Yeni evliyim bosaniyorum

Böyle bi durum yok tesekkur

Oydar senin yüzünden evlendim diye aramış.
Ama silah dayamadıysa adam o imzayı bile isteye atmış oluyorsunuz . 15896 bölümlü Unutma Beni dizisinde yaşamıyorsak gerçek hayatta işler daha düz yürüyor aslında.
Hele bir de ikinci evliliğini yapan 48 yaşında bir kadının düşeceği tufalar değil bunlar.

Çok şükür başıma sözlümü arayıp serzenişte bulunup kocamı aldatmadım demedim
Kocişim de seni boşuyacagım demedi alttan alır hep.
Hastalık varsa hastane doktor da var çaresi bulunur elbet
Ama sizin o kocada o evlilik de gözünüz yok başımıza gelmediği için şükrediyoruz

İşte gariplikler var konuda.

Bunu ne zaman yapacağız duruşma günümü yoksa duruşma olmadan protokol hazırlayıp mi gidicez hakimin karsisina
Durusmadan once bir protokol hazirlayin imzalayip hakime verin durusma gunu. Bir avukata danisin. Ben cekismeli bosandim ama bir yil dolmayan evliliklerin anladmaliya dondugunu biliyorum. Cekismeli baslatip anlasmali bosananlar var.

Hahaha canan hocayı bilir misin sen?Kadıncağızı ayaküstü dolandırdılar...matematiksel zeka herzaman ise yaramıyo demek ki bi yerde kal geliyor..

Davanın uzayıp uzamayacağı karşı tarafın hamlesine göre değişir. Eski sözlünü niye aradın hiç anlamadım. Dedin de ne bekledin yani, beyaz atına binip bekle geliyorum mu diyecekti ?

Durusmadan once bir protokol hazirlayin imzalayip hakime verin durusma gunu. Bir avukata danisin. Ben cekismeli bosandim ama bir yil dolmayan evliliklerin anladmaliya dondugunu biliyorum. Cekismeli baslatip anlasmali bosananlar var.
Tm teşekkür ederim...bu forumu silebilme ihtimalim var mi ne çok saçma insanlar varmis burda

Çoluk çocuk yorum yapiyo...aklı basında biri olan forumu nasıl silebilecegimi söyleyebilir mi...bu arada yararıma yorum yapan arkadaşlara tes ederim
Hemen Üstüme çekiyorum. 30 yaşımdayım yaw pekte çocuk sayılmam ben. Hem sorunuza da cevap verdim ilave olarak.

Ama konunuza dönersek sizin hareketleriniz çocukca olmuş. Kusura bakmayacaksınız artık.

Hemen Üstüme çekiyorum. 30 yaşımdayım yaw pekte çocuk sayılmam ben. Hem sorunuza da cevap verdim ilave olarak.

Ama konunuza dönersek sizin hareketleriniz çocukca olmuş. Kusura bakmayacaksınız artık.
+1
29 yaşındayım. Annemden 5 yaş küçüksünüz. Ama ben bile yapmam yaptığınız şeyleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…