebep verende yine biz kadinlariz iste... Nasil olsa erkek yaparda, döverde, bosarda ama kadin hep alttan alsin....Aklim almiyor vallah... Kimi arkadaslar ne akil verilmesini bekliyorki? Süslen püslen dik dur onu umursama falan filan, bunlar ufak vakalarda etkilidir ama deger görmeyen, aldatilan, siddet gören bi kadinda eminimki bi etki olmaz, karsi taraf mal gibi görüyor zaten süslenip püslenincemi kiymete bincek, birakin allah askina... Ya ben evliligi bilmiyorum, ki 12 senemize girecegiz, yada burdaki cogu bayanlar kimileri evli bile olsa, evlilik nedir bilmiyorlar... Ben esimi temizlikten sonraki halimle bile karsilasam, yani paspal halimle esim beni yine sarip sarmalar kokumu iine ceker beni arzular, vücudum sinek kaydi olmasa bile (buna iki cocukla hep vakit bulamiyorsunuz) esim benden tiksinmez kendini geri cekmez... Tabiiki hijyen önemlidir bakimli olmak iyidir ama birini seviyorsaniz ve bu kisi bunu kendini salip yapmiyorsa abartmiyorsa bunlar sogumak icin kötü davranmak icin senepler degildir... Ayni sekilde beraer bisiler yapmak disarda olsun evde olsun ortaklasa yapilir benim bildigim arada siradada her iki taraf yanlizda biseyler yapabilmeli... Cok uzadi kusura bakmayin ama kimi yorumlar cildirtiyor gerektende...
Kisacasi evlilik Paylasmaktir,Saygidir,deger vermektir,güzel günler gecirmektir, tabiiki arda kavgalar olur bunlarda tadi tuzusudur ama seviyeli oldugu sürece...
Konu sahibi size gelince: sizinkisi bi yuva degil, yol yakinken kurtarin kendinizi, esinizde pismanlik bile Yok, böyle nereye kadar sürer, siz herne olursa olsun mutsuzlugu,aldatilmasi,siddeti hak etmiyorsunuz...yapmayin bunu kendinize, siz sustukca düzelmez aksine dahada ileri gider... Allah yardimciniz olsun....