Yeni evliyim bosaniyorum

Bu şekilde ifade etseydin ben de bu sekilde yanıt vermezdim emin ol Hemcinsim
Bu benim ilk yorumum. Kastettiginiz kişi baskasi. Ben itici tavrinizdan rahatsiz oldum. Annem yaşındasindasiniz daha olgun olacağınızı düşündüğümden şaşırdım itici tavirlariniza. Yakışmıyor.

Bir zahmet ihanetle suçlasın. Adamı aldatmışsınız. Ne sanıyorsanız evliliği? İstediğimiz zaman eski sevgililerimizi arayıp muhabbet etmiyoruz. Çünkü etik değil!
Eğer bunu yapmadan boşanma kararı alsaydınız, saydığınız sebepler çoook haklı sebeplermiş oysaki. Hastalığı olması evliliği etkiliyorsa, baştan söylememişse bu zaten bir boşanma sebebidir.

Davayi o acinca neden iyi oluyor ben onu anlamadim. O sizden birsey talep etmiyor mu dilekcesinde? Sizin de talebiniz yok mu? Cekismeli davalar sonra anlasmaliya cevriliyor bir yillik evlilik dolmasa da.

Bu şekilde ifade etseydin ben de bu sekilde yanıt vermezdim emin ol Hemcinsim
Ya tam:)))duruma bakalim biz...zor bi durum ben kendime açıklayamazsan size de böyle açıkladım iste

Ben de sordum neden aradınız diye cevap gelmedi

Davayi o acinca neden iyi oluyor ben onu anlamadim. O sizden birsey talep etmiyor mu dilekcesinde? Sizin de talebiniz yok mu? Cekismeli davalar sonra anlasmaliya cevriliyor bir yillik evlilik dolmasa da.
Ben açsam onu rencide edecektim sen ac dedim o da tam dedi ama davadan vazgeç deyip vaatlerde bulunuyo istemiyorum hiçbişey sadece kurtulmak istiyorum

Bu kkde hiç değmeyecek anlamayacak insanlara uzun uzun güzelce açıklama yapan üyeleri aşırı takdir ediyorum

O
Bilerek evlendi hatta kendisi ayırdı bizi.Ben sadece bunu hakime nasıl anlatıcam bilmiyorum

Evlenmek zorunda mıydınız? Gidecek yeriniz mi yoktu? Birinin yanında kalmaya mecburiyetiniz mi vardı?
Bunların cevabı evet ise o zaman anlayabilirim. Yoksa sevmediğiniz biriyle evlenmenin açıklaması olamaz

Geçmiş olsun. Keşke aşk acısıyla böyle bir evlilik yapmamış olsaydınız ama olan olmuş . O sizi istemiyor siz de onu neden bir celse de bitmesin ki?

O

Evlenmek zorunda mıydınız? Gidecek yeriniz mi yoktu? Birinin yanında kalmaya mecburiyetiniz mi vardı?
Bunların cevabı evet ise o zaman anlayabilirim. Yoksa sevmediğiniz biriyle evlenmenin açıklaması olamaz
Aynen oyle oldu bu da bunu fırsat bildi...ailemi dinlememeliydim

Ben açsam onu rencide edecektim sen ac dedim o da tam dedi ama davadan vazgeç deyip vaatlerde bulunuyo istemiyorum hiçbişey sadece kurtulmak istiyorum
Eger anlasmaliya ikna olursa cekismeli dava anladmaliya donebiliyor. Hakime biz anlasmali bosanmak istiyoruz deyip anlasma protokolu sunun. Cabuk biter o zaman.

Geçmiş olsun. Keşke aşk acısıyla böyle bir evlilik yapmamış olsaydınız ama olan olmuş . O sizi istemiyor siz de onu neden bir celse de bitmesin ki?
O istiyo ama senin mutluluğun için sorun çıkarmicam diyo ama bi inanabilsem

Eger anlasmaliya ikna olursa cekismeli dava anladmaliya donebiliyor. Hakime biz anlasmali bosanmak istiyoruz deyip anlasma protokolu sunun. Cabuk biter o zaman.
Bunu ne zaman yapacağız duruşma günümü yoksa duruşma olmadan protokol hazırlayıp mi gidicez hakimin karsisina

Bilerek evlendi hatta kendisi ayırdı bizi.Ben sadece bunu hakime nasıl anlatıcam bilmiyorum

Evlenmeseydiniz istemediğiniz biriyle.
Sorsak "ailem zorladı" dersiniz ama eski sevgiliyle iletişime geçerken hiç aklınıza gelmiyor aileniz. İlginç.

Aranızda anlaştıysaız 1 senenin dolmasını bekleyin. Eşinizin elinde kanıt varsa ve çekişmelide ısrarcı olursa geçmiş ola.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…