- 11 Haziran 2020
- 267
- 701
- 33
- 37
- Konu Sahibi catlover00
Sizin fikrinizdir, saygı duyarım.Ne alakası var birey hissetmeyle aliskanliklarla alakalı durum bu kadar abartmayin gereksiz tribe girerek yardımcı olmuyorsunuz konu sahibine
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin fikrinizdir, saygı duyarım.Ne alakası var birey hissetmeyle aliskanliklarla alakalı durum bu kadar abartmayin gereksiz tribe girerek yardımcı olmuyorsunuz konu sahibine
24 yaş küçük mü evlilik için
Çok normal yeni bir ortam çoğumuz yaşadık aynı süreçleri ama zaman geçtikten sonra da kendi evinizden başka bir yere gitmek başka bir yerde kalmak istemeyeceksinizMerhaba hanımlar. Evleneli henüz 2 hafta oldu şu an çalışmıyorum. Evde tek başıma otururken içimi sıkıntı basıyor daralıyorum çok sıkılıyorum anne evime gidiyorum orda huzur buluyorum o evin her bir köşesi çok huzurlu geliyor bana oraya gittiğim zaman bu eve gelmek istemiyorum. Kendimi hiç boş bırakmamaya çalışıyorum ev işi yapıyorum tv izliyorum kitap okuyorum ama ne yaparsam yapayım içimdeki o sıkıntıdan kurtulamıyorum. Evliliğin ilk zamanları herkes yaşar mı böyle duygular?
e yani çok da büyük bi yaş değil. 28-30 bandını en erken buluyorum artık. hiç evden çıkmayıp hep ailenizle takıldıysanız bu yaşa kadar normal. bir işe girin bari ev kadını yapmayın kendinizi.24 yaş küçük mü evlilik için
Evet 28 bandı bence evlilik için çok iyi 25 yaşında evlendim erkenmiş. Yanlız ev kadını olsa ne olacak onu anlamadım ?e yani çok da büyük bi yaş değil. 28-30 bandını en erken buluyorum artık. hiç evden çıkmayıp hep ailenizle takıldıysanız bu yaşa kadar normal. bir işe girin bari ev kadını yapmayın kendinizi.
Ne alakası var lütfen, konudan nasıl böyle bir çıkarıma ulaştınız ki, şaşkınım.Büyümeden evlenirseniz böyle hisler yaşarsınız.
Sorun ailede hala büyüdüğünüzü hissettirememiş ve siz de yetişkin bir birey olduğunuzun farkında olmadığınız için böyle.
Çok normal, ilk dönemler bende aynı şeyi hissettim, neredeyse hergün annemlere gidip eve geri dönmek istemiyordum :)Merhaba hanımlar. Evleneli henüz 2 hafta oldu şu an çalışmıyorum. Evde tek başıma otururken içimi sıkıntı basıyor daralıyorum çok sıkılıyorum anne evime gidiyorum orda huzur buluyorum o evin her bir köşesi çok huzurlu geliyor bana oraya gittiğim zaman bu eve gelmek istemiyorum. Kendimi hiç boş bırakmamaya çalışıyorum ev işi yapıyorum tv izliyorum kitap okuyorum ama ne yaparsam yapayım içimdeki o sıkıntıdan kurtulamıyorum. Evliliğin ilk zamanları herkes yaşar mı böyle duygular?
Bir yetişkinkinin hala ailesiyle ebeveyn-çocuk ilişkisi içerisinde olması hiç sağlıklı bir durum değil.Ne alakası var lütfen, konudan nasıl böyle bir çıkarıma ulaştınız ki, şaşkınım.
Bende ilk 1 ay aynı süreci yaşadım. Birçok kişide yorumda yazmış zaten. Bu çok normal bir süreç.
Nihayetinde doğup büyüdüğün ailenle yaşadığın evden ya da belli bir düzeninin bulunduğu evden çıkıp, yepyeni eşyalarla farklı bir ev ve düzende yaşamaya başlıyorsun.
Erkek ya da kadın farketmeksizin, yadırgaması, kendini huzursuz veya yalnız hissetmesi çok normal değil mi? Bunun birey olmakla, yaşla, sosyallikle vs ne alakası var.
Değil mi? Profilinizde 23 yazıyor bir de, 24’ü doldurmamışsınız sanırım. Ben 25 olmak üzereyim doğum günüm önümüzdeki ay, 30’dan önce olmasın diyorum24 yaş küçük mü evlilik için
Abartmasanız mı acaba? Ebveyn çocuk ilişkisi yetişkinlikte ya da evlenince biten bişey değil. Biz hala onların çocuğuyuz onlar hala bizim ebeveynimiz. Mutlu bir ailede büyüyen insanlar aile evinde yaş 80’de olsa huzur bulurlar. Bunun sorumlulukla, birey olmakla alakası yok. Ablam 50 yaşını geçmiş, 30 senelik evli başka şehirde yaşayan, kendi kızını evlendirmiş anneanne adayı bir kadın. Hala annemizin evine geldiğinde huzur bulduğunu söyler. Anne Baba evi huzurdur bazı insanlar için.Bir yetişkinkinin hala ailesiyle ebeveyn-çocuk ilişkisi içerisinde olması hiç sağlıklı bir durum değil.
Bu forumdaki sorunlu evliliklerin çoğunun altında yatan sebep de yetişkin sorumluluğundan uzak bireylerin aile olmayı denemesi.
Bu tamam basit bir örnek ama aileden kopamayan yetişkinker gerçekten kültürümüzün önemli bir sorunu.
Gelişmiş ülkelerde neden böyle durumlara az rastanıyor dersiniz? Çünkü bilinçli ebeveynler çocuklarını her zaman bakılması, pışpışlanması gereken varlıklar olarak görmüyorlar. Onlara erken yaşlarda ev, okul, spor vs gibi sorumluluklar yükleyerek sadece kronolojik olarak değil ruhsal olarak da büyüyen bireyler olmalarını sağlıyorlar.