Yeni evliyim bir bakarmısınız

Humeyra000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2018
245
219
103
31
merhaba hanımlar öncelikle yanlış yere konu açtığımı biliyorum ama daha çabuk cevap gelir diye buraya açıyorum. 3 aylık evliyim 2 hafta önce eşimle korunmasız birlikte olduk ve riskli günlerden birisiydi. Hamile kalma ihtimalim çok yüksek yani. Ve 2 gündür aşırı idrara çıkıyorum ve çok kasık ağrım var. Reglime 9 gün var. O günü bekleyip test mi yapayım yoksa idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi hemen doktora mı gitmeliyim. Gebelik ihtimalim var doktora gidip ilaç almakta istemiyorum. Sadece merak ettim danışmak istedim size. Cevaplarsanız teşekkür ederim

2 hafta önce beraber olduysanız ama reglinize daha 9 gün varsa o zaman riskli dönemde değilsiniz demektir.

Hesaplamanızda bir hata var.

35 günde bir adet görüyorum ben
Farketmez.
35 günde bir adet görüyorsanız 35-14=21. günde yumurtluyorsunuz demektir. Daha adetinize 9 gün varsa şu an 26. gündesiniz. E birleşme 2 hafta önce oldu diyorsunuz, yani 26-14=12. gün birleşmişsiniz.

Riskli döneminiz 21. gün ve civarı. Siz ise 12. gün beraber olmuşsunuz.

Reglinize 9 gün kala daha hiçbir belirti olmaz zatrn ancak yumurtalıkta döllenmiştir rahime bile düşmemiştir belki şimdiden stres yapmayın bekleyin regliye iki gün kala evde test yapabilirsiniz ya da kan testi

Beynim yandı kız

Şimdiden idrara çok çıkma vs olmaz :) Sizin muhtemelen sistittir; yeni evlilerde sık olur.
Bu anlattığınız belirtiler çoook çok sonra olan şeyler. Şimdiden doğru dürüst belirti bile olmaz. Ayrıca üstlerde bi arkadaş hesaplama yapmış, aynen ona katılıyorum. Sizin hesap yanlış.

Canım psikolojik olabilir idrar meselesi. Gebeliğimde 3 aydan sonra başladı sık idrara çıkmam. Ama riskli günse test içinde henüz erken adetin geçmesini beklemek en mantıklısı. Hakkınızda hayırlısı olsun

Hamilelik olması için riskli döneme gerek yok. Recelden Reglden bir gün sonra bile hamilelik gerçekleşebilir. Anlattığımız belirtiler özellikle sık idrara çıkma erken gebelik belirtisi değil. Cocuk büyüyüp mesaneye baskı uyguladığı için sık idrara çıkılır. En mantıklısi adet tarihi gelince kan testi yaptırmanız.

Gercekten helal olsun

İlişkiye girdikten 3 -4 gün sonra beta hcg testin yükselmeye başlar gündüz imkanın yoksa özeller gece bile bakıyor

Peki yeni hamilelikler kan testinde hemen belli olur mu. Yani 1-2 haftalıksa çıkar mı testte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…