Yeni evliyim eşim iddia oynuyor

seyma genc

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2022
4
-7
1
25
Ben 8 aylık evliyim. Eşimle görücü usulü evlendik. Kendisini seviyorum ama iddia oynuyor kaç defa yemin etti yeniden başlıyor gizli gizli oynuyor. Çok para da kaybetti.
Daha önce açık seçik kadınlara da baktığını gördüm telefonundan bana ilgisi de azaldı
Bazen kendine geliyor yine değişiyor çok üzülüyorum.
Helalini haramını da bilen biri ama neden yapıyor evliliğimden hiç bir şey anlamıyorum

Ben 8 aylık evliyim. Eşimle görücü usulü evlendik. Kendisini seviyorum ama iddia oynuyor kaç defa yemin etti yeniden başlıyor gizli gizli oynuyor. Çok para da kaybetti.
Daha önce açık seçik kadınlara da baktığını gördüm telefonundan bana ilgisi de azaldı
Helalini haramını da bilen biri ama neden yapıyor evliliğimden hiç bir şey anlamıyorum
Cidden çok iyi biliyormuş helal haram nedir. Böyle adamlarla evleniyorsunuz, bir de her şeyi sineye çekiyorsunuz, üstüne bir de çocuk yapıp ne yapacağım diye soruyorsunuz.

Adam leş gibi. Sadakatsiz, sorumsuz. Boşanmayacaksanız kurcalamayın, korunun çocuk yapmayın. Korunursunuz değil mi? Lütfen evet diyin 😕

Öyle hemen boşan demekle oluyor mu?

Amiyane tabirle "mal bu". Ya susup oturursunuz ya da çocuk yokken baba evine dönersiniz. Görücü usulüymüş bir de. Ben hem boşar hem de bu işe aracı olanları rezil ederdim. Bile bile yakmışlar sizi.

Cidden çok iyi biliyormuş helal haram nedir. Böyle adamlarla evleniyorsunuz, bir de her şeyi sineye çekiyorsunuz, üstüne bir de çocuk yapıp ne yapacağım diye soruyorsunuz.

Adam leş gibi. Sadakatsiz, sorumsuz. Boşanmayacaksanız kurcalamayın, korunun çocuk yapmayın. Korunursunuz değil mi? Lütfen evet diyin 😕
Çok üzülüyorum gerçekten psikolojim bozuldu evet korunuyorum

Allahtan helal haram biliyor 🙄

Sana söyleyim bak. Aranız iyi olduğu zamanlar iddiadan kazanmıştır, sana kötü uzak davrandığı zamanlar da kaybetmiştir. Benimde eski eşim oynardı. Yani ben tam boşanacağım sıra öğrendim, boşanma sebebim bu değildi ama oda destekledi tabi. Etrafımda ki herkes asla bırakmaz demişlerdi bana. Şimdi oynuyor mu bilmiyorum ama en son boşanırlen 100 milyar kredi çekip 60 binini kaybetmişti. Ne zamandan beri oynuyor? Çok eskiden beriyse artık maalesef bağımlı olmuştur ve bırakamaz. Ömür boyu birikim yapamazsınız, gelen direk gider. Ruh halide sürekli gel gitli olur. Kazanınca iyi kaybedince kötü. Hazır çocuk yokken bas tekmeyi gitsin. Hatta benim gibi sessiz sedasız boşanma rezil et öyle boşa

Kumar bağımlısı olan kişi asla aslaa düzelmiyor.. Boşa kürek çekmeyinn ömrünüze yazık..

Bugün müge anlının programını izledim. kumar bağımlısı olan 27 yaşındaki gencecik bir adamın hayatını nasıl mahvettiğini.. Eşine Binlerce kredi borçu bırakmış ardında yazıkk:(

Helal harim diyorsunuz,peki.
Adamda kumar var,yalan var.Ustune bir de yemin edip tekrardan kumara devam etmek var :)
Siz bu gidisle iddaa bayii acarsiniz bence :)
İddia bayi açabilse yine iyi. Bunun devamı borç batağı, yüksek kredi çekip iddia yatıran ne kadar çok insan var. Bu erkekler gerçekten yaşanılması güç varlık büyük bir kısmı.

Back
X