Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaş böyle sitelerden aranmaz sen neden çalışmıyorsun? iş hayatında arkadaşların olabilir burada tanıdığın insanlara ne kadar güvenebileceksin? yada sana neden biz güvenelim?Merhabalar arkadaşlar 4 aylık evliyim başakşehirde yaşıyorum burada hiç arkadaşım yok eşim çalışıyor akşama kadar evde yalnızım çok sıkılıyorum artık psikolojim bozulmaya başladı başakşehirde oturan varmı arkadaş olalım
Hayır kronik baş ağrılarım yüzünden cesaret edemiyorum sürekli başım ağrıyor iğne yaptırıp o günü kurtarıyorum herkes zaten bu baş ağrısıyla çalışamazsın falan diyorİşe girmeyi düşünmüyor musun?
Kaç yıllık tanıdığımı sandığım dostlarıma güvendimde noldu kronik baş ağrım yüzünden çalışamıyorumarkadaş böyle sitelerden aranmaz sen neden çalışmıyorsun? iş hayatında arkadaşların olabilir burada tanıdığın insanlara ne kadar güvenebileceksin? yada sana neden biz güvenelim?
Evde boş oturmaktansa işe gir veya kendine hobiler edin kurslara gitMerhabalar arkadaşlar 4 aylık evliyim başakşehirde yaşıyorum burada hiç arkadaşım yok eşim çalışıyor akşama kadar evde yalnızım çok sıkılıyorum artık psikolojim bozulmaya başladı başakşehirde oturan varmı arkadaş olalım
İsmek kursu var ona yazıldım kontenjan dolu ama şansa artıkYakinlarinizda kurslar yok mu? Hem hobi edinirsiniz hem arkadas.
Merhabalar arkadaşlar 4 aylık evliyim başakşehirde yaşıyorum burada hiç arkadaşım yok eşim çalışıyor akşama kadar evde yalnızım çok sıkılıyorum artık psikolojim bozulmaya başladı başakşehirde oturan varmı arkadaş olalım
Kesinlikle insan evden cikiyo ya direk modu degisiyo ben simdi sabahtan aksama üstümde pijama cocukla dönüp duruyorum evde kendimi bi ise yaramaz hissediyorum valla.calismak.10 numara biseyEn güzel aktivite çalışmak hem çalışmış hem evde oturmuş veya arkadaşlarıyla zaman geçirmiş hemde artık evde cocuklarına bakan biri olarak söylüyorum içlerinden en güzeli çalışmak. Çalışın.
Kronik baş ağrım yüzünden cesaret edemiyorum migren sinüzitim var her Allah ın günü başım patlıyor iğne yaptırmaktan bıktım bu yüzden çalışamıyorumEn güzel aktivite çalışmak hem çalışmış hem evde oturmuş veya arkadaşlarıyla zaman geçirmiş hemde artık evde cocuklarına bakan biri olarak söylüyorum içlerinden en güzeli çalışmak. Çalışın.
Benim de migrenim var, hatta tedavi görüyor olmama rağmen her gün ağrıyor. Hatta şu anda da ağrıyor. Evdeyken de ağrıyordu, en azından şu an para kazanıyor ve evde oturup sıkılmıyorum. Evde de o ağrıyı çekeceksiniz, rahat bir iş bulursanız düşünün bence.Hayır kronik baş ağrılarım yüzünden cesaret edemiyorum sürekli başım ağrıyor iğne yaptırıp o günü kurtarıyorum herkes zaten bu baş ağrısıyla çalışamazsın falan diyor
22 yaşındasınız kanser hastaları çalışıyor hayata tutunuyor. O zaman size en büyük tavsiyem baş ağrısı yüzünden çalışamıyorsanız sakın çocuk yapmayın.Kronik baş ağrım yüzünden cesaret edemiyorum migren sinüzitim var her Allah ın günü başım patlıyor iğne yaptırmaktan bıktım bu yüzden çalışamıyorum
Ev insanı çürütür çalışmak çok daha güzel insan kıymetini sonradan anlıyorKesinlikle insan evden cikiyo ya direk modu degisiyo ben simdi sabahtan aksama üstümde pijama cocukla dönüp duruyorum evde kendimi bi ise yaramaz hissediyorum valla.calismak.10 numara bisey
Rahat bir iş yok maalesef olsa girecektim zaten beni anca masabaşı iş paklarBenim de migrenim var, hatta tedavi görüyor olmama rağmen her gün ağrıyor. Hatta şu anda da ağrıyor. Evdeyken de ağrıyordu, en azından şu an para kazanıyor ve evde oturup sıkılmıyorum. Evde de o ağrıyı çekeceksiniz, rahat bir iş bulursanız düşünün bence.
Mesleğiniz var mı? Ne mezunusunuz?Rahat bir iş yok maalesef olsa girecektim zaten beni anca masabaşı iş paklar