Yeni evliyim eşim iddia oynuyor

Ben 8 aylık evliyim. Eşimle görücü usulü evlendik. Kendisini seviyorum ama iddia oynuyor kaç defa yemin etti yeniden başlıyor gizli gizli oynuyor. Çok para da kaybetti.
Daha önce açık seçik kadınlara da baktığını gördüm telefonundan bana ilgisi de azaldı
Bazen kendine geliyor yine değişiyor çok üzülüyorum.
Helalini haramını da bilen biri ama neden yapıyor evliliğimden hiç bir şey anlamıyorum
asla duzelmez bosanmalısın..Gerceklerı gormek ıstemıyorsan cok uzuleceksın

Ben 8 aylık evliyim. Eşimle görücü usulü evlendik. Kendisini seviyorum ama iddia oynuyor kaç defa yemin etti yeniden başlıyor gizli gizli oynuyor. Çok para da kaybetti.
Daha önce açık seçik kadınlara da baktığını gördüm telefonundan bana ilgisi de azaldı
Bazen kendine geliyor yine değişiyor çok üzülüyorum.
Helalini haramını da bilen biri ama neden yapıyor evliliğimden hiç bir şey anlamıyorum
Huyundan vazgeçmez. Çocuk yapma. Ailesine ve ailene anlat bu durumu

Şimdi bakın bu bayan ne yapacak bikiyormusunz .hiç kendinizi yormayın.
Düzelir diye çocuk yapar hatta deniyordur bile.sonra daha kötü olur evliliği bu seferde çocuk var bosanamam çocuğum var der çeker bu hayat hep böyle gider malesef
Çocuk olmasa çoktan boşanırdım der zavallı çocuk ..Şiddetın ortasına bılerek getırıllmesı ne acı.Bence bır anne bunu dogmamıs çocuguna yapmaz yaparsada ben çocuk olsam o anneyı affetmem

Daha bugün 27 yaşında bir hemşire sanal kumar bağımlılığını bırakamayacağını düşündüğünden yaşamına son vermiş bunun sonu yok bırakabilen varmıdır hiç duymadık boşanmak kolay değil çekmek kolaysa sizin hayatınız tabi buyurun yaşayın

Son düzenleme:
umarım huzursuz evliliğinize bir de çocuk sokup onun da hayatını karartmazsınız.
iddia, alkol, kumar gibi şeyler bağımlılık yapar ve hemen bırakılmaz. uzun süreç alır, uzman desteği veya psikolojik tedavi gerekebilir. tedavi alsa bile böyle insanlar yeniden başlamaya büyük oranda meyilli olur. çevresinde iddia oynayan biri varsa görüp tetiklenebilir sonraki süreçte.
size elimde değil, bırakacağım, bıraktım der ama emin olun devam eder. sizi manipüle etmesine izin vermeyin.
bence çok geçmeden boşanın. boşan demekle oluyor mu demeyin oluyor baya da. açtığınız bir davaya bakar. aileniz de gerçek bir aileyse neden boşandın demez herhalde. bütün parayı iddiaya harcamış daha ne olsun?

Dü-zel-mez!!!
Tecrübe ile sabit. Asla asla inanma! Yemin de etse tövbe de etse yine oynayacak . Yılların heba olacak , maddi anlamda duygusal anlamda hep bi eksiklik olacaksın çünkü parayı kumarda kaybedecek kazanmak için daha çok oynayacak kafası hep kumarla meşgul olacak sen hep yanlız hissedeceksin bedenen yanında olsa bile aklı hep kumarda olacak. Borçlar icralar bitmeyecek asla mal mülk sahibi olamayacak hep inanacaksın inanmak isteyeceksin düzeleceğine ama üzgünüm düzelmeyecek 😔😔 İnanmassan en yakın zamanda psikoloğa yada terapiyle git anlat aldığın cevap belki inanmanı sağlar….

Cidden çok iyi biliyormuş helal haram nedir. Böyle adamlarla evleniyorsunuz, bir de her şeyi sineye çekiyorsunuz, üstüne bir de çocuk yapıp ne yapacağım diye soruyorsunuz.

Adam leş gibi. Sadakatsiz, sorumsuz. Boşanmayacaksanız kurcalamayın, korunun çocuk yapmayın. Korunursunuz değil mi? Lütfen evet diyin 😕
Öyle demeyin bizim ulkemizde sadece abdest alıp namaz kılan kişilere dindar denir

Kumar var, zina var, ahlaksızlık diz boyu ama haram helal biliyor he mi? Bunun bı tık üstü iblis zaten bacım, boşanmakla kalma boşandıktan sonra evini bedenini zemzemle kırkla...

Back
X