- 9 Mayıs 2015
- 3.657
- 7.939
- 158
- Konu Sahibi Justholdme_
Dr gidin. En sağlıklısı bu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu eşinden de kaynaklanabilir sende de tatlım idrar yolu enfeksiyonu bile etkiliyor orayı bi ilaç bi fitil çozer işi ihmal etme amahayır kullanmıyorum
peki eşimde enfeksiyon olabilirmieğer sorun ondaysa sürekli devam eder bu durum değl mi
![]()
Henüz 12 günlük evliyim cinsel ilişki sonucu cok canım yanıyor ilk girişte yanma oluyor ilişki bitti zaman daha cok oluyor ve devam ediyorcok kötü bi yanma o acıyı tarif edemem.. yeni evli oldum için alışırım diye düşünüyorum
Ama iki gündür İlişkiden sonra benden açık yeşil akıntı geliyor.. bu neyin nesi anlamış değilim..
Benim bekarken hiç akıntım olmazdı akıntılarım fazlalaştı ve iki gündür yeşil akıntı geliyor ama açık yeşil cok acık yeşil
Dün gece yine birlikte olduk yarm saat yanmam devam etti sabah lavobaya gittim iç çamaşırma açık yeşil bi akıntı gelmiş yine
Acaba enfeksiyon felan mi kaptım.. Kaşıntım yok öyle çok çok kötü bi kokuda yok ama koku var rahatsız edecek kadar telaş oldum ya enfeksiyon kaptıysam die bana yardımcı olurmusunuz
cevremde bilgi verecek kimse yok![]()
prezervatif kullanmıyoruz.. korunmada yapmıyoruz henüz![]()
Bende ilk evlendiğimde şiddetli bir ağrı olmuştu ilişki sonrası acillik oldum düşün sebebi enfeksiyonmus bir enfeksiyon bu kadar acı nasıl çektirir anlam verememistim ama yeni evlilerde oluyormuş akıntı yanma vs de enfeksiyon belirtisi kadın dogumcuya eğitmeni tavsiye ederim ilaçlarla bu can sıkıcı durum duzeliyor hizlaHenüz 12 günlük evliyim cinsel ilişki sonucu cok canım yanıyor ilk girişte yanma oluyor ilişki bitti zaman daha cok oluyor ve devam ediyorcok kötü bi yanma o acıyı tarif edemem.. yeni evli oldum için alışırım diye düşünüyorum
Ama iki gündür İlişkiden sonra benden açık yeşil akıntı geliyor.. bu neyin nesi anlamış değilim..
Benim bekarken hiç akıntım olmazdı akıntılarım fazlalaştı ve iki gündür yeşil akıntı geliyor ama açık yeşil cok acık yeşil
Dün gece yine birlikte olduk yarm saat yanmam devam etti sabah lavobaya gittim iç çamaşırma açık yeşil bi akıntı gelmiş yine
Acaba enfeksiyon felan mi kaptım.. Kaşıntım yok öyle çok çok kötü bi kokuda yok ama koku var rahatsız edecek kadar telaş oldum ya enfeksiyon kaptıysam die bana yardımcı olurmusunuz
mantar olmussun yuksel ihtimalle.. tablet ve hap verir doktor..Henüz 12 günlük evliyim cinsel ilişki sonucu cok canım yanıyor ilk girişte yanma oluyor ilişki bitti zaman daha cok oluyor ve devam ediyorcok kötü bi yanma o acıyı tarif edemem.. yeni evli oldum için alışırım diye düşünüyorum
Enfeksiyon bende de olmstu akıntı haricHenüz 12 günlük evliyim cinsel ilişki sonucu cok canım yanıyor ilk girişte yanma oluyor ilişki bitti zaman daha cok oluyor ve devam ediyorcok kötü bi yanma o acıyı tarif edemem.. yeni evli oldum için alışırım diye düşünüyorum
peki bu enfeksiyon neden oluyor eşimden kaynaklı ise sürekli devam eder mi![]()