Böyle bi durum yok tesekkurEvlenmeseydiniz istemediğiniz biriyle.
Sorsak "ailem zorladı" dersiniz ama eski sevgiliyle iletişime geçerken hiç aklınıza gelmiyor aileniz. İlginç.
Aranızda anlaştıysaız 1 senenin dolmasını bekleyin. Eşinizin elinde kanıt varsa ve çekişmelide ısrarcı olursa geçmiş ola.
Çok şükür başıma sözlümü arayıp serzenişte bulunup kocamı aldatmadım demedimArkadaşlar merhaba.Durum karışık bende.Ikinci evliliğimi yaptim.14.gün evi terkettimAnlaşmalı boşanamıyoruz mecbur çekişmeli boşanacağız eylülü bekliyorum duruşma günü için
Birini seviyordum ailem ve cevren onu kabul etmiyordu.Esim de bile bile evlendi benimle.Ama adam dediği gibi cikmadi hastalıkları cikti ve özel sorunu yüzünden bana baskı yaptı.Bu da bi şiddet kendimi kobay gibi hissettim.Ayni dönem eski sözlümü aradim senin yüzünden böyle bi evlilik yaptim diye.Bunu evlendiğin adam telime şifre koyup görüştüğümu öğrenmiş.Beni ihanetle suçladı seni asla bosancam defi.Deliye dondum o gün kötü bi şekilde o evi terkettim.O da beni aileme asılsız şeyler anlatıp rezil etti.Neyse ik a ettim davayı ona actirdim
Ben de cevap dilekçemi mahkemeye sundum
Korkum ya ilk duruşmada boşanamazsam.Basina gelen böyle bişey var mi?
İşte gariplikler var konuda.Oydar senin yüzünden evlendim diye aramış.
Ama silah dayamadıysa adam o imzayı bile isteye atmış oluyorsunuz . 15896 bölümlü Unutma Beni dizisinde yaşamıyorsak gerçek hayatta işler daha düz yürüyor aslında.
Hele bir de ikinci evliliğini yapan 48 yaşında bir kadının düşeceği tufalar değil bunlar.
Durusmadan once bir protokol hazirlayin imzalayip hakime verin durusma gunu. Bir avukata danisin. Ben cekismeli bosandim ama bir yil dolmayan evliliklerin anladmaliya dondugunu biliyorum. Cekismeli baslatip anlasmali bosananlar var.Bunu ne zaman yapacağız duruşma günümü yoksa duruşma olmadan protokol hazırlayıp mi gidicez hakimin karsisina
Hahaha canan hocayı bilir misin sen?Kadıncağızı ayaküstü dolandırdılar...matematiksel zeka herzaman ise yaramıyo demek ki bi yerde kal geliyor..Oydar senin yüzünden evlendim diye aramış.
Ama silah dayamadıysa adam o imzayı bile isteye atmış oluyorsunuz . 15896 bölümlü Unutma Beni dizisinde yaşamıyorsak gerçek hayatta işler daha düz yürüyor aslında.
Hele bir de ikinci evliliğini yapan 48 yaşında bir kadının düşeceği tufalar değil bunlar.
Davanın uzayıp uzamayacağı karşı tarafın hamlesine göre değişir.Arkadaşlar merhaba.Durum karışık bende.Ikinci evliliğimi yaptim.14.gün evi terkettimAnlaşmalı boşanamıyoruz mecbur çekişmeli boşanacağız eylülü bekliyorum duruşma günü için
Birini seviyordum ailem ve cevren onu kabul etmiyordu.Esim de bile bile evlendi benimle.Ama adam dediği gibi cikmadi hastalıkları cikti ve özel sorunu yüzünden bana baskı yaptı.Bu da bi şiddet kendimi kobay gibi hissettim.Ayni dönem eski sözlümü aradim senin yüzünden böyle bi evlilik yaptim diye.Bunu evlendiğin adam telime şifre koyup görüştüğümu öğrenmiş.Beni ihanetle suçladı seni asla bosancam defi.Deliye dondum o gün kötü bi şekilde o evi terkettim.O da beni aileme asılsız şeyler anlatıp rezil etti.Neyse ik a ettim davayı ona actirdim
Ben de cevap dilekçemi mahkemeye sundum
Korkum ya ilk duruşmada boşanamazsam.Basina gelen böyle bişey var mi?
Kobay olarak kullandı demişsiniz, biraz açar mısınız bunu?Hahaha canan hocayı bilir misin sen?Kadıncağızı ayaküstü dolandırdılar...matematiksel zeka herzaman ise yaramıyo demek ki bi yerde kal geliyor..
Dayan çiçeğim yettim gayrıDavanın uzayıp uzamayacağı karşı tarafın hamlesine göre değişir.Eski sözlünü niye aradın hiç anlamadım. Dedin de ne bekledin yani, beyaz atına binip bekle geliyorum mu diyecekti ?
Ay gece gece abow kere abooowww ya.Sevmediği biriyle evlenmiş, sonra evliyken eski sevgilisini aramış . Kocası yakalamış. Nasıl boşanırım diye soruyor
Siz 48 yaşında mısınız gerçekten?Çoluk çocuk yorum yapiyo...aklı basında biri olan forumu nasıl silebilecegimi söyleyebilir mi...bu arada yararıma yorum yapan arkadaşlara tes ederim
Konu silmek yasak bir,Çoluk çocuk yorum yapiyo...aklı basında biri olan forumu nasıl silebilecegimi söyleyebilir mi...bu arada yararıma yorum yapan arkadaşlara tes ederim
Tm teşekkür ederim...bu forumu silebilme ihtimalim var mi ne çok saçma insanlar varmis burdaDurusmadan once bir protokol hazirlayin imzalayip hakime verin durusma gunu. Bir avukata danisin. Ben cekismeli bosandim ama bir yil dolmayan evliliklerin anladmaliya dondugunu biliyorum. Cekismeli baslatip anlasmali bosananlar var.
Hemen Üstüme çekiyorum. 30 yaşımdayım yaw pekte çocuk sayılmam ben. Hem sorunuza da cevap verdim ilave olarak.Çoluk çocuk yorum yapiyo...aklı basında biri olan forumu nasıl silebilecegimi söyleyebilir mi...bu arada yararıma yorum yapan arkadaşlara tes ederim
+1Hemen Üstüme çekiyorum. 30 yaşımdayım yaw pekte çocuk sayılmam ben. Hem sorunuza da cevap verdim ilave olarak.
Ama konunuza dönersek sizin hareketleriniz çocukca olmuş. Kusura bakmayacaksınız artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?