kazan kebabını bilmiyorum ama internetten bakıp öğrenebilirim patlıcanı da herkes sevmediği için cesaret edemiyorum ki eşim de pek sevmez ama salatalık üzerine haydari servisi güzelmiş gerçekten teşekkürler :)eğer biliyorsan kazan kebabı yap bu menüye uyar
ya da fırında patlıcan oturtma
börek de yap bence masada bulunsun bi de benden bi öneri semizotu salatası yerine haydari yap ve dilimdediğin salatalıkların üzerine 1 tatlı kaşığı kadar koy öyle servis tabağına al ben yaptım 3 swene olsu hala yemek muhabbetinde anlatırla bayılmışlardı :) kolay gelsin
İslim kebabı ya da hasanpşa köftesi yapabilirsin tatlım ana yemek olarak. Tatlı olarak da bir çeşit yap yeter çünkü gelen misafirlr de bir şeyler getirirler mutlaka fazla gelir. Böreği ara sıcak olarak paçanga ya da muska böreği yapabilirsin.
Hasanpaşa köftesi olabilir gerçekten çok severim kaşarlı falan hem güzel de görünüyor paçanga da iyi seçim olabilir bir de taze fasulye mi yapsam acaba ?
Patlıcandan korkuyorum ama közde salatasını seviyorum yaa :) teşekkür ederim şimdi menünün şu an ki halini yazayımBir adet zeytinyağlı olarak taze fasulye hoş olabilir bence de. Ya da közde patlıcan salatası da hoş olabilir.
Patlıcandan korkuyorum ama közde salatasını seviyorum yaa :) teşekkür ederim şimdi menünün şu an ki halini yazayım
Domates çorbası (kaşarlı) veya yoğurtlu soğuk kesme çorba
Salatalık üzerine haydari
Çoban salata
Yaprak sarma
Közde patlıcan salatası
Paçanga böreği (yahut çok güzel mantı böreği yaparım belki onu yaparım)
Pirinç pilavı
Garnitürlü hasanpaşa köfte
Profiterol (belki bir de şekerpare yaparım)
Sizce nasıl başka bir şeyler yapayım mı?
Bir de yemek sonrası çay yanında ne ikram edeyim ?
Ama hep yeşillik olmuş et veya tavuk yemeği yapmayı düşünmüyormusunuz? Ana menüye tavuklu veya etli bir yemek yapabilirsiniz bence mesela tavuk baget veya yeşil fasülye kuru fasülye etli olabilir. Börek güzel olabilir masada mezelere kaşık koymayı unutmayalım bide masayı önceden hazırlayın öğleden sonra mesela :) Sofradan kalktığınızda çay ardırdanda tatlı verirsin süper olur:)
Guzel bir menu hasanpasa kofte neki bir arastirayim internetten... Yada icli koftede yapabilirsin super oluyorr
Ben hep tatlilari yemekden sonra ya cayla yada guzel kopuklu bir kahveyle ikram ederim...
Bu arada kac kisi gelecek?
bu menü iyi oldu bende yeni evliyim ve haftaya ilk misafirim gelcek eşimin arkadaşı eşiyle gelecekler bende düşünüyodum ne yapsam diye meze olarak neler yapsam haydari çok iyi fikir, közde patlıcan salatasıda harika olur.
bi de tatlıyı bencede yemekten sonra ikram et kahve ya da çayla felan daha iyi olur.
bol şans canım
Kızlar meze olarak kırmızı biberleri közleyip soyduktan sonra hazırladığınız kaöde patlıcan salatasaını içene koyup onu sarabilirsiniz açılmsın diye de yeşil soğan ile sarabilirsiniz kırmızı yeşil hoş görünüyor.
patlıcan salatasının bu sunumu da gerçekten çok hoş olur teşekkürler :)
İnşallah çok güzel bir evliliğin olur ben de evleneli 2 hafta bile olmadı misafir telaşı da çok güzelmiş gerçekten Allah isteyen herkese böyle şeyleri yaşatır inşallah :)Rica ederim tatlım.Ben daha evli değilim bakalım o zaman biz neler yapıcaz misafirlere özendim şimdi.
İnşallah çok güzel bir evliliğin olur ben de evleneli 2 hafta bile olmadı misafir telaşı da çok güzelmiş gerçekten Allah isteyen herkese böyle şeyleri yaşatır inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?