Anlamadığın konuya niye yorum yapiyosun:))Bu konuyu anca Müge Anlı çözer. Tam onun programa uygun varoş olaylar gibi duruyor. Okuduğumdan da pek bir şey anlamadım.
Bir sey anlayan var mı?
Yok talepde bulunmadık ikimizde....Ben takılan ne varsa teslim edip ciktimOkuduklarımdan ben de pek bişey anlamadım ama sadece şunu söylemeye geldim.
Tanık bildirin dosyada, geçimsizliğinize tanıklık eden bir arkadaş veya derdinizi olayları anlattığınız bir aile ferdi olabilir. Evet geçinemiyorlar desinler, tazminat talep ediyor musunuz bilmiyorum ama bence istemeyin çünkü çıksa çıksa kaç kuruş çıkacak… avukat ücreti kadar ya çıkar ya çıkmaz, o da 3 sene sonra falan.
iki taraf da boşanmak istiyorsa, ikisinin de tanıkları varsa ve “evet geçinemiyorlar huzursuzlar vs.” Derse tanıklar, tazminat nafaka taleplerimiz karşılıklı olarak yoktur derseniz 1-2 celsede biter illa 1 seneyi beklemek gerekmez.
Sen madem yazmayı beceremiyorsun neden konu açıyorsun? Hayret ya.Anlamadığın konuya niye yorum yapiyosun:)))
Anlamadığın konuya niye yorum yapiyosun:))
Okuduklarımdan ben de pek bişey anlamadım ama sadece şunu söylemeye geldim.
Tanık bildirin dosyada, geçimsizliğinize tanıklık eden bir arkadaş veya derdinizi olayları anlattığınız bir aile ferdi olabilir. Evet geçinemiyorlar desinler, tazminat talep ediyor musunuz bilmiyorum ama bence istemeyin çünkü çıksa çıksa kaç kuruş çıkacak… avukat ücreti kadar ya çıkar ya çıkmaz, o da 3 sene sonra falan.
iki taraf da boşanmak istiyorsa, ikisinin de tanıkları varsa ve “evet geçinemiyorlar huzursuzlar vs.” Derse tanıklar, tazminat nafaka taleplerimiz karşılıklı olarak yoktur derseniz 1-2 celsede biter illa 1 seneyi beklemek gerekmez
Sorun çıkaran tiplerin olduğunu bilmiyor olabilir miyim:)Sen madem yazmayı beceremiyorsun neden konu açıyorsun? Hayret ya.
Şunu yapmamış olsaniz her şey çok daha kolay olacaktı sizin için.Ayni dönem eski sözlümü aradim senin yüzünden böyle bi evlilik yaptim
Ne bu iticilik? Yaptiklariniz cok normalmiş gibi bir de canim cicim yazilmasini mi bekliyorsunuz? Ayrica yazamamissiniz iste anlatamamissiniz.Sorun çıkaran tiplerin olduğunu bilmiyor olabilir miyim:)
Bilerek evlendi hatta kendisi ayırdı bizi.Ben sadece bunu hakime nasıl anlatıcam bilmiyorumŞunu yapmamış olsaniz her şey çok daha kolay olacaktı sizin için?
Kendi elinizle işleri çıkmaza sokmuşsunuz
Bence çekişmeli boşanma sizin aleyhinize sonuçlanabilir. Bekleyip anlaşmalı boşanmayı düşünün.
Bu şekilde ifade etseydin ben de bu sekilde yanıt vermezdim emin ol HemcinsimNe bu iticilik? Yaptiklariniz cok normalmiş gibi bir de canim cicim yazilmasini mi bekliyorsunuz? Ayrica yazamamissiniz iste anlatamamissiniz.
Eğer adami aldatmadiysaniz neyden korkuyorsunuzArkadaşlar merhaba.Durum karışık bende.Ikinci evliliğimi yaptim.14.gün evi terkettimAnlaşmalı boşanamıyoruz mecbur çekişmeli boşanacağız eylülü bekliyorum duruşma günü için
Birini seviyordum ailem ve cevren onu kabul etmiyordu.Esim de bile bile evlendi benimle.Ama adam dediği gibi cikmadi hastalıkları cikti ve özel sorunu yüzünden bana baskı yaptı.Bu da bi şiddet kendimi kobay gibi hissettim.Ayni dönem eski sözlümü aradim senin yüzünden böyle bi evlilik yaptim diye.Bunu evlendiğin adam telime şifre koyup görüştüğümu öğrenmiş.Beni ihanetle suçladı seni asla bosancam defi.Deliye dondum o gün kötü bi şekilde o evi terkettim.O da beni aileme asılsız şeyler anlatıp rezil etti.Neyse ik a ettim davayı ona actirdim
Ben de cevap dilekçemi mahkemeye sundum
Korkum ya ilk duruşmada boşanamazsam.Basina gelen böyle bişey var mi?
Bilerek evlendi hatta kendisi ayırdı bizi.Ben sadece bunu hakime nasıl anlatıcam bilmiyorum
Sürecin uzamasından ve beni birakmamasindan çünkü ortada aldatma yokEğer adami aldatmadiysaniz neyden korkuyorsunuz
Bakın bir sorunu var bana baskı yaptı demişsiniz. Adam zaten sizinle belli bir amaç için evlenmiş.Bilerek evlendi hatta kendisi ayırdı bizi.Ben sadece bunu hakime nasıl anlatıcam bilmiyorum
İkinci evliliğinizi böyle bir saçmalığın üzerine nasıl yapıyorsunuz?Bilerek evlendi hatta kendisi ayırdı bizi.Ben sadece bunu hakime nasıl anlatıcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?