- 15 Şubat 2013
- 26.335
- En iyi cevaplar
- 1
- 101.956
- 798
- Konu Sahibi seyma genc
Adamın gulaana şeytan fislii bacım, onun heç ne suçu yohtur.Yanlış olduğunu bilerek yapıyor elimde değil diyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adamın gulaana şeytan fislii bacım, onun heç ne suçu yohtur.Yanlış olduğunu bilerek yapıyor elimde değil diyor
asla duzelmez bosanmalısın..Gerceklerı gormek ıstemıyorsan cok uzuleceksınBen 8 aylık evliyim. Eşimle görücü usulü evlendik. Kendisini seviyorum ama iddia oynuyor kaç defa yemin etti yeniden başlıyor gizli gizli oynuyor. Çok para da kaybetti.
Daha önce açık seçik kadınlara da baktığını gördüm telefonundan bana ilgisi de azaldı
Bazen kendine geliyor yine değişiyor çok üzülüyorum.
Helalini haramını da bilen biri ama neden yapıyor evliliğimden hiç bir şey anlamıyorum
Çok üzülüyorum gerçekten psikolojim bozuldu
Buna bağımlılık diyoruz biz. Bunu yapmayı alışkanlık haline getirmiş olan biri bu huyundan vazgeçmez.Yanlış olduğunu bilerek yapıyor elimde değil diyor
Huyundan vazgeçmez. Çocuk yapma. Ailesine ve ailene anlat bu durumuBen 8 aylık evliyim. Eşimle görücü usulü evlendik. Kendisini seviyorum ama iddia oynuyor kaç defa yemin etti yeniden başlıyor gizli gizli oynuyor. Çok para da kaybetti.
Daha önce açık seçik kadınlara da baktığını gördüm telefonundan bana ilgisi de azaldı
Bazen kendine geliyor yine değişiyor çok üzülüyorum.
Helalini haramını da bilen biri ama neden yapıyor evliliğimden hiç bir şey anlamıyorum
Çocuk olmasa çoktan boşanırdım der zavallı çocuk ..Şiddetın ortasına bılerek getırıllmesı ne acı.Bence bır anne bunu dogmamıs çocuguna yapmaz yaparsada ben çocuk olsam o anneyı affetmemŞimdi bakın bu bayan ne yapacak bikiyormusunz .hiç kendinizi yormayın.
Düzelir diye çocuk yapar hatta deniyordur bile.sonra daha kötü olur evliliği bu seferde çocuk var bosanamam çocuğum var der çeker bu hayat hep böyle gider malesef
Öyle demeyin bizim ulkemizde sadece abdest alıp namaz kılan kişilere dindar denirCidden çok iyi biliyormuş helal haram nedir. Böyle adamlarla evleniyorsunuz, bir de her şeyi sineye çekiyorsunuz, üstüne bir de çocuk yapıp ne yapacağım diye soruyorsunuz.
Adam leş gibi. Sadakatsiz, sorumsuz. Boşanmayacaksanız kurcalamayın, korunun çocuk yapmayın. Korunursunuz değil mi? Lütfen evet diyin![]()