- 10 Mart 2018
- 245
- 219
- 103
- 31
- Konu Sahibi Humeyra000
-
merhaba hanımlar öncelikle yanlış yere konu açtığımı biliyorum ama daha çabuk cevap gelir diye buraya açıyorum. 3 aylık evliyim 2 hafta önce eşimle korunmasız birlikte olduk ve riskli günlerden birisiydi. Hamile kalma ihtimalim çok yüksek yani. Ve 2 gündür aşırı idrara çıkıyorum ve çok kasık ağrım var. Reglime 9 gün var. O günü bekleyip test mi yapayım yoksa idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi hemen doktora mı gitmeliyim. Gebelik ihtimalim var doktora gidip ilaç almakta istemiyorum. Sadece merak ettim danışmak istedim size. Cevaplarsanız teşekkür ederim
35 günde bir adet görüyorum ben2 hafta önce beraber olduysanız ama reglinize daha 9 gün varsa o zaman riskli dönemde değilsiniz demektir.
Hesaplamanızda bir hata var.
Farketmez.35 günde bir adet görüyorum ben
Beynim yandı kızFarketmez.
35 günde bir adet görüyorsanız 35-14=21. günde yumurtluyorsunuz demektir. Daha adetinize 9 gün varsa şu an 26. gündesiniz. E birleşme 2 hafta önce oldu diyorsunuz, yani 26-14=12. gün birleşmişsiniz.
Riskli döneminiz 21. gün ve civarı. Siz ise 12. gün beraber olmuşsunuz.
Canım psikolojik olabilir idrar meselesi. Gebeliğimde 3 aydan sonra başladı sık idrara çıkmam. Ama riskli günse test içinde henüz erken adetin geçmesini beklemek en mantıklısı. Hakkınızda hayırlısı olsunmerhaba hanımlar öncelikle yanlış yere konu açtığımı biliyorum ama daha çabuk cevap gelir diye buraya açıyorum. 3 aylık evliyim 2 hafta önce eşimle korunmasız birlikte olduk ve riskli günlerden birisiydi. Hamile kalma ihtimalim çok yüksek yani. Ve 2 gündür aşırı idrara çıkıyorum ve çok kasık ağrım var. Reglime 9 gün var. O günü bekleyip test mi yapayım yoksa idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi hemen doktora mı gitmeliyim. Gebelik ihtimalim var doktora gidip ilaç almakta istemiyorum. Sadece merak ettim danışmak istedim size. Cevaplarsanız teşekkür ederim
Farketmez.
35 günde bir adet görüyorsanız 35-14=21. günde yumurtluyorsunuz demektir. Daha adetinize 9 gün varsa şu an 26. gündesiniz. E birleşme 2 hafta önce oldu diyorsunuz, yani 26-14=12. gün birleşmişsiniz.
Riskli döneminiz 21. gün ve civarı. Siz ise 12. gün beraber olmuşsunuz.
Tamam çok teşekkür ederimmEn erken 15 günden sonra belli oluyor istersen bekle regl olmazsan iki haftanın ardından bi test yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?