- 28 Şubat 2012
- 12.341
- En iyi cevaplar
- 1
- 23.708
- 598
dün eşim geldi direk yattı bahsettim meger ben bır psıkologa mail atmıştım sanırım onu okumus aslında bır nevı ıyı oldu düşüncelerimi öğremiş oldu.Küstü bana ne halın varsa gör madem ben seni bu hale getirdim artık özgursun dedı ne ıstersen yap benden bırsey bekleme bundan sonra dedı tamam dedım bende derdı ıse ben nıye psıkıyatriste gıtmısım o gıtme demıs ben dınlememısım komıklıge bak doktora gıtmek suc oldu neyse ben uztune gıtmedım saat 10 cıktı geldı yanıma cunku bende demıstım eger bu gece bıtmeden saloana gelmessen benı yarın bu evde bulamassın dedımıstım neyse o geldı ben gıttım baska odaya bekledı ıcerıde benı yemek yememıstım ye falan dıye yemedım sonra gıttım yattım doktor ne dedı dedı sarılıyo falan bende sen kendını cok ezdırmıssın nasıl ınsan bu sana bu kadar karısmaya hakkı yok herkes yerını bılmelı benım ıcın ıse artık korkaklıktan sıyrıl dedı dedım boyle olunca bozuldu baya bıdaha gıtmeyeceksın doktora dedı bende 6 ay sonra kontrolum var gene gıdeceğim dedım yıne küstü dediğini yapmıyormuşum sabahta kendi kalktı gitti işe kahvaltısını hazırladı yedi çıktı beni uyandırmadı parada bırakmamış benimde kursa gitmem lazım birazdan Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin şimsi sorum ise akşam ben bu davranışına göre eve geleyim mi yoksa bende biryerde kalıp eve gelmeyim mi canım çok sıkkın ne yapsam bilemedim
Sen eşine neden psikologun dediği şeyleri birebir anlatıyorsun ki? Sürekli suçlar şekilde konuşursan o da savunmaya geçer karşılıklı iyice zor olur. Tamam suçlu ama senin söylemen gerekenler bunlar değil. Duygularından bahsetmen gerekirdi. Ne hayallerin olduğundan, onu ne kadar sevdiğinden ve hayatınızın aslında ne kadar güzel olabileceğinden bahsedin. Gittiğin doktor profesyonel olsa zaten seni yönlendirecek cümleler kurmaz yol ayrımlarını fark etmene izin verirdi.
Para konusunda da belli bir meblağ üzerinde anlaşın. Aylık aldığında sana diyelim ki 100 tl versin-bir aylık ihtiyaçların için-. Hem bu sayede biraz birikim bile yapabilirsin. Sürekli de para isteyip egosunu tatmin etmezsin adamın. Ben ortaokuldan beri babamdan bu şekilde harçlık aldım. Şimdi ise işim var çok şükür.
Annesini arayıp ağzını araman falan da yanlış bazen insanın sinirleri bozuk olur, üstelersen iyice şımarır. İlgilenme, güzel bir hareket yaparsa o zaman ödüllendir. Kendi hobilerinle vakit geçir.