- 28 Mart 2020
- 21.754
- En iyi cevaplar
- 1
- 66.445
- 598
Bu benim ilk yorumum. Kastettiginiz kişi baskasi. Ben itici tavrinizdan rahatsiz oldum. Annem yaşındasindasiniz daha olgun olacağınızı düşündüğümden şaşırdım itici tavirlariniza. Yakışmıyor.Bu şekilde ifade etseydin ben de bu sekilde yanıt vermezdim emin ol Hemcinsim
Bir zahmet ihanetle suçlasın. Adamı aldatmışsınız. Ne sanıyorsanız evliliği? İstediğimiz zaman eski sevgililerimizi arayıp muhabbet etmiyoruz. Çünkü etik değil!Arkadaşlar merhaba.Durum karışık bende.Ikinci evliliğimi yaptim.14.gün evi terkettimAnlaşmalı boşanamıyoruz mecbur çekişmeli boşanacağız eylülü bekliyorum duruşma günü için
Birini seviyordum ailem ve cevren onu kabul etmiyordu.Esim de bile bile evlendi benimle.Ama adam dediği gibi cikmadi hastalıkları cikti ve özel sorunu yüzünden bana baskı yaptı.Bu da bi şiddet kendimi kobay gibi hissettim.Ayni dönem eski sözlümü aradim senin yüzünden böyle bi evlilik yaptim diye.Bunu evlendiğin adam telime şifre koyup görüştüğümu öğrenmiş.Beni ihanetle suçladı seni asla bosancam defi.Deliye dondum o gün kötü bi şekilde o evi terkettim.O da beni aileme asılsız şeyler anlatıp rezil etti.Neyse ik a ettim davayı ona actirdim
Ben de cevap dilekçemi mahkemeye sundum
Korkum ya ilk duruşmada boşanamazsam.Basina gelen böyle bişey var mi?
Ya tam:)))duruma bakalim biz...zor bi durum ben kendime açıklayamazsan size de böyle açıkladım isteBu şekilde ifade etseydin ben de bu sekilde yanıt vermezdim emin ol Hemcinsim
Ben de sordum neden aradınız diye cevap gelmediBir zahmet ihanetle suçlasın. Adamı aldatmışsınız. Ne sanıyorsanız evliliği? İstediğimiz zaman eski sevgililerimizi arayıp muhabbet etmiyoruz. Çünkü etik değil!
Eğer bunu yapmadan boşanma kararı alsaydınız, saydığınız sebepler çoook haklı sebeplermiş oysaki. Hastalığı olması evliliği etkiliyorsa, baştan söylememişse bu zaten bir boşanma sebebidir.
Bende merak ettimSiz haklı durumdayken eski defterleri neden açtınız da eski sevdiğinizi aradınız. Bunun cevabını merak ediyorum cidden
Ben açsam onu rencide edecektim sen ac dedim o da tam dedi ama davadan vazgeç deyip vaatlerde bulunuyo istemiyorum hiçbişey sadece kurtulmak istiyorumDavayi o acinca neden iyi oluyor ben onu anlamadim. O sizden birsey talep etmiyor mu dilekcesinde? Sizin de talebiniz yok mu? Cekismeli davalar sonra anlasmaliya cevriliyor bir yillik evlilik dolmasa da.
Bu kkde hiç değmeyecek anlamayacak insanlara uzun uzun güzelce açıklama yapan üyeleri aşırı takdir ediyorumBakın bir sorunu var bana baskı yaptı demişsiniz. Adam zaten sizinle belli bir amaç için evlenmiş.
Yani kendisi bizi ayırdı diyorsunuz ya. Onu sizi çok sevdiği icin yapmadı.
Bekleyip anlaşmalı boşanın. Siz hakime hiçbir şey ispat edemezsiniz ama eşinizin elinde mesaj var.
Çekişmeli boşanmada kusurlu çıkarsınız.
Ayrıca bana sorunlu demişsiniz ama bence sorunlu olan sizsiniz.
Hem derdinizi yeterince ifade edemiyorsunuz hem de anlamayan insanlara cemkiriyorsunuz. Sizce bu sağlıklı bir davranış mı?
Bilerek evlendi hatta kendisi ayırdı bizi.Ben sadece bunu hakime nasıl anlatıcam bilmiyorum
Arama sebebim senin yüzünden bu duruma dustum defim hepsi buBen de sordum neden aradınız diye cevap gelmedi
Hakim bey ben evliyken eski sözlümü aradım eşim de yakaladı. Tek suçlu eşim olacak adam derseniz olur biterrBilerek evlendi hatta kendisi ayırdı bizi.Ben sadece bunu hakime nasıl anlatıcam bilmiyorum
Geçmiş olsun. Keşke aşk acısıyla böyle bir evlilik yapmamış olsaydınız ama olan olmuş . O sizi istemiyor siz de onu neden bir celse de bitmesin ki?Arkadaşlar merhaba.Durum karışık bende.Ikinci evliliğimi yaptim.14.gün evi terkettimAnlaşmalı boşanamıyoruz mecbur çekişmeli boşanacağız eylülü bekliyorum duruşma günü için
Birini seviyordum ailem ve cevren onu kabul etmiyordu.Esim de bile bile evlendi benimle.Ama adam dediği gibi cikmadi hastalıkları cikti ve özel sorunu yüzünden bana baskı yaptı.Bu da bi şiddet kendimi kobay gibi hissettim.Ayni dönem eski sözlümü aradim senin yüzünden böyle bi evlilik yaptim diye.Bunu evlendiğin adam telime şifre koyup görüştüğümu öğrenmiş.Beni ihanetle suçladı seni asla bosancam defi.Deliye dondum o gün kötü bi şekilde o evi terkettim.O da beni aileme asılsız şeyler anlatıp rezil etti.Neyse ik a ettim davayı ona actirdim
Ben de cevap dilekçemi mahkemeye sundum
Korkum ya ilk duruşmada boşanamazsam.Basina gelen böyle bişey var mi?
Bir adamdan ayrılınca sevmediğimiz adamlarla evlenmiyoruz biz acele aceleArama sebebim senin yüzünden bu duruma dustum defim hepsi bu
Aynen oyle oldu bu da bunu fırsat bildi...ailemi dinlememeliydimO
Evlenmek zorunda mıydınız? Gidecek yeriniz mi yoktu? Birinin yanında kalmaya mecburiyetiniz mi vardı?
Bunların cevabı evet ise o zaman anlayabilirim. Yoksa sevmediğiniz biriyle evlenmenin açıklaması olamaz
Eger anlasmaliya ikna olursa cekismeli dava anladmaliya donebiliyor. Hakime biz anlasmali bosanmak istiyoruz deyip anlasma protokolu sunun. Cabuk biter o zaman.Ben açsam onu rencide edecektim sen ac dedim o da tam dedi ama davadan vazgeç deyip vaatlerde bulunuyo istemiyorum hiçbişey sadece kurtulmak istiyorum
O istiyo ama senin mutluluğun için sorun çıkarmicam diyo ama bi inanabilsemGeçmiş olsun. Keşke aşk acısıyla böyle bir evlilik yapmamış olsaydınız ama olan olmuş . O sizi istemiyor siz de onu neden bir celse de bitmesin ki?
Annem yaşındasınız mı?Bu benim ilk yorumum. Kastettiginiz kişi baskasi. Ben itici tavrinizdan rahatsiz oldum. Annem yaşındasindasiniz daha olgun olacağınızı düşündüğümden şaşırdım itici tavirlariniza. Yakışmıyor.
Bunu ne zaman yapacağız duruşma günümü yoksa duruşma olmadan protokol hazırlayıp mi gidicez hakimin karsisinaEger anlasmaliya ikna olursa cekismeli dava anladmaliya donebiliyor. Hakime biz anlasmali bosanmak istiyoruz deyip anlasma protokolu sunun. Cabuk biter o zaman.
Bilerek evlendi hatta kendisi ayırdı bizi.Ben sadece bunu hakime nasıl anlatıcam bilmiyorum
Bana yardımcı olmaya çalıştığınız için tes ediyorumAnnem yaşındasınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?