Yeni Evliyim Beni Bana Yardımcı Olurmusunuz :( :(

hayır kullanmıyorum

peki eşimde enfeksiyon olabilirmi :KK43: eğer sorun ondaysa sürekli devam eder bu durum değl mi :KK43:
Bu eşinden de kaynaklanabilir sende de tatlım idrar yolu enfeksiyonu bile etkiliyor orayı bi ilaç bi fitil çozer işi ihmal etme ama

Dr a gîdin tabii ki de

Ama bu akıntı dediğiniz şey sadece ilişkiden sonra ise o menidir

Akıntı şimdi de devam eder iki saat sonra da

Henüz 12 günlük evliyim cinsel ilişki sonucu cok canım yanıyor ilk girişte yanma oluyor ilişki bitti zaman daha cok oluyor ve devam ediyor :KK43: cok kötü bi yanma o acıyı tarif edemem.. yeni evli oldum için alışırım diye düşünüyorum
Ama iki gündür İlişkiden sonra benden açık yeşil akıntı geliyor.. bu neyin nesi anlamış değilim..
Benim bekarken hiç akıntım olmazdı akıntılarım fazlalaştı ve iki gündür yeşil akıntı geliyor ama açık yeşil cok acık yeşil
Dün gece yine birlikte olduk yarm saat yanmam devam etti sabah lavobaya gittim iç çamaşırma açık yeşil bi akıntı gelmiş yine
Acaba enfeksiyon felan mi kaptım.. Kaşıntım yok öyle çok çok kötü bi kokuda yok ama koku var rahatsız edecek kadar telaş oldum ya enfeksiyon kaptıysam die bana yardımcı olurmusunuz
cevremde bilgi verecek kimse yok :KK43: :KK43:
prezervatif kullanmıyoruz.. korunmada yapmıyoruz henüz :KK43:

enfeksiyondur büyük ihtimal hatta canının yanmasına o bile neden oluyordur o yüzden doktora görün

Henüz 12 günlük evliyim cinsel ilişki sonucu cok canım yanıyor ilk girişte yanma oluyor ilişki bitti zaman daha cok oluyor ve devam ediyor :KK43: cok kötü bi yanma o acıyı tarif edemem.. yeni evli oldum için alışırım diye düşünüyorum
Ama iki gündür İlişkiden sonra benden açık yeşil akıntı geliyor.. bu neyin nesi anlamış değilim..
Benim bekarken hiç akıntım olmazdı akıntılarım fazlalaştı ve iki gündür yeşil akıntı geliyor ama açık yeşil cok acık yeşil
Dün gece yine birlikte olduk yarm saat yanmam devam etti sabah lavobaya gittim iç çamaşırma açık yeşil bi akıntı gelmiş yine
Acaba enfeksiyon felan mi kaptım.. Kaşıntım yok öyle çok çok kötü bi kokuda yok ama koku var rahatsız edecek kadar telaş oldum ya enfeksiyon kaptıysam die bana yardımcı olurmusunuz
Bende ilk evlendiğimde şiddetli bir ağrı olmuştu ilişki sonrası acillik oldum düşün sebebi enfeksiyonmus bir enfeksiyon bu kadar acı nasıl çektirir anlam verememistim ama yeni evlilerde oluyormuş akıntı yanma vs de enfeksiyon belirtisi kadın dogumcuya eğitmeni tavsiye ederim ilaçlarla bu can sıkıcı durum duzeliyor hizla

enfeksiyon muhtemelen yanma ve akıntı ama ilişki sırasında kayganlık oluşmuyorsa daha çok yanar..

prezervatif kullanmıyoruz.. korunmada yapmıyoruz henüz :(
mantar olmussun yuksel ihtimalle.. tablet ve hap verir doktor..

Geçmiş olsun..
Bende hiç olmadı böyle şeyler o nedenle yardımcı olamayacağım..

Dr a gitmeniz gerekir ertelemeden..

Enfeksiyon bende de olmstu akıntı haric

aynı durum bnm basımada gelmişti doktora gittim hemen ..
bana hassas yapıda oldugumu söyledi..
ilaç verdi kullandım falan ama bi türlü akıntım gecmedi
10.ay korunmadıgım halde hamilede kalmayınca korktum bi sorun mu var varsa tedavisine baslayalım diye
tekradan gittim ıdrarda enfeksiyon var ve ufak bi yara var dedi baska bi doktor ..
dedim böle böle olmustu o yara ondanmıdır büyük ıhtımal dedi..
sonra enfeksiyon tedavisi uyguladı gecti enfeksiyon yara içinde bi sonraki adet bitiminde dondurucaz dedi..
Ve ben bidaha adet olmadım:)Enfeksiyon tedavizinden sonra hamile kalmışım..
yalnız yara dondurulmadıgı için hamileleik boyunca hep idrar yolu enfeksiyon sıkıntısı yasadım
sebebını bılmıyorum ama 28.haftadan sonra suyum artmadı ve erken dogum yaptm 34.haftalık..
bi arkadasımında basına aynı durum gelmiş ve ıdrar yolu enfeksıyonu erken doguma sebep oluyormus..
yani kısacası hemn doktora git:)

Tatlim benimde iliski sirasinfa inanilmaz agrim oluyordu bir aylik evliyim doktora gittim enfekiyon kapmisim ve yara olmus rahimde fitil antibiyotik agri kesici filan verdi bugun hepsi bitti .mutlaka hic oyalanmadan git doktora basit bir grip gibi degil doktora gitmeyince gecmez

O yanma hissi yesil akıntı falan genelde enfeksiyona işaret eder tabii ki en dogrusu kisa zamanda doktora gitmeniz.

peki bu enfeksiyon neden oluyor eşimden kaynaklı ise sürekli devam eder mi :KK43:

Evlendikten sonra mikrop kapmaya enfeksiyona vs daha acik hale geliniyor. Eşinden degilse de korunmak icin kullandiginiz seylerden de olabilir. Kayganlastirici jel, krem benzeri şeylerden de.. Sık sık camasir degistirmelisin ve pamuklu camasirlar tercih etmelisin. Mutlaka doktora git öncelikle :KK66:

Back
X