- 30 Ağustos 2021
- 33
- 29
- 8
- 27
- Konu Sahibi catlover00
-
Bende de olmuştu normal. Bir işe girip çalışmanızı tavsiye ederimMerhaba hanımlar. Evleneli henüz 2 hafta oldu şu an çalışmıyorum. Evde tek başıma otururken içimi sıkıntı basıyor daralıyorum çok sıkılıyorum anne evime gidiyorum orda huzur buluyorum o evin her bir köşesi çok huzurlu geliyor bana oraya gittiğim zaman bu eve gelmek istemiyorum. Kendimi hiç boş bırakmamaya çalışıyorum ev işi yapıyorum tv izliyorum kitap okuyorum ama ne yaparsam yapayım içimdeki o sıkıntıdan kurtulamıyorum. Evliliğin ilk zamanları herkes yaşar mı böyle duygular?
24 yaş küçük mü evlilik içinÇok normal bir surec..Kücük yasta evlilikte hepten arsa cıkabiliyor..
Ama sonrasinda baba evinden kendi evine gittiginde baba evide olsa insanin kendi evi gibisi yok denesi olaydir
Kalk temizlik yap, kendi keyfine göre düzenle evi, alışman kolay olur. Elin değdikçe benimsersin.Merhaba hanımlar. Evleneli henüz 2 hafta oldu şu an çalışmıyorum. Evde tek başıma otururken içimi sıkıntı basıyor daralıyorum çok sıkılıyorum anne evime gidiyorum orda huzur buluyorum o evin her bir köşesi çok huzurlu geliyor bana oraya gittiğim zaman bu eve gelmek istemiyorum. Kendimi hiç boş bırakmamaya çalışıyorum ev işi yapıyorum tv izliyorum kitap okuyorum ama ne yaparsam yapayım içimdeki o sıkıntıdan kurtulamıyorum. Evliliğin ilk zamanları herkes yaşar mı böyle duygular?
Üniversiteyi yaşadığım şehirde okudum ailemden hiç ayrı kalmadım o yüzden böyle hissediyorum galibaBenim pek anlam veremediğim bi his bu
Evden direkt evlenince çıkmadım belki o yüzden anlam veremiyorum
Üniversite, iş hayatı filan derken 18 yaşından beri evden uzakta yaşadığım oldu
Siz eğer ilk defa evden evlenerek ayrıldıysanız belki o yüzden oluyordur
24 yaşındayım 18 yaşında evlenmedim kiBüyümeden evlenirseniz böyle hisler yaşarsınız.
Sorun ailede hala büyüdüğünüzü hissettirememiş ve siz de yetişkin bir birey olduğunuzun farkında olmadığınız için böyle.
Geçen üniversite evden mi okunmalı başka şehirde mi okunmalı gibi bi tartışma olmuştu bi konudaÜniversiteyi yaşadığım şehirde okudum ailemden hiç ayrı kalmadım o yüzden böyle hissediyorum galiba
Benim de aynı şekilde oldu. Muhtemelen evden ilk ayrılığın evlilik için olması sebep oluyor.Benim pek anlam veremediğim bi his bu
Evden direkt evlenince çıkmadım belki o yüzden anlam veremiyorum
Üniversite, iş hayatı filan derken 18 yaşından beri evden uzakta yaşadığım oldu
Siz eğer ilk defa evden evlenerek ayrıldıysanız belki o yüzden oluyordur
Evlenmeden önce böyle hissedeceğim aklımın ucundan dahi geçmezdi vallahi. Sevdiğim adamla aynı evde yaşamak için gün saymıştık şu kadar kaldı diyeGeçen üniversite evden mi okunmalı başka şehirde mi okunmalı gibi bi tartışma olmuştu bi konuda
O konu için iyi bir açıklama oldu bence durumunuz
Kamu spotu gibi yorum burda dursun bari
Siz de keşke tam olarak hazır hissetmeden evlenmeseydiniz
Gerçi hep evde durarak nasıl hazır olurdunuz onu da bilmiyorum
Bir de daha 2 haftada sürekli anne evine giderseniz zaten alışamazsınız evinize
Son bi şey daha sık gidebildiğinize göre anneniz yakın olmalı size
Geri kalanı ikisi de ev dört duvar sonuçta
Evden çok beklentiniz olmasın
Zamanla alışırsın canm evinden çıkmak istemezsin ilerleyen zamanlardaMerhaba hanımlar. Evleneli henüz 2 hafta oldu şu an çalışmıyorum. Evde tek başıma otururken içimi sıkıntı basıyor daralıyorum çok sıkılıyorum anne evime gidiyorum orda huzur buluyorum o evin her bir köşesi çok huzurlu geliyor bana oraya gittiğim zaman bu eve gelmek istemiyorum. Kendimi hiç boş bırakmamaya çalışıyorum ev işi yapıyorum tv izliyorum kitap okuyorum ama ne yaparsam yapayım içimdeki o sıkıntıdan kurtulamıyorum. Evliliğin ilk zamanları herkes yaşar mı böyle duygular?
İnşallahZamanla alışırsın canm evinden çıkmak istemezsin ilerleyen zamanlardaben evliliğin üçüncü günü uyurken eşime anne dikkat et yataktan düşüyorsun demiştim sabah anlatınca inanmadm Hadi götüreyim annene çok özledin belli der snra esim koydu gitti göreve iste 1 sene olacak annemde annesinde kalıyorum suan evime gitsem hiç cikmam yani izinlerde falan evimde kalıyorum bosver dışarıyı evimiz daha iyi diyorum artk
Eşyaların yerini değiştir kafana göre yap herseyi mutfagi yatak odanı ne bilim zamn geçir evde alışırsın insallah en kısa sürede
Bu duyguya kendinizi siz itiyorsunuz. Ne kadar alışamadım derseniz ve ailenize giderseniz o kadar alışamayacaksınız . Öncelikle şunu anlamalısınız siz evlendiniz ve evliliğinizin cicim ayında olmanız gerekirken bunalıma girmeniz neden ona anlam veremedim. Tabi ki aile yapınızda bunda etkilidir. Evliliğinizin tadını çıkarın ailenizi bir tarafa bırakın ve eşinize evinize zaman ayırın. Bu bunalım birkaç ay sonra evliliğe alışamadım a döner o da ilişkinizi yıpratır .Merhaba hanımlar. Evleneli henüz 2 hafta oldu şu an çalışmıyorum. Evde tek başıma otururken içimi sıkıntı basıyor daralıyorum çok sıkılıyorum anne evime gidiyorum orda huzur buluyorum o evin her bir köşesi çok huzurlu geliyor bana oraya gittiğim zaman bu eve gelmek istemiyorum. Kendimi hiç boş bırakmamaya çalışıyorum ev işi yapıyorum tv izliyorum kitap okuyorum ama ne yaparsam yapayım içimdeki o sıkıntıdan kurtulamıyorum. Evliliğin ilk zamanları herkes yaşar mı böyle duygular?
Ne alakası var birey hissetmeyle aliskanliklarla alakalı durum bu kadar abartmayin gereksiz tribe girerek yardımcı olmuyorsunuz konu sahibineBüyümeden evlenirseniz böyle hisler yaşarsınız.
Sorun ailede hala büyüdüğünüzü hissettirememiş ve siz de yetişkin bir birey olduğunuzun farkında olmadığınız için böyle.
Ben kronolojik yaşınızdan bahsetmedim ki. Kastettiğim sosyal ve psikolojik yaşınız.Üniversiteyi yaşadığım şehirde okudum ailemden hiç ayrı kalmadım o yüzden böyle hissediyorum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?